כ .. - דף 11 - סקס אדיר

..

101
אוליגופול, היתה לי הרגשה שזה מה שיקרה אם תגיע אליה...
אני לא יודע אם ניסית להתמקח איתה במקום, אבל אם כן, הייתי רוצה לראות את זה, זה בטח היה משעשעצחוק
בכלל לא הייתי ממליץ לאף אחד להכנס איתה לעימותים, אם אומרת לכם משהו, תאמרו אמן, כל נסיון לוויכוח/שיכנוע עלול לא להגמר טובקריצה
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

..

102
לטעמי היא יפה וממש לא קווקזית וגם הדירה לא כזאת נוראית (לא הייתי גר שם גם לא בחינם, אבל בשביל לתת בראש וללכת זה בסדר מבחינתי) אבל יש משהו בדברי אוליגופול על הסכנה הצפויה ממנה. נראה לי שביקורי הראשון יישאר בגדר חד פעמי לאור האופי ההפכפך והבלתי יציב שלה.

..

103
אמרתי לכם!

אני לא הייתי אצלה כמעט שנתיים, אבל אמרתי לכם שראיתי אותה מתהפכת על מישהו
זה לא ברמה של לחטוף מכות מבריון כאלה, אבל אמרתי לכם תתחילו להרגיע הבחורה תעוף על עצמה ואף אחד פה לא מקשיב
אני מבקש מחברים שיש להם את הנייד להפסיק לחלק!!!
הבחורה לא יודעת להתמודד עם זה ובטוח לא מבינה מאיפה נפל עליה השפע הזה
לכן המחיר יטפס והשירות יירד
אז בבקשה תעצרו, זה לטובתכם, אני אליה לא מתכוון ללכת
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

104
[QUOTE=pinnochio]
אוליגופול, היתה לי הרגשה שזה מה שיקרה אם תגיע אליה...
אני לא יודע אם ניסית להתמקח איתה במקום, אבל אם כן, הייתי רוצה לראות את זה, זה בטח היה משעשעצחוק
בכלל לא הייתי ממליץ לאף אחד להכנס איתה לעימותים, אם אומרת לכם משהו, תאמרו אמן, כל נסיון לוויכוח/שיכנוע עלול לא להגמר טובקריצה

[/QUOTE]

אפילו וויכוח בטעם טוב איתה יכול לרדת בשניות לרמה מסוכנת, אני הספקתי להכיר אותה ובגלל זה גם התרחקתי
ניסיתי לעזור לה אבל אי אפשר לעזור למי שלא רוצה עזרה
אז אני מניח שאתה צודק פינוקיו וזה מה שקרה, אולי ניסה להוריד אותה למחאה של ה200
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

105
פינוקיו...לא התווכחתי או התמקחתי...היה מחיר נתון ומוסכם...שהגעתי והבנתי את מצבה (אחרי חצי שעה של השתהות שכללו טלפונים לחברים שלה ...טלפונים לנותני שירות למיניהם ועוד) רציתי ללכת ואז התחיל בלאגן.

משהו אצלה לא בסדר ...ושהיא שיכורה היא מסוכנת...תעשו מה שבא לכם אני אמרתי את שלי

..

106
היא ככל הנראה על קוק

שומר נפשו ירחק.

ישנן הרבה נשים אשר יתנו לכם להרגיש טוב ומצד שני התמורה תעזור להן לצאת מהמצב שאליהן נקלעו.

למרות שהיא מדהימה ביופייה ממש מאכזבת

..

107
האמת חברים אני בכלל לא משתתף בפורום רק קראתי המלצות מדי פעם ותודה לאלה שמשתפיםמוחא כפייה האמת היא שאני חולה כוס בן 58 נשוי ווהייתי עם ים של בחורות בחיי....מאחר וקראתי כמה דברים מדאיגים החלטתי לכתוב מתוך דאגה.... 1. על תרדו לזונות...אני לא נגד הירידה בכללי אבל רצוי לדעת שוירוס הפפילומה גורם לא רק לסרטן הרחם אלה גם לסרטן גרון לאוהבי ירידות ראו הוזרתם תרדו רק לבטוחות...בנוסף הזונות הן זונות אל תהיו נאיבים אתם מצפים לאהבת סקס עם לקוח 20 ביום??? הכל הצגה הזקנות לא מסוגלות לגמור בכלל תנסו לדפוק 10 ביום ותבינוקריצה .....

..

108
[QUOTE=אוליגופול]אין פה קשר לכסף...יש פה עניין של בחורה שמלכתחילה לא שפוייה ותוסיף לזה שיכרות ועכשיו תחשוב מה היא עלולה לעשות.

אופציה אקזוטית - לך בכייף ותהנה...אם תמצא את עצמך חוטף מכות מבריון או נעול בדירה שלה בלי יכולת לצאת אל תגיד שלא הזהרתי
[/QUOTE]

הבחורה לא עברה את וועדת הקליק... ראיתי את התמונות... לא הרגשתי קליק ואני לא אסע מהקריות לדרום ת"א בשבילה...

----------------------------

:)

..

109
טוב אין מה לעשות.
הבחורה לא סגורה על עצמה. מתקשר ב11 אומרת תתקשר ב12 מתקשר ב12 אומרת נדבר ב13 מצקשר ב13 אומר דבר איתי ב 14 ולבסוף מנסה לתאם איתה אז היא אומר נדבר ב16
בקיצור אין מציאות יש רק בנות שעפות על עצמם
בגלל כל המהומה שאנחנו עושים עליה.

חיים רק פעם אחת וגם זה בקושי...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”