היום, גם חרטה לאחר סטוץ עלולה להיחשב כאונס. ויש הרבה מקרים שזה בכלל בתחום אפור של אי-וודאות. שלא לדבר על תופעת הזונה הנוקמת: כזאת שאולי הסתכסכה עם המעסיק שלה לשעבר.
בכל מקרה, כריתת אברים כעונש זה מעשה ברברי וחשוך, ולא מידתי בעליל.
האם גם תסכים לכריתת אברים במקרה והאונס נעשה על ידי אישה?
כי בהחלט יש מקרים כאלה. מה דעתך שנכרות לאישה כזאת את הדגדגן ואת החזה? אחלה , תאר לעצמך ששתי בחורות היו דוחפות לך חפצים לתחת (בהנחה שזה לא התחביב שלך...) אתה צריך להבדיל בין אישה שמכרו אותה לזה בכח , לבין מישהי שנקלעה לזה ולא מכריחים אותה (סרסור וכ'ו, ) לעסוק בזה,
ואם לא, אז למה לא בעצם? הרי זה אותו הדבר.
לגבי ה"חבל הדק". אין שום חבל דק. אני יכול להעיד שמרבית בנשים שאני אישית נפגש איתן נהנות מהקשר הקצר איתי. ובמקרים שאני לא מגלה הנאה- הן עסקיות ולא סובלות כלל וכלל.
הבחורות האלה באות לפה מרצונן החופשי וחוזורת עם כמה עשרות אלפי דולרים וזה מספיק להן לקנות דירה או לא לעבוד כמה שנים.
מציע לך לשחרר את עצמך מתחושת האשם שאין להם שום אחיזה במציאות וגם לחשוב מאיפה לקחת את האכזריות הברברית של כריתת אברים.
[/QUOTE]אין לי שום תחושת אשם, ואין לך מה להתחיל להשתולל, יש הבדל בין זונה שעוסקת בתחום כי אין לה מקור פרנסה אחר, ומגיעה לפה כתיירת מין להשלמת הכנסה , לבין אישה שפשוט מכרו אותה להיות זונה, וזה מה שאני בא לחדד פה.