ראיתי נדהמתי השתוקקתי אך לא נפלתי.
ולמפגש עצמו:
קבענו לשעה 22.30 ברחוב אשר קרוי על שם בירתנו בית ישראל אשר בלב עיר הזונות.
הדירה עצמה מאוד מטופחת ונקיה, מקלחת לפי דעתי זוועתית ביותר, כאשר אני הגעתי אפילו מים חמים לא היו, כי הגברת
שכחה להדליק את הדוד, אז לצערי הייתי צריך להתקלח במים פושרים.
ורה בת 26 מגיעה אלינו היישר מהארץ הקרה מוסקווה, גוף מושלם לפי דעתי, בטן שטוחה, פנים יפות מאוד, שיניים מטופחות,
טוסיק רך ועדין למגע.
אני אישית פחות מתחבר לחזה סיליקוני, זה פשוט לא עושה לי את זה, אני מעדיף חזה בינוני טיבעי עומד, וזה בעיני כלילת
השלמות, החזה של ורה חזה גדול סיליקוני, אבל מכיוון שעשתה את הניתוח לפני 3 חודשים ככה לפי דבריה, אז היא שומרת
עליו במגע, ואני יגדיר זאת שומרת עליו יותר מידי, כי לפי טענתה צריך לפחות עוד 3 חודשים עד שהוא התייצב ועד אז אסור לגעת
בו, כאשר נכנסנו למיטה המפגש התחיל בנשיקות צרפתיות לוהטות, ורה יודעת להתנשק בצורה טובה מאוד, מציצה טובה מאוד
כולל שאיבת ביצים מטריפה ממש, הפכתי אותה ל6*9 ולפני התגלה מרעום מהיפים שפגשתי, דגדגן וורוד בולט, שמריח נפלא.
ורה אוהבת שיורדים לה וגם גומרת מזה, איתי היא גמרה בוודאות 3 פעמים, כמובן זיון בכל תנוחה אפשרית, ניתן לגמור לה בפה
ואפילו ביקשה את זה, אני אישית לו אוהב את זה אז גמרתי בדוגי.
אין אנאלי בתפריט גם לא בתוספת תשלום.
לסיכומו של עניין הייתי מגדיר זאת כזיון טוב עם חיסרון בולט אחד שמעיב על כל המפגש הכיפי שהיה, כי ברגע שאתה בא
ללטף ולנשק חזה כזה יפה ישר באות המילים, לא לגעת באנגלית, שמוריד לך את כל החשק וההנאה שהתחלתה איתה, וכאילו
אם באת חדור מטרה, שנה אני בא לזיין אישה יפה, וכל גופה נפרש לפני, היא פשוט עושה כמין סטופ, רק לא בחזה.
לסיכום:
שירות 6 = בגלל החזה
gfe = מושלם 10
ניקיון = 10 = הבחורה ממש מריחה טוב
אז לסיכומו של דבר ואותי ממש מעניין למה לא ציינו זאת קודמי בדיווחים שלהם, כי זה פרט מאוד חשוב בכל מפגש עם בחורה,
למי שלא אכפת לראות חזה כזה יפה אבל בלי לגעת בו, ישמח לקבל פצצה אמיתית, שיודעת להזדיין, ומשתדלת לרצות את
הלקוח עד כמה שהיא יכולה, אבל במסגרת המגבלות של גופה.
האם אחזור שוב? התשובה היא חד משמעית לא, עם כל ההנאה הצרופה שהייתה לי, עדיין מעיק עלי הקטע שהיא עושה עם החזה
שלה, שהיא פשוט בקושי נותנת לגעת בו, וזה מוציא את כל החשק להמשיך.
כל אחד ושיקולו איתו.