כ באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום). - דף 11 - סקס אדיר

באר שבע, נתיבות והסביבה (דרום).

102
כבר כתבו על שרון אז אני רק יעדכן, הייתי אצלה בשבוע שעבר, בחורה נחמדה, גוף יפה מתנשקת ויורדת
היה סה"כ נחמד
התברר שבעבר הייתי אצלה ואני בטוח שהיא אמרה לי שם אחר.
היה שני אקיים שנגמרו אחרי 40 דקות וזה עלה 500
כנראה אני לא יחזור אליה.
לצערי לנוף היבש של באר שבע היא כמו פרח, פרח יקר.
ואני חוזר ושואל משהו בדק בעיר את הצמירים?
עברתי שם כמה פעמים ובכל פעם יש שני בחורות בחוץ
אתמול בלילה הייתה שם אחת שנראתה טוב, אבל הייתי בעבודה.
זה נמצא ברחוב הפלמח באזור שמאחורי המקסיקני.
מחכה שמשהו יבדוק ויעדכן

104
זה נמצא בפלמ"ח, בעיר העתיקה
אם מגיעים מכיוון דומינוס אז אחרי המקסיקני פונים שמאל, עוברים רחוב ואז יש פניה רק שמאלה או ישר אז ה" צימרים" נמצאים בחנות הראשונה מימין לצומת.
כל פעם שאני עובר שם בערב לאחר 21:00 יש שני בחורות ובדרך כלל עומדים שם גם "לקוחות"
לצערי אני לא מצליח לעצור ולברר כי אני עובר שם במסגרת העבודה

105
ספירת מלאי המצב בעיר לא להיט
חדש בפורום הרבה זמן רציתי להצטרף אבל לא עשיתי את זה בכול מקרה ישתף אותכם בחוויות האחרונות שלי בעיר

בקשר להזמנות לבית הזמנתי לפני שבועיים בערך למקום מתקשר הגברת אמרה יש איתיופית סבבה שלחי הגיע איתיופית רזה רזה חזה כמעט ואין בכלל לא ניראת משהו בכלל אבל הייתי שיכור וכנירא יותר מדיי אין עם מי לדבר מנסה לנהל איתה שיחה פרצוף תשעה באב נתתי עבודה זריז גמרתי הלכתי מפרסמת בקטגוריית נערות לווי פה באתר

באותו סופש ביום שישי בצהריים מתקשר לסטלה מפרסמת ביד 2 אומר אפשר להגיע אמרת כן מגיע
נכנס היא נמצאת דירה ואיתה עוד בחורה בלונדינית בערך בת 35 ניראת סבבה לא רזה יש קצת בשר לתפוס
שואלת באיזה שירות מעוניין מסאז או סקס אמר לה סקס סטלה הולכת לחדר נישאר עם מתפשטים ולמיטה לא מתנשקת לא מרשה להכניס לה אצבעות רק סקס בקיצור

יש מישהי באזור מרכז גילת גם חדשה יחסית הייתי שם יום שישי בבוקר מפרסמת פה באתר
אומרת בטלפון צעירה רזה גבוה הגעתי פתחה לי תדלת נמוכה גוצית באזור הגיל 29 ויתרתי לא ניכנסתי

מקווה שהמצב ישתפר באזור

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”