כ קטיה בתל אביב - דף 2 - סקס אדיר

קטיה בתל אביב

11
כל התשובות ביחד
1. כן, אני ממש בטוח שהיא מפרסמת בלבן
2. היא ממש לא מלכת יופי אבל רחוקה מלהיות כונפה. היא לא שדופה וגם לא שמנה. בחורה חמודה בסוף שנות עשרים (אולי תחילת שנות שלושים) לחייה.
3. לדעתי, תמונות סלפי ממש א יתיות שצולמו בחדר עבודה
4. לא ניסיתי לאכול כפות ריגליה או מרעומה, אני ממש לא בקטע. במקום זה נתתי לה לאכול את שמוליק שלי וללקק סביבו.
5. נכון הגענו לסכומים מתורפים... אבל זה המצב. כמו שציינתי ניתן לנהל מו"מ. אני ממש לא שילמתי לה 800 ש"ח.

קטיה בתל אביב

12
כמו שכתבתי: מחיר נתון למו"מ
לא כדאי לצפות ל-300 לשעה כפי שזה היה לפני שנים ספורות
אבל לא כדאי לשלם 700-800 ש"ח כפי שחלק מבנות דורשות היום.
לצערי הפסדנו במעבק על 400 בו נעצור את זה ב-500

קטיה בתל אביב

13
דגמתי היום את קטיה!!
עד היום חשבתי שהתנהגות כל כך מנוסה ומגוונת במיטה יכולה לבוא רק מאישה בוגרת. אבל לקבל את זה מבחורה שעוד לא הגיע אפילו לגיל 30 (!!!) - זה נדיר! הבחורה פשוט חולה סקס וגברים. זה חסר לה בחיי יום יום שלה אז היא מפצה את עצמה בטיולים.
סגרתי איתה על 45 דק עם רוורס (כמו שכתבו למעלה אפשר לנהל מו"מ על המחיר). בסוף השלמתי לה לשעה. ואם היה לי זמן אז יש מצב אפילו לעוד. היא לא תקתקנית. אוהבת לדבר (לפעמים יותר מדי) ולהכניס אותך לאווירה טובה. התמונות שהיא שולחת הן שלה (היום היא פשוט שזופה יותר והשיזוף, לדעתי לא מתאים לה - הופך אותה לקצת יותר מבוגרת).
ומה בתפריט: אורלי, רוורס, רגיל, תנוחות (לא מגבילה בגמירות!!!), גמירה בפה, קללות (למי שאוהב - אפשר גם בלי) מקלחת לפני ואחרי (הציע מים מינרליים, מוגזים, מיץ). היא התקלחה גם לפני וגם באמצע.
אני אישית מאוד נהנתי! אולי קצת יקר...אולי, אבל התנוחה של רוורס וכמה משחקי תפקידים (לא ביקשתי בכלל אבל אחרי שהיא התחילה כבר לא יכולתי לעצור את עצמי) פיצו אותי.
תמהרו - קטיה פה עד 22 והיא מקבלת רק 2-3 גברים ביום
הטלפון שלה בלבן ובפרטי, אם מישהו יבקש.
תמיד פעמיים

קטיה בתל אביב

15
אזהרת מסע!!!
הבחורה לא אמינה בעליל!!! וחצופה...
קבענו ל15:00.
6 דקות לפני ...אחרי 'שיגעתי למצוא חנייה ואני מתחת לבית היא מודיעה לי שהיא לא יכולה... רק ב 17:00... עם אימונים של התנצלות.
בלעתי את הצפרדע וקבענו ל 17:00.
דובר מתייצב (מזל שהצלחתי להקדים פגישה וכך ניצלתי שעה וחצי..)
מחכה.. ומחכה.. ב 17:15 היא כותבת לי " מה קורה" כאילו מופתעת שאני מחכה...החצופה אומרת לי. 19:00.
טוב ... השפרצתי עליה את כל הכעס שלי בדברי תוכחה... היא אפילו לא התנצלה ..עד שאמרתי שאספר לחברים שלי....( ולא הזכרתי את הפורום) רק אז התנצלה.
בקיצור המלצתי-ייבוש טוטאלי. מניאקית קטנה.שתלמד לא לשחק איתנו

