כ New hot baby - mila מהאתר הלבן - דף 2 - סקס אדיר

New hot baby - mila מהאתר הלבן

14
טום דיויח יפה אחי ואני מציע לך אחי הצעה חברית אל תפסול אנשים סתם וגם אם פתחו משתמש רק בשיל לקבל מס'
אז מה תעזור לאנשים אלי שלחו בקשר ללילה קרוב למאה אנשים ולכולם נתתי את המס' שלה בכל טוב אחי קח את החיים ברגוע
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

15
מניסיון רב שנים בפורום, לתת טלפון לכול גורם להצפה, ירידה ברמת השירות וזינוק במחיר.
טלפונים של פרטיות צריך לתת לחברים תורמים וותיקים בלבד.
היתר מוזמנים לצבור פז״מ, לדווח ולתרום עד שעם הזמן יהפכו גם ל״תורמים וותיקים״. זו הדרך הנכונה.

16
המספר שלה מועלה לפחות 3 פעמים ביום לאתר הלבן, ובנוסף נמצא ב-2 הודעות קבועות באתר הורוד תחת "hot new bab". התייחסות למספר שמופיע בפומבי ב-2 אתרים כאילו מדובר בסוד מדינה כמוס שיחולק רק ליחידי סגולה מגחיכה את השרשור. בכל אופן, מכיוון שעשיתי עליה X בעקבות הדאבל-בוקינג, מי שמעוניין יכול לקבל את המספר ממני בפרטי - וזאת בתקווה שהדבר יגרום להצפה, הברזות, שירות מחורבן וזינוק מחיר ובכך תבואו על עונשכם.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

19
[QUOTE=chico]מניסיון רב שנים בפורום, לתת טלפון לכול גורם להצפה, ירידה ברמת השירות וזינוק במחיר.

טלפונים של פרטיות צריך לתת לחברים תורמים וותיקים בלבד.

היתר מוזמנים לצבור פז״מ, לדווח ולתרום עד שעם הזמן יהפכו גם ל״תורמים וותיקים״. זו הדרך הנכונה. [/QUOTE]
איך אמרת ידידי "פרטיות" המס' שאני נתתי היא לא פרטית בכלל, היא מנוהלת ע"י משרד, לגבי פרטית אני מסכים לחלוטין
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”