כ הזונה שנגאלה - דף 2 - סקס אדיר

הזונה שנגאלה

13
אני מכיר אישית מישהו שהתחתן עם בחורה עובדת (עבדה דרך אתרי ליווי ולא בדירה עצמאית). לפני יותר מעשור.
הם עדיין נשואים, נראה שמאושרים מחולקים 2 ילדים.

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

הזונה שנגאלה

15
לי אין שום בעיה עם כמה גברים הייתה, בתשלום או לא. יש דברים הרבה יותר חשובים...

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

הזונה שנגאלה

16
כמה מהנשים היותר מרשימות שהכרתי בחיי עבדו או עדיין עובדות בזנות. נשים עם אופי אדיר. חוכמה. טוב-לב. הלוואי על כל גבר אישה כזו.

צ'יקו החיים מגלגלים אנשים לכל מיני מקומות מוזרים. אישה שבוחרת בחירה להתפרנס מזנות יכולה להיות בן אדם אדיר בדיוק כמו אישה שבוחרת בחירה להתפרנס כמפקחת במס הכנסה. מי מהן מאמללת יותר אנשים ?

הזונה שנגאלה

17
אין ויכוח. הכרתי זונות מקסימות, אבל מה לעשות שעם אחת כזאת לעולם לא אוכל לעצום עין ולסמוך עליה, שלא לדבר על הסיוטים שיעלו לי כל פעם שאחשוב על העבר המיני שלה. אין מה לעשות, ככה גברים בנויים. כמו שנשים מחפשות את הגבר החזק והדומיננטי, גברים מחפשים את האשה הנאמנה וזונה היא ההיפוך הגמור של זה.

הזונה שנגאלה

18
צ'יקו, במה אנחנו שונים מהנשים העובדות? אנחנו שני צדדים של אותו מטבע.

לא אנחנו ולא הן עושים משהו רע או בזוי, ואף צד אינו נעלה מהשני. מצטרף למה ש- redone אמר, הכרתי לא מעט זוונות שהיו נשים אצילות ומרשימות מאוד, אולי אפילו הייתי מתחתו איתן בסיטואציה מסויימת, ואם זה מה שהייתי מחפש.

לגבי זונות שהתחתנו עם לקוחות - לא חסר. בארץ פחות נפוץ, אבל אני כבר כמה שנים טובות טס לחופשה שנתית ארוכה מאוד בתאילנד, וחלק גדול מאוד מהבנות שבילו איתי תקופות ארוכות נשואות היום ללקוחות. כולל הקטע של הילדים.

ואני יודע על בנות תאילנדיות שנשואות לישראלים שפגשו בפטאיה וחיות בארץ.
למעשה, לרוב שם הן מתחתנות עם לקוח בסוף.

הזונה שנגאלה

19
ואם אנחנו לא שונים, אז מה? זה עדיין לא אומר שאני רוצה לגדל ילדים (ובטח לא ילדות!) עם זונה.
איזו מין דוגמא חינוכית אחת כזאת תיתן לילדים שלי?
יש הבדל גדול מאוד בינינו לבין הזונות - אנחנו אנשים נורמטיביים (מנהלים, עו״ד, סטודנטים ונהגי מוניות) שמעת לעת מזיינים בתשלום. אצלי זה בד״כ 2-3 פעמים בחודש אצל זונה.
לעומת זאת, זונות הן זונות הן זונות. זאת המהות שלהן, זה היומיום שלהן. הרבה אחרי שסגרתי את הריצ׳רץ׳ וחזרתי לעסק שלי הן נשארו בדירה והמשיכו להזדיין תמורת כסף. ככה הן גם רואות גברים - כארנק בלבד.
להגיד שלקוח וזונה הם אותו דבר זה קשקוש רדיקלי של פמינאציות.

הזונה שנגאלה

20
גם זונה וגם לקוח וגם מנהל וגם עו"ד וגם נהג מונית הם קודם כל בני אדם.

והעבודה שלהם או שלהן היא לא בהכרח 'המהות' שלהם. חסר חארות בכל המקצועות? וחסר אנשים טובים בכל המקצועות?

ואם מישהי בוחרת לקיים יחסי מין עם גברים תמורת כסף, לא עושה אותה שונה בעיני מכל אחת אחרת.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”