קטיה בתל אביב

18
אני בשוק!!! שלא יחשבו שאני יחצ"ן, אבל ממש נהנתי איתה. ומה שנכון זאת העובדה שבחורה פשוט מאופפת. ובארץ היא נמצאת בחופשה ומה שהיא עושה זה על הדרך, זאת לא המטרה העיקרית שלה פה (בגלל זה גם רק 2-3 גברים ביום). והיא יודעת שיש פורום (אבל היא לא יודעת עיברית) וביקשה שאני אכתוב על המפגש. מוזר.
האמת שהתחלתי להשגע אותה לגבי הגעה שלי עוד יום לפני, אבל לא בגלל שהכרתי אותה אלה בגלל שאני תמיד לחוץ בזמן וברגע שמבריזים לי לוקח לי שבוע או יותר להתארגן מחדש. אז אולי זאת השיטה איתה?????
תמיד פעמיים

קטיה בתל אביב

19
[QUOTE=DocVanDog]אני בשוק!!! שלא יחשבו שאני יחצ"ן, אבל ממש נהנתי איתה. ומה שנכון זאת העובדה שבחורה פשוט מאופפת. ובארץ היא נמצאת בחופשה ומה שהיא עושה זה על הדרך, זאת לא המטרה העיקרית שלה פה (בגלל זה גם רק 2-3 גברים ביום). והיא יודעת שיש פורום (אבל היא לא יודעת עיברית) וביקשה שאני אכתוב על המפגש. מוזר.
האמת שהתחלתי להשגע אותה לגבי הגעה שלי עוד יום לפני, אבל לא בגלל שהכרתי אותה אלה בגלל שאני תמיד לחוץ בזמן וברגע שמבריזים לי לוקח לי שבוע או יותר להתארגן מחדש. אז אולי זאת השיטה איתה?????

תאמתי איתה יום לפני. בבוקר וידאתי איתה וגם שעה וחצי לפני המפגש וידאתי שהמפגש מתקיים והיא אישרה.
למרות הכל הבריזה 6 דקות לפני המפגש.
זה מעיד על חוסר רצינות וזילזול בלקוח.
היא לא סופרת אותנו...אנחנו מבחינתה ארנקים מהלכים.
[/QUOTE]

קטיה בתל אביב

20
קטיושה

נפגשתי עם הבחורה , לא יפה או בעלת גוף יפה . לא כונפה אבל לא מושכת או סקסית . שיער חום כהה , עיניים חום-ירוק , תווי פנים לא סלאביים ממש ונראית יותר כמו תורכיה מאשר לרוסיה ממוסקבה . טוענת שהיא בת 28 , אבל לדעתי נראית הרבה יותר . טוענת שהיא רופאת שיניים , אבל מניסיוני רוב הרוסיות מהנדסות , רופאות ונשות היי-טק צחוק . הלכתי אליה כגיבוי כי בחורה אחרת מהאזור הבריזה לי . כפי שטענתי הבחורה לא כוסית אבל מפצה על כך בסקס טוב . מוצצת טוב ועמוק וזורמת כל תנוחה . אוהבת סקס חזק ומתאימה לקבלני הריסות . מי שרוצה היא גם עושה אנאלי .

בתחילה היא תבקש 600 אבל תתפשר מהר מאוד על 500 . לי היא לא הבריזה או שייבשה אותי , אבל אני מאמין לכולם לגבי ההברזות מפני שהיא חיה בסרט ומעופפת לא קטנה . אני לא שילמתי תוספת על אנאלי ונשארתי הרבה מעל שעה גם כי הייתי לקוח אחרון . לא אחזור שוב כי אפשר למצוא באותו סכום משהו יותר טוב .
הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”