כ בחורות ב400 לשעה - דף 11 - סקס אדיר

בחורות ב400 לשעה

101
[QUOTE=החפוז המכני] מישהו דגם את ויקטוריה? היא איתנו הרבה זמן...[/QUOTE]
טוב, אני בדקתי את העניין.
לטלפון עונה הפקידה הצבאית, שמפנה לשלהי רחוב הרצל בעיר הפשע והרשע (נראה לכם שהמחוסל משבוע שעבר הוא חבר תאגיד? )
הגעתי למקום בשעה, והפקידה הצבאית התחילה לנבוח פקודות: "לך לשם! מה אתה רואה? איך אתה לא רואה?! אתה משקר - אתה לא במקום!"
בשלב מסוים במסע הכומתה נכנסים לבניין - שאין בו קליטה. לאחר שהצלחתי לשכנע את המ"כית טירונים לומר לי לאן להיכנס למרות שהייתי רק בכניסה לבניין, נכנסתי בהתאם לפקודתה. המתנתי מחוץ לדלת מספר דקות, אך ורוניקה לא פתחה. קצתי מהנביחות של הפקידה, מהמסעות שהיא מעבירה ומכל היחס הקלוקל - וחזרתי כלעומת שבאתי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

בחורות ב400 לשעה

102
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=החפוז המכני] מישהו דגם את ויקטוריה? היא איתנו הרבה זמן...[/QUOTE]

טוב, אני בדקתי את העניין.

לטלפון עונה הפקידה הצבאית, שמפנה לשלהי רחוב הרצל בעיר הפשע והרשע (נראה לכם שהמחוסל משבוע שעבר הוא חבר תאגיד? )

הגעתי למקום בשעה, והפקידה הצבאית התחילה לנבוח פקודות: "לך לשם! מה אתה רואה? איך אתה לא רואה?! אתה משקר - אתה לא במקום!"

בשלב מסוים במסע הכומתה נכנסים לבניין - שאין בו קליטה. לאחר שהצלחתי לשכנע את המ"כית טירונים לומר לי לאן להיכנס למרות שהייתי רק בכניסה לבניין, נכנסתי בהתאם לפקודתה. המתנתי מחוץ לדלת מספר דקות, אך ורוניקה לא פתחה. קצתי מהנביחות של הפקידה, מהמסעות שהיא מעבירה ומכל היחס הקלוקל - וחזרתי כלעומת שבאתי.[/QUOTE]

אך מחזיקים אחת כזאת ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

בחורות ב400 לשעה

107
ביקרתי את לינה מבחינת מראה היא כמו בתמונות בערך בת 25 ניראת טוב הכול מוצק שדיים קטנים אבל חמודים מאוד עומדים ויפים מציצה טובה עם סיבובי לשון משקיעה נישוקים בגוף וליקוקים בקיצור השקיעה לגבי תנוחות זורמת לפי הדרישה.רציתי להוסיף הבית נקי ומסודר מאוד אהבתי מזגן מקרר אווירה טובה של בחורה שבאה לעבודה ולמה אני כותב את כול זה לא כי התאהבתי בבחורה פשוט להוכיח את הטענה שאין סיבה לשלם 500 שח.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11928

בחורות ב400 לשעה

108
איך הפנים של לינה?

התמונות שלה מעצבנות. אם את מוכרת שירותי מין, מה יש להצטלם עם פנים מטושטשות וגם עם בגדים? אם את לבושה והכל מכובד, אז לפחות תראי את הפנים. ואם את מסתתרת מאחורי טשטוש פנים, אז מה יש להחביא את הגוף? אנחנו לא מעצבי אופנה ולא בעלי חנויות לבגדים ואנחנו לא באים לראות אותך עושה תצוגת אופנה עם פוזה בשמלה אדומה וסיבוב בשמלה לבנה.

בחורות ב400 לשעה

109
יש בחורה חדשה בתאגיד בת ים . קוראים לה ליקה ויש תמונות שלה בבגד ים וגם תמונה עם פנים חשופות .
לפי התמונות היא ברמה של 200 שקל . הםקידה אומרת שהיא מאוד ליברלית וזורמת להכול חוץ מאנאלי .
אדווח אם אדגום .

בחורות ב400 לשעה

110
[QUOTE=מוזר31]יש בחורה חדשה בתאגיד בת ים . קוראים לה ליקה ויש תמונות שלה בבגד ים וגם תמונה עם פנים חשופות .
לפי התמונות היא ברמה של 200 שקל . הםקידה אומרת שהיא מאוד ליברלית וזורמת להכול חוץ מאנאלי .
אדווח אם אדגום .
[/QUOTE]

מכוערת אבל אולי מפנקת

----------------------------

:)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”