לבזהב חבר יקר. הרבה מחברי הפורום נישואים תאמין לי הם לא יכולים לצייץ מילה אחת אם הם רוצים לשמור על המשפחה והרוב רוצים.
הם הולכים לזונות בשביל ריגוש והחוויה ולא רוצים לפרק את המשפחה שהם אוהבים. ובטח שלא רוצים להיפרד מהאישה שהם אוהבים.
תחשוב על גברים שנשואים 20-30 שנה. איך אפשר בלי סקס מהצד.
החברה הישראלית מאוד מאוד שמרנית קשה לי להאמין שתקבל את זה.
לצערי הדרך היחידה להשפיע באמת היא דרך הפוליטיקה.
צריך להתפקד למפלגות ולהצביע למי שתומך במיסוד הזנות.
הבעיה שלא מצאתי צדיק אחד כזה.
אנחנו על המפה!
13[QUOTE=haveriku]הרבה מחברי הפורום נישואים... הם הולכים לזונות בשביל ריגוש והחוויה ולא רוצים לפרק את המשפחה שהם אוהבים.[/QUOTE]
אתה צודק, רק שאני רוצה להגיד את זה יותר ברור, כי ריגוש וחוייה נשמע כמו משהו קליל כזה שאפשר גם בלעדיו. הם רוצים פשוט לחיות ובשביל לחיות הם צריכים סקס ולפעמים גם אהבה כמו שהם צריכים אויר וכמו שהם צריכים לאכול והרבה פעמים פשוט אין להם את זה בבית. שמעתי יותר מדי סיפורים כאלה. אז במקום לבגוד ולמצוא מאהבת הם צורכים זנות מדי פעם.
אנחנו על המפה!
14גם אם המקרה שלך הפוך משלי, עדיין כולנו צריכים להפסיק לשתוק. זה לטובת כולנו... 
[QUOTE=yoni love]אני יכול לומר שפתחתי את הנושא מול המשפחה מול אמא,

[QUOTE=yoni love]אני יכול לומר שפתחתי את הנושא מול המשפחה מול אמא,
מול חברים, זה לא מוסיף לי משהו בזה שאמרתי ודיברתי על זה, להפך קרה.
[/QUOTE]חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
אנחנו על המפה!
151. החברה הישראלית נהייתה שמרנית רק ב-15 השנים האחרונות:
ישראל השתנתה המון ב-15 השנים האחרונות, לפני 15 שנים היו בחורות גם ישראליות
שמשתזפות טופלס באכזיב ובאילת שראיתי במו עיניי, בעיתונים הראו פטמות, כולל בעיתון לאישה(היום לא) – למשל היה בעיתון צילום טופלס לא מצונזר בבריכה באילת של דנה אשכנזי שהיום נשואה
לאלי טביב. כמעט בכל הסרטים הישראליים היה עירום גם של כוכבות ישראליות (והיום
כמעט אין), דיזנגוף 99 עם אורגיה בעירום שודר כל יום עצמאות בצהריים בערוץ 2 (היום זה
לא משודר), היו עשרות אלפי זונות שפרסמו בעיתונים רגילים (והיום ההיצע מאוד קטן).
הייתה
פה פעם תעשיית פורנו ישראלית שהתחילה כחובבנית, אבל בהמשך מאוד השתפרה. רוב
הסרטונים שנשארו הם דווקא מההתחלה, והם באיכות מאוד ירודה. היו שם ישראליות ילידות ישראל, ואפילו
יפות. בשיא סקס סטייל, וכחול לבן כחול הפיקו כל שבוע סרט חדש שנמכר ב-DVD,
היו מאות סרטים!
2. הסיבה שאין מפלגה שבעד מיסוד, היא בגלל שהגברים בישראל מפחדים היום לדבר.... אם כל אחד בתחום הפרטי שלו יעשה מעשה, יהיה שינוי.
אגב, יש את התנועה הליברלית החדשה שהיא בעד הסדרת הזנות, אבל הם לא מפלגה, ולכן אין להם יכולת השפעה.
[QUOTE=haveriku]לבזהב חבר יקר. הרבה מחברי הפורום נישואים תאמין לי הם לא יכולים לצייץ מילה אחת אם הם רוצים לשמור על המשפחה והרוב רוצים.
הם הולכים לזונות בשביל ריגוש והחוויה ולא רוצים לפרק את המשפחה שהם אוהבים. ובטח שלא רוצים להיפרד מהאישה שהם אוהבים.
[/QUOTE]
ישראל השתנתה המון ב-15 השנים האחרונות, לפני 15 שנים היו בחורות גם ישראליות
שמשתזפות טופלס באכזיב ובאילת שראיתי במו עיניי, בעיתונים הראו פטמות, כולל בעיתון לאישה(היום לא) – למשל היה בעיתון צילום טופלס לא מצונזר בבריכה באילת של דנה אשכנזי שהיום נשואה
לאלי טביב. כמעט בכל הסרטים הישראליים היה עירום גם של כוכבות ישראליות (והיום
כמעט אין), דיזנגוף 99 עם אורגיה בעירום שודר כל יום עצמאות בצהריים בערוץ 2 (היום זה
לא משודר), היו עשרות אלפי זונות שפרסמו בעיתונים רגילים (והיום ההיצע מאוד קטן).
הייתה
פה פעם תעשיית פורנו ישראלית שהתחילה כחובבנית, אבל בהמשך מאוד השתפרה. רוב
הסרטונים שנשארו הם דווקא מההתחלה, והם באיכות מאוד ירודה. היו שם ישראליות ילידות ישראל, ואפילו
יפות. בשיא סקס סטייל, וכחול לבן כחול הפיקו כל שבוע סרט חדש שנמכר ב-DVD,
היו מאות סרטים!
2. הסיבה שאין מפלגה שבעד מיסוד, היא בגלל שהגברים בישראל מפחדים היום לדבר.... אם כל אחד בתחום הפרטי שלו יעשה מעשה, יהיה שינוי.

אגב, יש את התנועה הליברלית החדשה שהיא בעד הסדרת הזנות, אבל הם לא מפלגה, ולכן אין להם יכולת השפעה.
[QUOTE=haveriku]לבזהב חבר יקר. הרבה מחברי הפורום נישואים תאמין לי הם לא יכולים לצייץ מילה אחת אם הם רוצים לשמור על המשפחה והרוב רוצים.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...