אם זה ישמח אותך, אני לא אלך אבל מסיבה אחרת. אני פשוט לא אוהב שוקו בשקיות, רק בבקבוקים. לא אכפת לי אם הבקבוקים קטנים או בינוניים או גדולים, גם לא משנה לי ממה הם עשויים, אפילו אם זה מפלסטיק, רק שיהיו יציבים.
פצצה סקסית בת ים
12האמת אני הייתי רץ אליה, אלמלא השקיות שוקו כמו שאמר קודמי, יש לי דודא חזקה לחזה יפה עומד וזה עושה לי את זה ,חזה נפול מוריד לי את כל החשק, אז היא קצת ירדה מבנק המטרות שלי.
אהוב כל אדם באשר הוא
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
פצצה סקסית בת ים
13הייתי. בחורה נחמדה סך הכל אך חזה ממש נפול והיא מסתירה את זה על ידי זה שהיא נשארת עם מחוך כל המפגש מה שדי פוגע בהנאה עבורי לפחות. מציצה לא רעה, אפשר לגמור בפה. סקס סביר לא משהו לרוץ לספר לחבר'ה.
לא בליגה של 500.
פצצה סקסית בת ים
14שלום חברים,
אחרי שדגמתי את ויקי בבאר שבע הזדמן לי להגיע לבת ים...אחרי מספר התלבטויות התקשרתי למודעה הזו
https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19626
תאום קצר עם הפקידה החביבה והגעתי לדירה קטנה ומשופצת.
הבחורה ניראת טוב מאוד, התמונות אמיתיות אבל במציאות היא נראית יותר צעירה, מזכירה קצת את מילנה הזכורה לטוב מהאתר הלבן.
שפתיים עם בוטוקס(פחות הטעם שלי...אבל מילא..) חזה בינוני וטבעי.
יודעת אנגלית, נחמדה וחייכנית.
התפריט הרגיל, 500 ש"ח לשעה לא כולל אנאלי.
החיסרון היחיד, שאותו גיליתי שכבר שמוליק היה בפנים זה שהיא לא מוכנה להוריד את התלבושת התחתונה שלה(מה שהיא לובשת בתמונות) למעט התחתונים...אין לי מושג למה, היא מוכנה רק להוציא את הציצי מחוץ לחנייה וזהו....
חוץ מזה משתפת פעולה, גונחת וזזה כמו שצריך... לא מלחיצה, נקייה ומריחה טוב.
סה"כ תמורה טובה למחיר למעט הבגדים... מי שזה לא ממש מפריע לו יהנה....
לא שאלתי אותה מאיפה היא ועד מתי היא פה...היו לי דברים אחרים בראש.....
תהנו..
מחפש X
פצצה סקסית בת ים
15לא להתקרב!!!

חברים היא לא מורידה את הבגד בגלל שיש לה משהו דוחה מעין גוש עם שערות
ונראה לי שזה קצת פצע פתוח או מוגלה....

נראת סבבה אבל עם חזה נפול מאודדדדדדדדדדד
לא מורידה את החזיה בגלל זה , אלא רק משחררת אותם מעל.
ואת הבגד השחור שאתם רואים בתמונה היא לא מוכנה להוריד או לחשוף בשום אופן!!!! בגלל מה שאמרתי...
אמרנו שלום החלפנו מזומנים ואיך שהתחלנו הבנתי שמשהו לא בסדר...וככל שעברו הדקות הרגשתי גועל ובאלגנטיות ביקשתי להפסיק כי לא עמד לי וברחתי משם
במקרה שלה השירות בא כדי לפצות על האיכות (כשיודעים מה לעזאזל הולך שם!!!)
the smoker!
פצצה סקסית בת ים
16לא להתקרב!!!

חברים היא לא מורידה את הבגד בגלל שיש לה משהו דוחה מעין גוש עם שערות
ונראה לי שזה קצת פצע פתוח או מוגלה....

נראת סבבה אבל עם חזה נפול מאודדדדדדדדדדד
לא מורידה את החזיה בגלל זה , אלא רק משחררת אותם מעל.
ואת הבגד השחור שאתם רואים בתמונה היא לא מוכנה להוריד או לחשוף בשום אופן!!!! בגלל מה שאמרתי...
אמרנו שלום החלפנו מזומנים ואיך שהתחלנו הבנתי שמשהו לא בסדר...וככל שעברו הדקות הרגשתי גועל ובאלגנטיות ביקשתי להפסיק כי לא עמד לי וברחתי משם
במקרה שלה השירות בא כדי לפצות על האיכות (כשיודעים מה לעזאזל הולך שם!!!)
אין על אנה מהאתר הלבן!!
the smoker!
פצצה סקסית בת ים
17לא חדשה ויש עליה לא מעט דיווחים, אחד שלי אפילו.
היא לא מורידה את החלק העליון מכיוון שהיא מתביישת ששדיה מקיימות את חוקי הגרביטציה בצורה בוטה.
יעני נופלים מאוד.
אני לא אחזור כי לדעתי לא שווה את המחיר מה גם שדפקו אותי ונתנו לי להתייבש שעה בחוץ!