כ נועה - תמונות אמיתיות - דף 2 - סקס אדיר

נועה - תמונות אמיתיות

11
[QUOTE=החפוז המכני]

לא

ללכת

לישראליות

[/QUOTE]

אמת לאמיתה !
אחת הסיבות שחלק מהגברים כאן בכלל נמצאים בתחום הזה הינה כי יש להם בבית אישה ישראלית .
אז ללכת לזונה ישראלית ?
אומנם כרגע ההיצע הוא מוגבל לעומת שנים עברו , אבל רוסיה עדיפה פי מונים על ישראלית ולא רק בתחום הזה...

נועה - תמונות אמיתיות

12
צחוק
[QUOTE=Manich_man]
אחת הסיבות שחלק מהגברים כאן בכלל נמצאים בתחום הזה הינה כי יש להם בבית אישה ישראלית .
אז ללכת לזונה ישראלית ?
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

נועה - תמונות אמיתיות

13
דווקא רוב החוויות הטובות ביותר שהיו לי, היו עם ישראליות.
אבל ברובן הן היו די בתחילת / אמצע הדרך שלהן בתחום, והן נשחקות מאוד מהר. ואז צץ החלק הזה בגנום הישראלי - להתחיל משהו, ואז לראות איך אפשר להתחכם ולעשות יותר כסף, יותר מהר, ובלי לעבוד הרבה :)

נועה - תמונות אמיתיות

14
דיווח מצויין אף על פי שהחוויה שלך היתה נפילה . אני גם חבר חדש בפורום ובכל העניין הזה לא ממזמן וחוויתי גם נפילות מבין אותך. לדעתי אין מה לעשות ואסור ליפול להתמכרות הזאת ללא הכנת קרקע כלכלית מראש ומחושבת עם נפילות אחרת אתה ממשכן את האשה בבית להחזיר חובות כי אחרי כל נפילה חייב משהו לתקן ובמקרים כאלה שיש לך תחושה שאשכרה הלכת והיית עם מישהי שבשבילה מה שהיה שם זה כאילו תקיפה מינית והיא חייבת רק בגלל ששילמת כסף. גם פסיכולוגית נפילה זה פוגע לפעמים ואז אתה נכנס לדיכאון הזה של למה בכלל מההתחלה נכנסתי למצב הזה שאני יעשה ככה לבחורה. ומצד שני יש חוויות שאתה רואה שבשעה הזאת עשית כיף אמיתי עם הבחורה והיא נהנתה וגמרה והכל ואז אתה מרגיש בשמים. "סם" דפוק זה התמכרות למין בתשלום זה היי שאתה לא מבין בכלל למה הוא מהנה אבל זה הכי מהנה שיש פאקינג אנדורפינים.

נועה - תמונות אמיתיות

19
ואני עוד הועפתי מהפורום בגללה.
היתה תקופה שכולם התרפסו בפניה.והיא בחרה בפינצטה מי ידפוק אותה.ואני התחננתי להגיע אליה.ואז היא פתחה את הדלת.והבנתי שאני חייב כדור כדי שיעמוד לי.
ואז כתבתי דיווח רע והועפתי לתקופה מסויימת עד שנידמה לי קישקשתא וגאנר החזירו אותי עם הבטחה לאדמין שלא אדווח עליה

אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”