כ עולה מן המדבר - דף 2 - סקס אדיר

עולה מן המדבר

12
זה נראה לי עוד יחצ"ן או משועמם שהחליט לבוא ולתת קפיצה לפורום שלנו, לתת גיחה לזרוק מילים באוויר וללכת,
הוא לא עונה בפרטי וגם לא כאן אז זה לא נראה לי רציני בכלל.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

עולה מן המדבר

13
סיפור מרגש..מה אומר הציונים שחילקת מה זה נוחות 9? האם החפץ שעליו הזדיינתם היה נוח? אם אני יזיין אותה על הטלויזיה הנוחות תיהיה 3?
איך זמנים נתת לה 1010 היית איתה רק 25ד? האם אתה מגיע מתחום הקוקס ששם הזיון הארוך ביותר זה 3דקות ו25שניות? ואז שופכים עליך אקונומיקה?
מה זה גוף רזה 107 ככל שהמספר עולה היא נראת יותר כמו שבויית מלחמה?
ציצי 108 אמרת שהוא חמוד למה נתת לו ציון כזה גבוה.
מה עם ציון למראה פניה האם אני אמור לחבר את הציון של כמה שהיא רזה עם הציון של הציצי ולחשב את מראה פניה איתו?
אני מצטער אבל הציונים לא נכונים אני נאלץ לפסול אותך. קח מחשבון ותנסה מחדש

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

עולה מן המדבר

14
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]סיפור מרגש..מה אומר הציונים שחילקת מה זה נוחות 9? האם החפץ שעליו הזדיינתם היה נוח? אם אני יזיין אותה על הטלויזיה הנוחות תיהיה 3?
איך זמנים נתת לה 1010 היית איתה רק 25ד? האם אתה מגיע מתחום הקוקס ששם הזיון הארוך ביותר זה 3דקות ו25שניות? ואז שופכים עליך אקונומיקה?
מה זה גוף רזה 107 ככל שהמספר עולה היא נראת יותר כמו שבויית מלחמה?
ציצי 108 אמרת שהוא חמוד למה נתת לו ציון כזה גבוה.
מה עם ציון למראה פניה האם אני אמור לחבר את הציון של כמה שהיא רזה עם הציון של הציצי ולחשב את מראה פניה איתו?
אני מצטער אבל הציונים לא נכונים אני נאלץ לפסול אותך. קח מחשבון ותנסה מחדש

[/QUOTE]
חחח גדול אחי, רק חבל שאין מי שיקרא את ההודעה שלך, למה פותח הפוסט הוא סוג של עלה נידף, פירסם משהו
ונעלם, לא מגיב לא פה ולא בפרטי, אז נראה לי שחוץ ממחשבון גם הסיפור שלו די מצוץ מהאצבע.
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”