כ אליסה מהלבן (אלנבי תא) - אזהרה!! - דף 2 - סקס אדיר

אליסה מהלבן (אלנבי תא) - אזהרה!!

12
אלפאדיק היקר, אני מודה לך. למה? כי אפשרת לי להוכיח פעם נוספת ש...אין דבר כזה "פרטיות"!
קבעתי עם הזונה המבריזנית להערב. בשעה היעודה היא נתנה לי פרטים לכניסה, ואז עניתי לה שלא אבוא כי זה מה שהיא עשתה לחבר שלי אתמול בלילה.
והנה התשובה:
זאת פקידה. כן, זאת לא הזונה - כי אם הפקידה של הזונה. והפקידה של הזונה נתנה לי את התירוץ שהיא נתנה לאלפא, הבהירה לי שהיא הפקידה של הזונה הזאת ושל עוד אחרות - ואיימה עליי שהיא תכניס אותי לרשימה השחורה ותעשה לי בעיות.
בהמשך הערב דווקא התכוונתי לדגום מישהי אחרת (טינה שעליה יש דיווח/מילה הנרקומנית/אדלין הארוכה/עוד כמה אופציות מהלבן), ואכן אף אחת לא ענתה לי כאשר הגעתי, או שקצת לפני פתאום לא הסכימה למה שסיכמנו כמה שעות לפני כן.
אז חברים, די להשלות את עצמכם: בכל פעם שאתם מתלהבים - "צדתי פרטית בלבן!" - תפנימו שלא צדתם כלום ואף אחד, אלא צדו אתכם ובמקום לשלם 500 לאחת מבנות תאגיד שמפרסם פה... תשלמו מינימום 600 לא כולל כלום על מישהי מתאגיד אחר. ההבדל הוא שתתכתבו עם הפקידה של התאגיד בוואצפ במקום להתקשר אליה. מתוך ים ה"פרטיות" יש אולי 2-3 (אדלין, לארה), ואני מקווה שאצליח להמחיש על סמך הערב מה אתם עבור כולן ("פרטיות", פרטיות או פשוט זונות):
נניח שאתם הולכים ברחוב בדרך ליעד מסוים. פתאום נאמר לכם שאם תסטו מהדרך ותאריכו אותה בכמה דקות, מחכה לכם שטר של 50 ש"ח. החלטתם לקבל את ההצעה. אבל איך שבאתם לסטות - ראיתם בדרך המקורית שטר של 100. אז פתאום ההארכה בשביל 50 נראית מיותרת. הרי בכל מקרה לא חשבתם להרוויח כלום, והנה באה לכם הזדמנות להרוויח 100 ללא כל מאמץ. מי יעדיף לוותר על ה-100 שעל הדרך ויאריך אותה בשביל 50? כל אחד מאיתנו הוא השטר של ה-50. וזה שהגיע לפנינו בכמה דקות הוא השטר של ה-100.
לילה טוב
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

13
חפוזי, אני אמליץ עליך לפרס קורצ'ק לחינוך!
מה המשחקים הטיפשיים האלה? מילא אם מדובר במישהי שקבוע מבריזה, אבל אין דיווחים ויש רק מקרה אחד. לפחות היית נפגש, לא שאני מצפה שגם תיכנס, אבל לפחות ראיון הפורום היה מרוויח.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

17
שום לקח לא ילמד, מקסימום האליסה הזאת תכתוב לחברותיה שישראל היא מדינה של מטורללים שלא מבחינים בין עיקר וטפל, ופחות בנות ירצו להגיע לישראל. אתמול דיברתי עם מישהי שסיפרה לי שקיבלה למעלה ממאתים פניות בשש שעות! כשהביקוש כזה מטורף, זה לא הזמן לפסול על רקע תיאום לא מוצלח חד פעמי.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

18
זה שהיא קיבלה 200 הודעות לא אומר שיהיו לה 200 לקוחות. רחוק מזה. יש הרבה שמבקשים פרטים. הרבה פחות קובעים פגישה. גם אני מקבל פרטים מהרבה בנות ורובן לא מתאים לי. חלק בגלל המראה, חלק בגלל המחיר המוגזם, חלק בגלל שלא מסכימות לשלוח תמונות אמיתיות שמראות פנים וגוף ולא תמונות סטודיו שלא אומרות כלום או צילום סלפי מעאפן שהטלפון מסתיר את הפנים או ששולחות צילומים בלבוש מלא כאילו שאני מראיין אותן לתצוגת אופנה. יש גם אנשים שרק הגיעו לשלב הבירורים ועדיין לא עברו את הסף לשלב המימושים. שלא לדבר על תיאום זמנים שלא מתאים לשני הצדדים וסתם שיש כמה הודעות מאותו אחד. זה שכתוב 200 הודעות זה לא 200 אנשים וזה מאד מאד רחוק מ-200 פגישות. אז לא להתרגש מזה.
פרסם את עצמך בלבן עם תמונה מזוייפת של דוגמנית כוסית לא מוכרת ותקבל אפילו 2000 פניות בשש שעות.

20

אני המום.
האמת שאני המום מרוב המגיבים פה.
מה אתם בעצם אומרים לי? שזה בסדר מה שהיא עשתה?
"מה זה תיאום חד פעמי כושל?" - אין פה כושל. היא אמרה לי לחכות ל-ח-י-נ-ם!
אם זה בסדר שמשתינים עליכם - לכו תשלמו ל Golden shower וזהו... תהנו מזה.
רוב האנשים פה, הלקוחות, לא אוהבים שמתינים עליהם מזלזלים בזמנם וכספם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”