שלום
למעוניינים יש עליה פוסט שלם . בפעם האחרונה שהייתי אצלה הייתה שחוקה מאוד . לא אקח שוב סיכון ואלך אליה כי "החופשה" שלה בחו"ל ( אם בכלל ) הייתה יותר מדי קצרה בכדי שתחזור עם אנרגיות חדשות . אני אתפלא אם יהיו לה את האנרגיות כמו בשבועיים הראשונים בסיבוב הראשון .
אז מתברר שהרבה מן הבחורות חוזרות . מי אמר שרע להן בישראל ? ואל תספרו לי שאין להן ברירה . ישנן מספיק מדינות אחרות . והכי חשוב , הן בגיל המתאים לעבודה רגילה ( מוכרת , דיילת , עובדת טיב טעם נוסח אוקראינה וכו" ) . ובכל זאת הן בוחרות לבוא לעבוד כאן בישראל !!! וכל זאת לא כי יש להם הורים הזקוקים לכסף באופן דחוף או ילד מסכן ורעב אלא רובן מחפשות לעשות כסף קל כדי לקנות דירה , מכונית , בגדים , נעליים - מותרות .
בקיצור , תמשיכו לרחם על בחורות שמרוויחות 30000 שקל בחודש ( בדוק ) .
קטיה מתל אביב
102אני לא יודע על איזה חופשה בחו"ל היא מדברת, CHICO ראה אותה עושה קניות בדיזנגוף, אני ראיתי אותה בכל מיני מודעות של ליווי יוקרתי...

היא יפה, היא סקסית והיא נדירה...
----------------------------
:)
:)
קטיה מתל אביב
103שלום בלאק
הזונות המגיעות אלינו לעבוד ברובן מאוקראינה, וישראל נחשבת כמקום טוב לעבודה.
תנאי כניסה ושהות נוחים, מדינת חוק, סביבה חברתית רוסית עצומה בגודלה ובריכוזה (אין הרבה ערים דוברות רוסית כמו בת ים מחוץ למזרח אירופה). גם ההכנסה טובה (לדעתי , נשאר להן נטו בממוצע 5000 דולר לחודש).
רק הדוגמניות האמיתיות מעדיפות לעבוד באירופה או באמירויות, שם התגמול גבוה יותר.
אבל - אם תחפור קצת תמצע תמיד את המצוקה המיוחדת : בעיות במשפחה , בעיות בדמות האב, חוסר ביטחון. לעיתים ישנה מצוקה חומרית בולטת ממשית, כגון צורך בהחזר הלוואות, טיפולי בריאות לבני משפחה.
קטיה מתל אביב
104[QUOTE=לומברוזו] שלום בלאק
העיקר, שעלמות החן באות לכאן מרצונן החופשי.
תחשוב שבשביל ישראלית -5000 דולר נקי לחודש - זו משכורת מעולה,
אז קל וחומר לאחת שמגיעה ממדינה כמו-אוקראינה או רוסיה.
נכון, זו עבודה לא נעימה במיוחד (בלשון המעטה),
אבל גם לעבוד 9-10 שעות ביום אצל איזה קבלן מזורגג באיזו עבודה מחורבנת ולהרוויח שכר מינימום ,לאחר קריעת תחת חודש שלם ,
זו ממש ממש לא מציאה גדולה.
הזונות המגיעות אלינו לעבוד ברובן מאוקראינה, וישראל נחשבת כמקום טוב לעבודה.
תנאי כניסה ושהות נוחים, מדינת חוק, סביבה חברתית רוסית עצומה בגודלה ובריכוזה (אין הרבה ערים דוברות רוסית כמו בת ים מחוץ למזרח אירופה). גם ההכנסה טובה (לדעתי , נשאר להן נטו בממוצע 5000 דולר לחודש).
רק הדוגמניות האמיתיות מעדיפות לעבוד באירופה או באמירויות, שם התגמול גבוה יותר.
אבל - אם תחפור קצת תמצע תמיד את המצוקה המיוחדת : בעיות במשפחה , בעיות בדמות האב, חוסר ביטחון. לעיתים ישנה מצוקה חומרית בולטת ממשית, כגון צורך בהחזר הלוואות, טיפולי בריאות לבני משפחה.
[/QUOTE]
העיקר, שעלמות החן באות לכאן מרצונן החופשי.
תחשוב שבשביל ישראלית -5000 דולר נקי לחודש - זו משכורת מעולה,
אז קל וחומר לאחת שמגיעה ממדינה כמו-אוקראינה או רוסיה.
