כ קריסטינה בת ים - דף 2 - סקס אדיר

קריסטינה בת ים

11
[QUOTE=חמש תלתן]באיזה שמות היא מפרסמת בלבן?[/QUOTE] ב-3 המודעות (VIP) שלה בלבן נכון לעכשיו זה אותו שם (קריסטינה) כאשר ב-2 מתוכן זה כתוב בקרילית ובכל מקרה בכולן זה אותו מספר (מסתיים ב-2275). היה לה בעבר (לא יודע אם עדיין פעילים) מספרים אחרים (מסתיימים ב-6113 וב-6262)

קריסטינה בת ים

12
[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=חמש תלתן]באיזה שמות היא מפרסמת בלבן?[/QUOTE] ב-3 המודעות (VIP) שלה בלבן נכון לעכשיו זה אותו שם (קריסטינה) כאשר ב-2 מתוכן זה כתוב בקרילית ובכל מקרה בכולן זה אותו מספר (מסתיים ב-2275). היה לה בעבר (לא יודע אם עדיין פעילים) מספרים אחרים (מסתיימים ב-6113 וב-6262)[/QUOTE]
רק מה אם תסתכל טוב בתמונות כל תמונה שונה מהשניה כאילו מדובר בבחורה אחרת ואכן בכל התמונות היא קוראת
לעצמה קריסטינה לאחר ששינתה זאת, אני זוכר בעבר שהיא קראה לעצמה קוקילידה או משהו כזה אם זיכרוני לא מטעה אותי
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

קריסטינה בת ים

13
השם היה Kukolka. זה רשום אצלי אבל לא פגשתי אותה.
כולן אותה אחת בוודאות? כולל זאת שהמספר שלה מסתיים ב-6113?
בדרך כלל הן מחליפות שמות כשיש איתן בעיות כלומר דיווחים שליליים או לא מספיק לקוחות. והחלפת מספרים זה במקרים עוד יותר קשים.

קריסטינה בת ים

14
[QUOTE=חמש תלתן]השם היה Kukolka. זה רשום אצלי אבל לא פגשתי אותה.
כולן אותה אחת בוודאות? כולל זאת שהמספר שלה מסתיים ב-6113?
בדרך כלל הן מחליפות שמות כשיש איתן בעיות כלומר דיווחים שליליים או לא מספיק לקוחות. והחלפת מספרים זה במקרים עוד יותר קשים.

[/QUOTE]
בדיוק זה השם, וזאת אותה אחת עם מס' טלפון שונה, ולפי הדיווחים כאן השרות שלה די גרוע
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

קריסטינה בת ים

15
היה לה גם תקופה של ג'וליה וקונפטקה באותו הזמן. אני הייתי אצלה בזמנו והיה על הכיפאק, למרות הדיווחים השליליים (אז הייתי אומר שהסיכוי שלא תהיה נפילה אמנם קיים אך ככל הנראה נמוך)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”