כ ויקטוריה בבת ים. ערב שהתחיל בהברזה - דף 2 - סקס אדיר

ויקטוריה בבת ים. ערב שהתחיל בהברזה

11
ביקרתי את הבחורה. פעם שניה בארץ. נמצאת ברחוב אל של המשורר הידוע. דירת סטודיאו מאוד נקיה. הבחורה רזה אבל לא שדופה. פנים סלביות יפות. חזה בינוני. גוף חטוב.עיניי גדולות ירוקת. היתה כימיה בינינו, קיבלתי יחס קמו מחברה. מציצה עמוקה,שליקת ביצים רטובה, סקס ב קול ה תנוחות. כוס קפה לפני וכוס מים אחרי. עו
עזבת בעוד שבוע.
ממליץ בחום
The show must go on

12
"אלול" = אני לזונה ואישתי לגריטה, אוי לי ואבוי לנשמתי
ביקרתי את הצדיקה, בחורה סטנדרטית של התאגיד...
נשמה טובה עם מבט עצוב בעיניה...אין הרגשה של תקתוק...
בית כנסת טעים להפליא...לקח לי זמן עד שמצאתי את הספר הפטרות
חזה קצת נפול, אין אקסטרות וטל ומטר
שווה את המחיר? כל אחד והטעם שלו.
סה"כ סביר בהחלט
מראה 7.5
יחס 9.5
מחיר 7
GFE 8

זזתי לקושש כרטיס טיסה לאומן לקראת ראש השנה לזיונים.
שאו ברכה ותהיו לי בריאים.

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

13
ביקרתי היום.
יחס עלות לתועלת מצויין. שילמתי 400 לשעה שלמה ללא קיצורים. לא ברור למה קודמי נתן ציון בינוני (7) למחיר.
היום הן מבקשות לפחות 500 לשעה, אם לא 600.
בלונדינית שנראית טוב לטעמי עם יחס חברי לגמרי. בסיום עשתה לי מסאז' חביב.
נשארת עד אוקטובר.
יופיה אינו ידוע

14
מאיפה להתחיל ? נתחיל מזה שהפקידה מתאמת עם עוד מאה אנשים ביחד ומה שיוצא אני מרוצה מי שמגיע ראשון זוכה גם אם קבעת שעה מראש והכל. שממש יפה בעיקר לאלו שבאים מחוץ לעיר מאוד ״יפה״. לאחר המתנה של כמעט שעה כמו מטומטם הגעתי לבחורה שירות על הפנים או שהבחורה נשחקה או שהבחור לפניי שחק אותה. רציתי רק שהסיוט הזה יגמר ואוכל ללכת הביתה סוף סוף, לא מומלץ בכלל וחבל ששילמתי אם הייתי יודע ככה. שמרו את הכסף ותמשיכו אלה.. אכזבה אחת גדולה ללא ספק אבל .. אני אשם אשם שבכלל חיכתי אסכם את זה במשפט אחד. גודל האכזבות כגודל הציפיות. לילה טוב.

15
וסקו, השוק מצביע ברגליים...אפילו 500 לשעה זה מוגזם לדעתי...אלו שדורשות 600 ו700 נשארות מובטלות...
עם האופציות הזולות שיש בחול....יוצא לי לטוס לפחות 6 פעמים בשנה ל'אסוף תרומות' לתת מתן בסתר ולחזור שבע...
כל הפיפ שואו שהעלו מחירים ל100 סגרו.

רק תפילות יעזרו.

ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.

וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.

16
[QUOTE=sex50123] מאיפה להתחיל ? נתחיל מזה שהפקידה מתאמת עם עוד מאה אנשים ביחד ומה שיוצא אני מרוצה מי שמגיע ראשון זוכה גם אם קבעת שעה מראש והכל. שממש יפה בעיקר לאלו שבאים מחוץ לעיר מאוד ״יפה״. לאחר המתנה של כמעט שעה כמו מטומטם הגעתי לבחורה שירות על הפנים או שהבחורה נשחקה או שהבחור לפניי שחק אותה. רציתי רק שהסיוט הזה יגמר ואוכל ללכת הביתה סוף סוף, לא מומלץ בכלל וחבל ששילמתי אם הייתי יודע ככה. שמרו את הכסף ותמשיכו אלה.. אכזבה אחת גדולה ללא ספק אבל .. אני אשם אשם שבכלל חיכתי אסכם את זה במשפט אחד. גודל האכזבות כגודל הציפיות. לילה טוב.[/QUOTE]

חולשתו הגדולה של הגבר שהוא חרמן הוא חושב מהזיין ולא מהראש.
כנראה שלא נוכל לשנות זאת אבל נוכל להכיר בחולשה הנוראית הזו שאיתה נולדנו.
מה שאני עושה זה לתכנן תוכנית backup לפני שיוצא אל הבחורה.
תמיד מכין כמה טלפונים של כמה קבועות שלי. במקרה שלו מסתדר:
אומרים לי לחכות יותר מחצי שעה או שלא מסתגר עם השרות
תמיד אני עוזב ומפעיל תוכנית backup.

תעשה טוב תרגיש טוב

17
[QUOTE=haveriku]מה שאני עושה זה לתכנן תוכנית backup לפני שיוצא אל הבחורה.
תמיד מכין כמה טלפונים של כמה קבועות שלי. במקרה שלו מסתדר:

אומרים לי לחכות יותר מחצי שעה או שלא מסתגר עם השרות

תמיד אני עוזב ומפעיל תוכנית backup.
[/QUOTE]

רעיון מצוין

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”