נכון, זו עבודה לא נעימה במיוחד (בלשון המעטה),
אבל גם לעבוד 9-10 שעות ביום אצל איזה קבלן מזורגג באיזו עבודה מחורבנת ולהרוויח שכר מינימום ,לאחר קריעת תחת חודש שלם ,
זו ממש ממש לא מציאה גדולה.
קטיה מתל אביב
105ורוני גולן היה אומר
אם אתה חופר וכל מה שאתה מוצא זה מצוקות בעיות במשפחה חוסר ביטחון ומצב פיננסי בקרשים ובלה בלה -
אתה כנראה חופר בכיוון הלא נכון
קטיה מתל אביב
106חד וחלק, ישראל זה מקום מעודף על רבות מהעוסקות בתחום (ממגוון סיבות). דיברתי עם לא מעט.
ישראל לא מקום מושלם, ויש את הגברים שמתנהגים מתחת לכל ביקורת, אבל הסך הכל ממש סבבה יחסית לעולם - כולל הגברים.
יש שתי סיבות שקיים בכלל שיח כזה על מצבן:
1. לפני 20 שנים אכן היו מקרים קשים של כפייה ורמיה של בנות, לשמחתי התופעה מוגרה כמעט לחלוטין.
2. ארגוני הנשים דוחפים יחד עם התקשורת באופן לא מידתי את הנושא. כך למשל יוצא שבחורות בגירות שבחורות לעסוק בזה מקבלות אמפטיה, הגנה ופטרונות שמגיעה רק לקטינים, ואילו קטינים וקטינות אמיתיים במדינות עניות שעובדים בתנאי עבדות 12 שעות ביום כדי לייצר לאותן נשים פמינסטיות אצילות את הנעליים והמעילים היוקרתיים, זוכים להתעלמות כמעט מוחלטת.
ישראל לא מקום מושלם, ויש את הגברים שמתנהגים מתחת לכל ביקורת, אבל הסך הכל ממש סבבה יחסית לעולם - כולל הגברים.
יש שתי סיבות שקיים בכלל שיח כזה על מצבן:
1. לפני 20 שנים אכן היו מקרים קשים של כפייה ורמיה של בנות, לשמחתי התופעה מוגרה כמעט לחלוטין.
2. ארגוני הנשים דוחפים יחד עם התקשורת באופן לא מידתי את הנושא. כך למשל יוצא שבחורות בגירות שבחורות לעסוק בזה מקבלות אמפטיה, הגנה ופטרונות שמגיעה רק לקטינים, ואילו קטינים וקטינות אמיתיים במדינות עניות שעובדים בתנאי עבדות 12 שעות ביום כדי לייצר לאותן נשים פמינסטיות אצילות את הנעליים והמעילים היוקרתיים, זוכים להתעלמות כמעט מוחלטת.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
קטיה מתל אביב
107גם אני שמעתי את זה מהרבה בנות.
ביחוד כאלה שהסבב שלהן כולל מדינות במפרץ הפרסי ובכלל מדינות ערביות. לא בא להתגזען פה אבל מכל הבחורות מה ששמעתי שזה הסיוט הכי נוראי לעבוד במדינות של ערבים.
אז הן באות לפה לנוח:)
קטיה מתל אביב
108[QUOTE=rijekstrat] גם אני שמעתי את זה מהרבה בנות.
מר פינוקיו עלול לכנותך - "גזען" ,
ראה הוזהרת.
ביחוד כאלה שהסבב שלהן כולל מדינות במפרץ הפרסי ובכלל מדינות ערביות. לא בא להתגזען פה אבל מכל הבחורות מה ששמעתי שזה הסיוט הכי נוראי לעבוד במדינות של ערבים.
אז הן באות לפה לנוח:)
[/QUOTE]
מר פינוקיו עלול לכנותך - "גזען" ,
ראה הוזהרת.
קטיה מתל אביב
109דווקא יצא לי מישהי שאמרה לי שהערבים יותר נחמדים.
היא נתנה לי דוגמה שהיא איבדה את הפלאפון באחת המדינות במפרץ הפרסי והחזירו לה את הפלאפון.
עלינו, הישראלים, היא אמרה שאנחנו חושבים שמגיע לנו הכל.
אני הייתי נחמד ומנומס אליה אז נראה לי שהיא הייתה כנה איתי.
יאללה... לספוג אחד לטובת הפורום