כ ליזה הישנה בתל אביב החדשה...... - דף 2 - סקס אדיר

ליזה הישנה בתל אביב החדשה......

16
הייתי היום.
אז ככה, נתחיל מהדברים הטובים, הבחורה נחמדה, גוף טוב, גבוהה וחטובה, למרות שלא כל כך אהבתי את התחת, הוא די שטוח. החזה מנותח וגדול אבל קשה ונופל קצת.
בגדול הבחורה נראית ומתנהגת כמו גיישה יפנית, מנסה לרצות בכל דרך ונראה שניתן לעשות בה מה שרוצים. כשירדתי לה מצצתי ונשכתי את הדגדגן שלה והיא לא צעקה עלי או הפסיקה אותי כמו שבנות אחרות היו עושות, אלא היה נראה שנהנית. צבטתי לה את הפטמות עד כמעט תלישה והיא לא הראתה סימני כאב אלא הנאה. בקיצור, מתאימה לקבלני הריסות וקודחים למיניהם.
לא יודע למה, אבל לא נהניתי איתה למרות כל זה, האמת שכבר קצת ריחמתי עליה. משהו לא זרם לי איתה, אולי בגלל הפנים האסייתיות שלה, ואני בכלל מעדיף בלונדיניות, אולי בגלל עודף הסאביות שלה, ואני אוהב בחורות אסרטיביות, אולי בגלל שהיא גבוהה ואני מעדיף קומפקטיות.
אבל הכי גרוע, כשסובבתי אותה לדוגי שמתי לב לחור התחת שלה ונראה שהבחורה סובלת מטחורים קשים. המראה שלו גרם לזין שלי ליפול ומיד סובבתי אותה חזרה. בניגוד להרגלי לגמור בזיון הורדתי את הגומי והתיישבתי על פניה תוך כדי שאני משפשף והיא עושה לי רימינג עד שגמרתי לה על הפנים.
לא היה לי חשק לסיבוב נוסף אז נכנסתי להתקלח. כשהייתי במקלחת היא דיברה עם מישהי כשהרמקול של הטלפון דלוק ולפי הקול אני כמעט בטוח שזו הייתה הפקידה של התאגיד התל אביבי ז"ל.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

ליזה הישנה בתל אביב החדשה......

20
הייתי אלצה ונהנתי.
לא הלכתי לכיוון של כניסה מאחור אז לא ראיתי את החור של התחת שלה.
נהנתי במיוחד מהמציצה שלה וליקוקי הביצים והתחת (שלי)
למרות קשיי השפה משתפת פעולה לכל בקשה.
נעלמת בתחילת נובמבר ואמורה בשבוע הבא לעבור לבת-ים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”