*דיווח* לילך ורוני ברמת-גן 30.03.2018
13***דיווח שני***
באחד הלילות שבהם השגריר למטה התעורר באנרגיות חרמנות מעבר למצופה, נכנסתי קצת לפורום ולקרוא המלצות וכשלא היו כאלו,
התקשרתי שוב פעם למס' של רוני ולילך שבו ענתה לי מור...תיאום קצר כשהיא מודיעה לי שמישהו כבר נמצא אצלה ואצטרך לחכות רבע שעה מחוץ לדלת אמרתי לה שאין בעיה כי במילא זה היה זמן ההגעה שלי למקום משכנה בהרצל רמת-גן. הגעתי לכתובת וצלצלתי אליה אמרה לי שהוא עדיין אצלה וכמה דק' הוא מתפנה משם חיכיתי לה ליד פתח דירתה וכך היה יצא בחור ומיד אח''כ נכנסתי אליה מה אני אגיד לכם? פתחה לי הפעם במגבת לבנה וביקשה שאכנס להתקלח, נכנסתי למקלחת זריזה והיא פתחה לי עם מגבת נוספת להתנגב...ניגוב מהיר וזריז ואני נשכב על הבטן במיטת העיסויים מתחילה במסג' עם מעט שמן בצורה עדינה ממש עוברת על הרגליים ולאט לאט עולה לכיוון התחת הגב השכמות ואומרת לי להתהפך מתחילה בשאיבה בערום מלא עם חוצץ מציצה מושקעת כשאני חופן את ישבנה ואת החזה ולאט לאט מכוון אותה במהירות על הירידות והעליות שהיא שואבת את השגריר הדרוך ומוכן לפעולה אחרי 10 דק של מציצה ומיזמוזים היא מבקשת שנתחיל בזיון אני נענה לבקשתה ומכיוון שהמיטה הייתה בסדר אבל הספה שליד הייתה כבר עם מגבת ביקשתי שנעבור לספה וכך היה היא נשכבה על הגב וביקשה שאחדור ואני כמו חייל טוב מתחיל בחדירה למטרה גניחות קלות ולחישות מחרמנות באוזניי ואני מרגיש כאילו חזרתי 10 שנים אחרה לזיון בבית ההורים הריק של חברה שלי אני עוצר את הזיון ומתחיל ללקק ולמצוץ את פיטמותיה המתוקות ונושאות ריח דובדבן מחרמן והיא תופסת את ראשי וגונחת קצת יותר חזק ברגע שאני עובר בחזרה לשד הימיני אחרי טיפול בשמאלי ומתחיל לחדור אליה בפמפומים מהירים וחזקים היא אומרת לי אני רוצה לרכב עלייך כפי שמצופה מחייל טוב אני לא מתנגד ומתיישב על הספה היא ניצבת מולי עיניי עם ישבה החלק והאגסי ומתחילה לרכב למעלה למטה ובמעגלים אחורה וקדימה כשאני משחק לה בדגדגן וחופן לה את השדיים ואחרי כמה דק' מבקש שתסתובב והיא מבצעת כי מפקד או במקרה של מפקדת טובה תמיד מראה דוגמא טובה לחייליה ואנחנו מתחילים להזדיין כמו זוג תיכוניסטים על הספה בהכתבת קצב שלי כשאני נותן לה ספאנקים שמקפיצים לה את הדופק ופתאום היא נצמדת אליי ומתחילה לזיין אותי בקצב מסחרר שלדעתי שנינו גמרנו ופתאום אני שם לב שיש מישהי בחדר ממול שמפרידה בינינו זכוכית הזזה כפי שסיפרתי לכם ווואלה יש בזה משהו מאוד מחרמן לדעת שמישהו נמצא בחדר ליד...אחרי שהסדרנו את הדופק היא אמרה לי תודה עם נשיקה קצרה על השפתיים ושאלה אותי אם גם לי נהיה חם פתאום עניתי לה שכן כשנכנסתי היה נעים אבל עכשיו אפילו עוד יותר למרות שהיה נחמד יותר אם המזגן היה דלוק או החלון היה פתוח. נפרדנו לשלום עד הפעם הבאה וכשהיא תגיע אשאל אותה מה העניין עם הבחורה בחדר ליד ואם יש אופציה לצרף אותה לחגיגה בנתיים מוזמנים לבדוק בעצמכם.
המקום די נקי יחסית לדירה דיסקרטית 7 מתוך 10
לטעמי היא מהממת ואני נותן לה 10 מתוך 10
המחיר 330 אך השארתי לה טיפ של 20
חצי שעה עד ארבעים דק' מצויינות
שיער שחור חזה מסולקן תחת אגסי ועסיסי בערך מטר שישים שבעים שפתיים בשרניות
לגבי רוורס וגמירה בפה לא בדקתי אם תרצו לדעת עד משהו שלחו הודעה.