יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 11 על ידי Colombo [QUOTE=aviv888]האם אפשר לקבל פרטים או שכבר לא רלוונטי?[/QUOTE] איזה פרטים רלוונטים אתה רוצה? ננסה להיות פקידים.. ציטוט 29 אוקטובר 2017, 15:33
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 12 על ידי צמצם סיפור מעשיות ותו לא ציטוט 29 אוקטובר 2017, 16:07
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 13 על ידי aviv888 [QUOTE=Colombo] [QUOTE=aviv888]האם אפשר לקבל פרטים או שכבר לא רלוונטי?[/QUOTE] איזה פרטים רלוונטים אתה רוצה? ננסה להיות פקידים..[/QUOTE] פרטים רלוונטים = טלפון כדי שגם אוכל להנותאם אין את זה אז זה סתם סיפור מעשיות נחמד ציטוט 29 אוקטובר 2017, 16:12
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 14 על ידי גומל חסודות אמרתי ואני חוזר על זה.רציתי לצרף קישור למודעה ישר אחרי הדיווח, מה שקרה זה שהמודעה הוסרה ואין לי את הטלפון שמור.תאמינו לי שאין לי אינטרס סתם לספר סיפור.. זה אני עושה לילד שלי לפני השינה. העולם מלא בריגושים ואני כאן כדי לחוות.. ציטוט 29 אוקטובר 2017, 16:23
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 15 על ידי סופר מתוק גומל דיווח כל כך שנון ומצחיק ?? ציטוט 29 אוקטובר 2017, 16:54
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 16 על ידי גומל חסודות אחלה יוליה אחי.. ולמה לא?, אני איש של הומור והיה יופי של מפגש בגדול.. העולם מלא בריגושים ואני כאן כדי לחוות.. ציטוט 29 אוקטובר 2017, 17:15
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 17 על ידי בבוקר.זין.בערב.כוס קולומבו מה אתה תוקף תבחור אכל כוס ויצא שמח אין מספר? לא נורא נשמח בשימחתו ונלך ללוסי הכוסית החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים ציטוט 29 אוקטובר 2017, 17:37
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 18 על ידי ZeAdir רוב מהומה אל לא מאומהאולי תראה בשיחות אחרונות בנייד המבצעיאולי פרט מזהה אחרנשמעת אחלה בחורה אין על הקאזניות (חוץ מהאוראיניות -אולי) תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א ואהבת לרעתך כמוך ציטוט 30 אוקטובר 2017, 02:00
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 19 על ידי צמצם חברים אני אנסה להיות ברור יותראין ולא היה מספר טלפון הכל בפנטזיה של המדווחמנהלים יקרים נא לנעול את הדיווח והשליך אותו לפח הזבל שם מקומו ציטוט 30 אוקטובר 2017, 08:19
יוליה המתמסרת בצורה מוגזמת :) עיר הזונות... 20 על ידי גומל חסודות צמצם דיבור אחי אתה מזבל במוח.. העולם מלא בריגושים ואני כאן כדי לחוות.. ציטוט 30 אוקטובר 2017, 09:51