זאת אלינה מהלבן. כתבתי עליה לפני 3 חודשים. רוב הדעות היו שליליות. כל אחד יחליט מה מגעיל לו ומה מגדיל לו אבל חשוב לומר שיש מרחק משמעותי בין התמונות המעובדות לבין המציאות השמנמנה והמיוזעת.
אלינה והאשליות
13אחר כך מתפלאים למה המחירים כבר ממזמן נמצאים ב600, כי לאחת סוג זין יהיה אחד שייעריץ לה את החור של התחת, לא משנה שמסביב הכל... חרא.
אלינה והאשליות
14הברכה הנכונה לאחר קידוש העכוז או 'גמירת ההלל' היא ברכת 'בורא נפשות' ולא אשר יצר...
אכן אז בזמנו ביקרתי את העלמה
אך מיד לאחר שהיא פתחה את הדלת והחלפת כמה מילים ברכתי ברוך שלא עשני גוי ונמלטתי לרכבי לא לפני ששחררתי תירוץ מעניין:
Honey I forgot the tefillin in the car...
בברכת "אז אגמור בשיר מזמור חנוכת המזבח"
ציצים ותורה ציצים עדיף. כך פסק מרן.
וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
וראיה לדבר מאלעזר בן דורדיא שאין זונה שבעולם שלא בעל ולאחר מיתתו יצאה בת קול והכריזה עליו "רבי" אלעזר מזומן לחיי העולם הבא.
אלינה והאשליות
15לצערי הרב לא הקשבתי לאזהרות כאן והחלתתי לבדוק אותה. התכתבתי איתה בווצאפ נתנה פרטים ואמרה בפרוש שהיא מוצצת בלי וגמירה בפה עוד מאה. קבענו לשעה מסויימת בערב, הגעתי בזמן והיא התחילה למרוח אותי במשך 40 דקות למטה. כשהגיע הרגע המיוחל והגברת התפנתה עלייתי לדירה שלה לקחתתי מסלול קצר ב400 והלכתי להתקלח והיא ביינתים דיברה בסקייפ עם חברה ברוסית.כשניגשנו לעניין היא הוציא גומי והתחילה למצוץ. שאלתי אותי למה עם גומי? הרי סיכמנו בלי... היא לא התייחסה ואז שאלתי שוב והפעם באסרטיביות. המנוולת שלפה את הטלפון וכתבה שהיא לא עושה בלי ואם לא מתאים לי אני יכול ללכת. ניסיתי להבין מה הבעיה מפני שסיכמנו הכל לפני והיא בשיא החוצפה פשוט חזרה לדבר עם החברה שלה בטלפון תוך כדי שהיא מחזירה לי את הכסף. בחורה חצופה עם גישה ואישיות מאוד בעייתית ממליץ לא להיתקרב. אגב, היא לא כזאת יפה כמו שמתואר כאן למעלה. רוסיה בעלת נתונים סטנדטיים וכלום מעבר לזה. 

אלינה והאשליות
16מיקרוב, דיווח נפלא
ואם לא הייתי מכיר אותך, הייתי אומר שאתה יחצן ושמדובר בכתבת תדמית שנועדה ליחצן את הזונה. הרבה דיווחים, כולם קטלניים - מלבד אחד שמשבח אותה.
אבל זה רק אם לא הייתי מכיר אותך

ואם לא הייתי מכיר אותך, הייתי אומר שאתה יחצן ושמדובר בכתבת תדמית שנועדה ליחצן את הזונה. הרבה דיווחים, כולם קטלניים - מלבד אחד שמשבח אותה.
אבל זה רק אם לא הייתי מכיר אותך

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
אלינה והאשליות
17החלטתי לתת לה צ'אנס נוסף. חשבתי לעצמי שאולי היא למדה דבר או שניים ושבתור לקוח חוזר זה יהיה אחרת, יהיו הטבות, יהיו חיוכים. בוואטצ'אפ סיכמנו על מיקלחת משותפת ומציצה בלי קונדום .
היגעתי, שילמתי 600 שקל ואז היא שולחת אותי למקלחת , היסברתי לה בשפת הסימנים שסיכמנו מיקלחת משותפת, בהתחלה היא אמרה בזעף נו נו , אבל אחר כך היא הסכימה וניכנסה איתי למיקלחת. כבר פינטזתי שהיא תסבן אותי ותירחץ לי טוב טוב את הבולבול ליקראת המציצה החשופה בלי הקונדום. אבל לא , הגברת סיבנה את עצמה בזמן שאני מחזיק עבורה את הדוש כמו ח'מר, שטפה את עצמה ויצאה מהמיקלחת, לא סיבנה אותי ולא מצצה לי. סך הכל הייתי שם בשביל להחזיק לה את הדוש .
טוב אז התקלחתי לבד, התנגבתי, וחזרתי לחדר כמו כלבלב מושפל . שם היא חיכתה ערומה וזועפת במיטה . אז כראוי לכלבלב מזיל ריר ירדתי לה למשך מספר דקות, לאחר מכן היא הלבישה לי קונדום מבלי לגעת לי בזין, זה סוג של מיומנות, זונה שלא נוגעת בזין.
לאחר 3 דקות במיסיונרית גמרתי בקול תרועה, יצאתי וחיכיתי שהיא תישלוף ממני את הקונדום כמו שכולן עושות, אבל לא, היא היסתכלה עליי באדישות והצביעה על המגבונים הלחים תוך שהיא ממלמלת משהו.
זממתי בשארית הזמן לאכול לה את חור התחת ובהמשך לגמור עוד פעם. אבל לא, האנרגייה שלה הייתה עויינת, לא בא לה לדבר, לא לענות לא להקשיב, רק תיסתום ותיתפגר.
איך שהוא סיכמנו שאני הולך והיא תחזיר לי 200 שקל. היא הצביעה על קופת הכסף ושלחה אותי לקחת משם לבד.
זונה מוזרה. בדרך כשאתה משלם לזונה היא בחשאי מטמינה את זה במקום אחר, אבל פה אצלה הכל חשוף וגלוי, כאילו שהיא משתוקקת שתנסה לשדוד אותה.
בקיצור חוויה כללית לא כייפית. לא אחזור .
אחר כך הייתי צריך לנחם את עצמי בארוחה ים-תיכונית דשנה .
זונה מרצה בטד
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
אלינה והאשליות
18לא קראתי את הדיווחים,,,, והלכתי.
התמונות משכו אותי ,,,מודה,,,
זה לא ממש נפילה,,,
הגברת חתיכה עולמית,,,
מוכנה פעמיים באותו מחיר, אבל מעצבנת , על גמירה בפה רוצה עוד כסף.
בווטאפ אומרת לך שמסכימה , גם לקבל השפרצה בפה.
גם בדירה , ליפני העברת הכסף ,,,מסכימה.
אבל במיטה !!! אחרי העברת כסף , משפרת לך שלא הבינה,,,שלא מוכנה,
די מעצבנת !
חוץ מזה, לא מלחיצה, נותנת את השעה שלה,,, אבל לא ממש באה לעבוד,,,
אלינה והאשליות
20נשמעה שהיא מארחת על גבול השנאה...יכולה להיות מעולה לחובבי BDSM והשפלות כנראה....מנגד אני רואה שיש פרסומים חדשים לגבי לא מעט בחורות חדשות ושוות באתר הלבן ובטיטי - שעל פניו התמונות נראות אמיתיות