כ ז'בוטינסקי 83 בחורה חדשה - דף 2 - סקס אדיר

ז'בוטינסקי 83 בחורה חדשה

11
הייתי עם אחת בשם מוניקה לפני כשבוע. היא נחמדה אבל לא מציאה. רק 200 שח אבל היה בזבוז כסף וזמן לגמרי... היא ממש לא מתחרמנת... הכוס שלה היה יבש כמו מדבר סהארה והסקס היה מאולץ ולא כיפי בכלל.

אמנם רזה עם תחת ממש כיפי( קטן אבל בולט) אבל ציצי לא גדול ושירות מאכזב.

לא גמרתי איתה אפילו.

גם אין אצלה מציצה חשופה...

ממש התאכזבתי.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

ז'בוטינסקי 83 בחורה חדשה

17
היא נראית ממוצעת בפנים, נמוכה קצת, ציצי בינוני, רזה... לא משהו מעניין במיוחד, אבל גם לא מכוערת.

אם השירות היה ממש טוב, אז הייתי נהנה... אבל היא לא זנותית מספיק.

כל כך קל להגיד לשמור את הכסף לדברים טובים יותר, אבל כשאתה חרמן אש אחרי אגירה של שבוע עם זרע שרוצה להשפריץ החוצה בתוך איזה נערה יפה וחמה... קשה לוותר.

ככל שזאת מישהי סבירה אני בדרך כלל נכנס... אבל באמת במקרה הזה הייתה נפילה.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

ז'בוטינסקי 83 בחורה חדשה

18
פתאום ירד לי האסימון!
זאת הדירה המגעילה שלפני שנה וחצי היה דיווח על "מציאה" בה - מישהי צעירה (אחר כך התברר שקצת פחות) שלוקחת 200 ש"ח.
ההיא היתה אנטיפטית וכל ההתנהלות שם היתה דוחה ומישהי בת 70 אולי הפקידה הסתובבה שם ערומה רק עם מגבת עליה, לא יודע אם היא גם מקבלת לקוחות.

ז'בוטינסקי 83 בחורה חדשה

19
חחחח לא הספקתי לכתוב על זה אבל זו היתה החוויה שלי שביקרתי שם. מישהי לדעתי מעל 70 מסתובבת עם מחוך. ירד לי החשק. הסיבה שהיא לא ממש ברורה בדיבור זה לדעתי כי אין לה שיניים.

בכל מקרה לא ראיתי את ה"צעירות" כי הן הלכו לפני שהגעתי.

ז'בוטינסקי 83 בחורה חדשה

20
יש בדירה הזאת סבתא בת 70 שקוראים לה אווה ויש לה משקפיים . משום מה היא הכי פופולארית. לפי מה שהבנתי היא די פסיכית בסקס ועושה הכול . השאלה מי רוצה לזיין סבתא בת 70 ? אני בטוח שלא...
יש עוד אחת בת 60 שצולעת ויש לה בעיות רגליים .
הנורמלית היחידה שם זאת מרינה, רוסייה בת 50 שעדיין נמצאת במצב תקין יחסית .
חוץ מזה זאת דירה של בנות מבוגרות מאוד .

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”