כ הנוכלת מחולון - דף 2 - סקס אדיר

הנוכלת מחולון

12
[QUOTE=אביתר11111]שפיץ איך היא נראתה מבחינת המראה?[/QUOTE]

[QUOTE=shpitz]קיבלתי את המספר ניגשתי לגדול במילה אחת הנפילה הכי גדולה שהייתה לי עד עכשיו מכל הבחינות
בחיים לא שילמתי סכום כל כך גבוה על מישהי שמנה שלא מפסיקה לדבר על סמים שמנסה לסיים כל כך מהם פגישה גם במחיר של שקר שהיא אומרת שנגמרו השעתיים שבפועל עוד לא נגמרה שעה.
בחיים לא אחזור אליה וגם את השונאים שלי לא אשלח אליה.
שמרו נפשותיכם

[/QUOTE]

הנוכלת מחולון

15
קישקשתא אני מקווה ששקרן פתולוגי הוא לא הגדרה שיחסת אלי בטעות.
אביתר המראה שלה בחורה יחסית מבוגרת נראת בסביבות גיל ה40 או 30 מאוחרות, שיער שחור ארוך עבה
שיניים בלסת התחתונה עם מעט רווחים, ציצים גדולים עם צלקת סביב פיטמה אחת לא הצלחתי להבין אם הם אמיתיים או שזה סיליקון
בטן גדול גוון עור שחום והיא לא מפסיקה לבלבל את המוח. למה המשכתי איתה רק אלוהים יודע כנראה שציפיתי לזיון טוב.
בנוסף לזה לא הפסיקה לשקר לי, על הזמן ועל המחיר. אמרה לי שעברו שעתיים למרות שעברה פחות משעה, ואמרה לי שהיא בעיקרון מקבלת ב 1000 שקל לשעה שזה לא מה שסגרנו בווצפ.
בכללי יש לה כמה צלקות על הגוף גם באזור הרגליים.
אספתי אותה מחולון מרחוב ארלוזורוב.
ביג מן אני בטוח שהיא תזכור אותי בסוף הפגישה השארתי אותה במלון וברחתי לה. יש קו אצלי שהוא קו אדום וזה האמינות היא נפלה אצלי במבחן האמינות שתיקח את הכסף שהרוויחה מהלילה הארור הזה ותחזור במונית, לרכב שלי היא לא תיכנס!

הנוכלת מחולון

17
מאחר והתיאור בדיווחי הנ"ל כה שונה מהמציאות כפי שמתארים העוקבים אחר דיווחיו, שמתפתים לנסות בשטח, הן ברמת השירות והן במראה - המסקנה היא שהוא או שקרן/נוכל עם דיפלומה או פשוט אדם מעורער וחסר ביקורת עצמית ויכולת הבחנה שגם כוניפה גרועה בשירות נתפסת בעיניו מלכה.

בשני המקרים חובה לצרף הערת אזהרה ענקית לכולם ליד דיווחיו

כמו כן אני שולל שיתכן שיש לו קומבינה עם קוניפות שמטרתה להזרים להן קצת קהל עד שהאמת המרה תתגלה

אם אכן כך זה כבר בגבול העקיצה

הנוכלת מחולון

18
גם אם הדיווחים של ביג מן לא אמינים בעליל , עדיין כל אחד צריך לקחת אחריות על המעשים שלו . מישהו הכריח אותכם ללכת לבחורה הזאת ?
ואם כבר הגעתם אלייה ולא אהבתם את המראה שלה או היחס , אין לכם שיקול דעת לקחת צעד אחורה ולא להביא לנוכלת הזאת כסף ??

גם אחרי שהבאתם לה כסף וראיתם שהיא משקרת לכם על הזמנים והיחס שלה גרוע , צריך לדרוש את הכסף שלכם או חלקו בחזרה.
הבעיה שיש יותר מדיי פראיירים כנועים שנותנים לזונות נוכלות לדפוק אותם .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”