כ פסק הלכה - דף 2 - סקס אדיר

פסק הלכה

11
[QUOTE=כבוד הרב]
'ואל יבוש מפני המלעיגים והמלעיזים עליו בעבודת הבורא'

כל עוד אינני חורג מכללי הפורום, אני אכתוב איך שבאלי, ובאיזה נוסח שבאלי, ו8200 אתה מוזמן לויכוח הלכתי ובתנאי שיהיה לו דין של 'מחלוקת לשם שמיים'.

לא ניסיתי לחקות אף אחד, זה אני, זוהי שפה של ספרי הלכה שאני לומד בהם, זה הסגנון דיבור והכתיבה שלי המון שנים, וכך גם אני אכתוב פה.

אמשיך לעזור, לשאול, להתייעץ, ולדווח ולא ירתע מאיזה קומץ של אנשים שלא בא להם טוב בעין נוסח הכתיבה שלי.

כן, אני בא מ'שם' ויש לי תעודה של יורה יורה ולמרות זאת אין זונה שבעולם שלא עברתי עליה. כי יש היתרים לכל דבר. מאיפה הכסף? שלא תדעו.

לילה טוב צדיקים.

[/QUOTE]
כבוד הרב ( יעני) 8-200 קצת הביא לך בראש לא? אז לידיעתך יש כאן בפורום הרבה אנשים דתיים ועם כיפות על הראש,
גם אם אתה לא חורג מכללי הפורום, אתה עושה מעצמך כאן בדיחה, בן אדם שכותב בפורום, סתם שתדע, אולי גם זה משהו שאני
אמור להעביר לך בתור מסר אני לא יודע, אבל אם דבריו לא מובנים, וכל אחד שקורא אומר לא הבנתי, אז מה הועילו חכמים
בתקנתם? ( כלשונך ידידי) בשביל מה אתה כותב אני חייב להבין? שהנה מה יגידו עלי? די נשמה תעשה טובה כאן לאנשים,
וצא מהסרט שאתה חי בו, אנשים לא טיפשים ולא עשו אותם אתמול, אנשים כמוך באים והולכים כמו גרביים, אם אתה
רוצה להיות מובדל כאן מאחרים, אין לי בעיה שאני ידבר עם ההנהלה שישימו לך כוכב מעל הראש, אבל מה שאתה עושה
תסלח לי, וכבר הערתי לך על זה קודם, זה קצת גובל בליצנות, וליצנים יש לנו הרבה כאן, מה יקרה שבאמת תדווח, מי
יאמין לך לדיווח? אני מבטיח לך שאף אחד, אם אתה רוצה להיות אמין, אל תבדיל את עצמך מן הכלל, אם קשה לך לכתוב
אחרת, אז עדיף שלא תכתוב בכלל.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

פסק הלכה

13
[QUOTE=כבוד הרב]
ולאחר שהקפיד על מה שאמרנו, אין עליו דין הבא על גויה וניצל מדין הגהנום ומגלגול של כלב, ואף אין חלים על הגויה דיני איסור נגיעה שהרי אין בה דיני טומאה וטהרה ועל כן מותר לו לעשות בה כל מה שירצה בכל התנוחות ובכל הצורות ומובטח לו שהוא בן העולם הבא.

[/QUOTE]

עזוב כבוד הרב, תן לי להתגלגל בחזרה בתור כלב, אתה יודע איזה חיים עושה הכלב שלי? ישן כל היום, אוכל טוב ומזיין (לפחות מנסה) כל כלבה שהוא רואה ברחוב. תפור עליי.Tongueקריצה

פסק הלכה

14
דווקא אני לא רואה כאן חיקוי לרב רוני גולן.
נכון, יש מבואות מהמקורות ושפה נמלצת, אבל עדיין, בעין בוחנת, ההבדל ניכר.
לי נחמד ומשעשע לקרוא את שניהם.
כבוד הרב - המשך (המשיכו) לכתוב קריצה

פסק הלכה

17
שמע בנאדם,
אני התחלתי לקרוא, אני אדם סבלני.
זה היה נחמד בהתחלה, אבל אחר כך , אחרי 3 שורות בדיוק אבדתי אותך. זה משעמם , זה לא מובן, זה יהיר.
רד אל העם, רד אל זונה, רד על זונה ודווח לנו בסגנון פשוט.
KIS - Keep It Simple

Alpha.

פסק הלכה

18
אני לא הבנתי דבר אחד כתבת שיש היתרים לא נראה לך שעדיף פשוט ליהות גבר ולהגיד שאתה חרמן ?
אין שום היתר ללכת לזיין יורה יורה נכון? אז אולי באמת תתיר לי לזיין את אשתך? ממ.. תאמת שלא אם אתה לא רוצה כנראה שאין מה ...

התנהגות יפה תמיד תוביל למשהו טוב

כלל של סבתא

פסק הלכה

20
הרב הראשי של הפורום
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”