כ מריה הקדושה בעיר הטמאה תל אביב.... - דף 2 - סקס אדיר

מריה הקדושה בעיר הטמאה תל אביב....

11
תיאורים נחמדים, במיוחד של המציצה, אבל לא נראת מי יודע מה. זו הטרגדיה בעולם הזנות :( מצאתי לעומת זאת חשפנית יפה שמוצצת לך פר אקסלנס בריקוד פרטי (בלי קונדום, כולל כיבוס ביצים אך ללא מרכך), אבל זה רק 15 דקות. זה המחיר אם רוצים ילדה יפה, ישראלית וצעירה.

12
גם בעיני היא לא מספיק יפה ומצד שני יקרה מדי.
אבל רציתי לציין אותה לשבח בפורום על זה שהיא שולחת תמונות ברורות של הפנים שלה. היה עדיף שתהיה גם תמונה אחת בלי כל כך הרבה איפור, אבל עדיין זה הרבה יותר טוב מכאלה ששולחות תמונות שהראש מחוץ לתמונה, או שהפנים פונות לכיוון אחר, או פנים מטושטשות, או עם משקפי שמש, או שיער על כל הפנים.

14
קולומבו,
גם אני מבקש תמונה של פנים ואם לא מקבל אז עובר הלאה.

אבל לא הבנתי את המשפט שלך "לא רוצה לשלוח אחת כזאת? לכי תעבדי תחת תאגיד." למה הכוונה?
אגב, התאגידים מפרסמים הרבה פעמים תמונות עם פנים מטושטשות ובהתחלה חשבתי שזה בשביל הדיסקרטיות, אבל אחר כך הבנתי שהדיסקרטיות לא מעניינת אותם. הם מטשטשים פנים כשהפנים לא נראות טוב, כדי להרוויח עוד לקוחות.

15
אז אחרי שקירה דפקה לי ברז, קבעתי עם מריה.

כנראה שזה היה מהימים האלו של הנאחס - כי גם איתה נפלתי...

1. קודם כל - מיקום בעייתי מאוד, גם אין חניה (לקח לי 20 דקות למצוא) וגם מדובר בתאגיד או משהו מאורגן - ממש לא דירה פרטית.
2. הבחורה לא קשורה לתמונה שהיא מפרסמת בווטסאפ...יותר מבוגרת והרבה פחות יפה..
3. אין אנאלי, אין רימינג, לא עושה חשק להתנשק או לרדת, גוף - חביב אבל ממש לא מהמם, בית הכנסת לא מגולח לגמרי, שאריות זיפים..
4. הדבר היחיד הטוב הוא המציצות שלה - אכן טובות
5. לא יודעת מילה אנגלית, ומשדרת משהו מאוד קר וטכני, לא משאיר הרבה חשק..

בקיצור, נפילה מבחינתי.
לא ממליץ

16
[QUOTE=חמש תלתן]קולומבו,
גם אני מבקש תמונה של פנים ואם לא מקבל אז עובר הלאה.

אבל לא הבנתי את המשפט שלך "לא רוצה לשלוח אחת כזאת? לכי תעבדי תחת תאגיד." למה הכוונה?
אגב, התאגידים מפרסמים הרבה פעמים תמונות עם פנים מטושטשות ובהתחלה חשבתי שזה בשביל הדיסקרטיות, אבל אחר כך הבנתי שהדיסקרטיות לא מעניינת אותם. הם מטשטשים פנים כשהפנים לא נראות טוב, כדי להרוויח עוד לקוחות.

[/QUOTE]

שאלת.. וענית קריצה

18
קודם כל תודה לרוני על שיתוף המספר המהיר , אכן אחד ויחיד אצבע למעלה
לקח לי חודש עד שקבעתי איתה וכנראה שחודש זה עידן עבור זונה
הפכה למבריזה סדרתית ולא רק לי
קבעתי והגעתי בזמן ונעלמה, הפסיקה להגיב כשהייתי מתחת לבית שלה
יכלה להגיד שהיא עייפה או משהו אחר והייתי מקבל בהבנה
ההתעלמות והזלזול מעליבים

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”