התעריף שלה תאגידי סטנדרטי וביחס לתמורה שהיא מספקת הוא מספיק בהחלט.
מי שרוצה לשלם לה אלפיה, שישלם לה. אף אחד לא יעצור אותו. אלו לא המחירים בארץ.
ולגבי מקלחת - פשוט התעקשו על מקלחת. כשבחורה רואה גבר אסרטיבי שעומד על שלו ולא חנון, היא לרוב תקיים את דרישתו.
אלאן מתמונות אמיתיות - דיווח עדכני
12שלום, אחרי הרבה זמן הצלחתי לחזור לפורום ולדיווחים.
ולעיניין ההיתי אצל אלאן פעמיים הדברים שנכתבו למעלה מדויקים: בחורה יפה חייכנית עם שירות מינימלי לא מתנשקת מוצצת עם קונדום חדירה עם חומר סיכוך נשחקת אטאט.אכן גם שמתי לב שלא מתקלחת בין לבין ובאמצע חשבתי רק אצלי אך עכשיו אני רואה שאצל כולם כך (מגעיל ההיתי אומר ולא מוסיף לה כלל).נראה אכן שנמצאת במקצוע מכפייה כלשהיא ולא מרצונה החופשי.בפעם הראשונה קיבלה ממני טיפ נדיב.בפעם השנייה כבר כלום כי השירות ירד (שוב נראה שנשחקת)בסה"כ בחורה יפה גוף טוב שירות מינמלי מדברת מעט אנגלית הרבה רוסית .לא יודע עם אשוב לפעם שלישית תלוי בהיצע של השוק.
ולעיניין ההיתי אצל אלאן פעמיים הדברים שנכתבו למעלה מדויקים: בחורה יפה חייכנית עם שירות מינימלי לא מתנשקת מוצצת עם קונדום חדירה עם חומר סיכוך נשחקת אטאט.אכן גם שמתי לב שלא מתקלחת בין לבין ובאמצע חשבתי רק אצלי אך עכשיו אני רואה שאצל כולם כך (מגעיל ההיתי אומר ולא מוסיף לה כלל).נראה אכן שנמצאת במקצוע מכפייה כלשהיא ולא מרצונה החופשי.בפעם הראשונה קיבלה ממני טיפ נדיב.בפעם השנייה כבר כלום כי השירות ירד (שוב נראה שנשחקת)בסה"כ בחורה יפה גוף טוב שירות מינמלי מדברת מעט אנגלית הרבה רוסית .לא יודע עם אשוב לפעם שלישית תלוי בהיצע של השוק.
13חוסר חשק ורצון - בהחלט.
מן הסתם היתה מעדיפה להרוויח את אותו הסכום כסמנכלית פיתוח עסקי בגוגל, אבל שום כפייה ושום נעליים.
נמצא שם בגלל הרצון בכסף מהיר כמו כל הבנות במקצוע.
מן הסתם היתה מעדיפה להרוויח את אותו הסכום כסמנכלית פיתוח עסקי בגוגל, אבל שום כפייה ושום נעליים.
נמצא שם בגלל הרצון בכסף מהיר כמו כל הבנות במקצוע.
14כמו שקרה לי כמה פעמים, הלכתי ורק אח"כ נתקלתי בפוסט וחבל.
אכן בחורה יפה אבל עם אנרגיה שלילית .
15לאחר שלא נכנסתי עם בנות יוליה וההיתי כבר בת"א הרמתי טלפון וקפצתי שוב לאלאן. הבחורה פשוט כוסית בעייני אבל השירות שוב השירות מינימלי (בתוספת המצציצה עם קונדום הפעם התווסף דבר שלילי נוסף...לא הרשתה שאלקק לה את השדיים בפעמיים הקודמות לא היתה לה בעיה עם כך מעניין?! או שנשחקת או שלא יודע את הסיבה . שוב לאחר הביקור שלי לא התקלחה ולבשה את הבגדים ללא מקלחת (איכס).מתכתבת הרבה בווטסאפ בהפסקות לדבריה עם חברים מחו"ל ולא מישהו מהארץ (חשבתי אולי לקוח).נראה שבעבודה הזו מסיבה כפייתית או משהו בסגנון כמו חוב כבד וכד.
16הייתי אצלה
חוויה די טובה
זרמה איתי להכול
עדין
אגרסיבי
ועשתה רושם שנהנת
מעבר לזה המציצה די חלשה כמובן עם קונדום
בעיניי כוסית
פשוט שוב הכול עניין של כימיה.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
17שקע ותקע שלום, מה זה זרמה להכל פרט: נשיקות למשל מציצת השדיים ההיתי אצל הרבה בחורות בשנים האחרונות בתאגידים השונים ואלאן מאוד מגבילה ביחס לאחרות למרות שקיבלה טיפ נכבד בפעם הראשונה. נראה שככל שאתה חוזר אליה יותר מרשה לעצמה להוריד את הרמה.למרות שבסוף כל מפגש מבקשת שתחזור וזה לא היה לי עם כל בחורה.
18עוד אחת שבטוחה שהשמש זורחת לה מבין הרגליים...
הצלחתי להסתובב למרות המראה המזמין.
האמת מראש עליתי בלי כסף אפילו אלא סתם לתת מבט.
נמאס מ"יפיפיות" עם שירות מעפן...
19איתי זרמה להכול.
נשיקות
ליקוקים
סקס חזק ועדין
והכול כמובן ם קונדום.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי