קים צרפתייה מהצאט 11 על ידי Snoop_Dogg אגב!! אם יהיה כאן מישהו שיגלה שהיא חזרה לפעולה בבקשה לעדכן אותנו !! ציטוט 08 דצמבר 2017, 10:43
קים צרפתייה מהצאט 12 על ידי Rafisex אם אני לא טועה היא גם מכוונת למיקום שעוד בנות מכוונות למיקום זה.. בנקודה דיי קרובה לחוף.. אם אותו מספר פרסמו גם בעבר אחת שטענה שהיא בולגריה אחת טריפולטאית ועוד..וכולן נותנות את אותם הפרטים אז לא פרטית ככל הנראה קיבלה מספר חלופי והן מציעות גם חניה..לא יצא לי לדגום כי ייבשו אותי כמעט חצי שעה בחוץ.. ציטוט 08 דצמבר 2017, 16:50
קים צרפתייה מהצאט 13 על ידי Snoop_Dogg Rafisex אתה לא טועה בכלל !! התכתבתי בדיוק עם מישהי בוואסטאפ עם תמונות אחרות וכיוונה אותי בדיוק לאותה הכתובת + אותם המחירים (ואכן בחלק שקרוב לים!)זה נראה כמו מכון חדש ציטוט 09 דצמבר 2017, 21:25
קים צרפתייה מהצאט 14 על ידי הנותן בסתר סנופ דוג אותי הכווינה לארלוזורוב עשרים וקצת. טלפון של הבחורה שהתכתבתי איתה מסתיים ב 3464.אם התמונות ששלחה לי אכן אמיתיות גם אם זה מכון נראה לי ששווה לבקר אותה. נתינה בסתר היא מצווה ציטוט 09 דצמבר 2017, 22:17
קים צרפתייה מהצאט 15 על ידי Snoop_Dogg כן זה הכתובת שגם אני קיבלתי (אם תרצה ארשום לך כתובת מדויקת בפרטי, במידה ואסור לרשום כאן)וכן גם אותו מספר טלפוןלדעתי התמונות אמיתיות, כאמור לא נפגשנו בסוף אבל אני מאמין להאני אישית לא יכול ללכת למכונים (נשוי, דיסקרטיות וכאלה...) ציטוט 10 דצמבר 2017, 15:33