כ בחורה ישראלית מפנקת על כביש 6 - דף 2 - סקס אדיר

בחורה ישראלית מפנקת על כביש 6

15
טוב , זכיתי לבקר את העלמה
היא כבר לא נמצאת בקיבוץ ברקאי , היום היא נמצאת במושב אחיטוב (על שם דוד הכי טוב , Tongue )
מקום דיסקרטי לחלוטין , מראה סביר , חזה לא גדול במיוחד ,חזה קטן לעומת החזה של סמדר
היא בסביבות גיל ה 40 פלוס , נחמדה, יש לה פאלולות בגב ,בקשתי להתפנק רגיל ללא חריגים , מציצה הציעה עם או בלי , זיון מלפנים ודוגי סטייל, אחר כך מאסז' בגב , המקום נקי ומסודר ומים חמים על הכאיפק
אחרי 40 דקות יצאתי , לא נראה לי שאני ישוב אליה עוד פעם.

נסיעה מהמרכז היא כשעה
לא בטוח שאחזור אליה , בנתיים נראה שלא

16
[QUOTE=admonymouse]טוב , זכיתי לבקר את העלמה
היא כבר לא נמצאת בקיבוץ ברקאי , היום היא נמצאת במושב אחיטוב (על שם דוד הכי טוב , Tongue )
מקום דיסקרטי לחלוטין , מראה סביר , חזה לא גדול במיוחד ,חזה קטן לעומת החזה של סמדר
היא בסביבות גיל ה 40 פלוס , נחמדה, יש לה פאלולות בגב ,בקשתי להתפנק רגיל ללא חריגים , מציצה הציעה עם או בלי , זיון מלפנים ודוגי סטייל, אחר כך מאסז' בגב , המקום נקי ומסודר ומים חמים על הכאיפק
אחרי 40 דקות יצאתי , לא נראה לי שאני ישוב אליה עוד פעם.

נסיעה מהמרכז היא כשעה
לא בטוח שאחזור אליה , בנתיים נראה שלא

[/QUOTE]
כמה שילמת על הפינוק?
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

19
יש אפליקציה, לא זוכר את השם שלה, שאפשר לראות באמצעותה את כל "החברים המשותפים" של מספר טלפון מסוים עם ספר הטלפונים שלך בנייד.. ראיתי שיש שם כמה חבר'ה שלמדו איתי בגבעת חביבה.. חברים מהכפרים. די ויתרתי.

לא זמינה בעליל... ניסיתי כמה פעמים וויתרתי אחרי שכל הזמן משכה אותי עוד ועוד..."כבר חוזרת" ולא חוזרת.. כמו ענף שרות בקיבוץ.. מכירים? אלו שמסתובבים עם בגדי עבודה כדי שיחשבו שהם עובדים..

20
[QUOTE=dodo79] יש אפליקציה, לא זוכר את השם שלה, שאפשר לראות באמצעותה את כל "החברים המשותפים" של מספר טלפון מסוים עם ספר הטלפונים שלך בנייד.. ראיתי שיש שם כמה חבר'ה שלמדו איתי בגבעת חביבה.. חברים מהכפרים. די ויתרתי.

לא זמינה בעליל... ניסיתי כמה פעמים וויתרתי אחרי שכל הזמן משכה אותי עוד ועוד..."כבר חוזרת" ולא חוזרת.. כמו ענף שרות בקיבוץ.. מכירים? אלו שמסתובבים עם בגדי עבודה כדי שיחשבו שהם עובדים..[/QUOTE]

שלח לה אס אמ אס , אם אפשר לקבוע איתה , זה בד"כ עובד , גם לי לקח קצת אבל בסוף הצלחתי , תעדכן אותנו איך היה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”