תודה ל Shpongle9 על הפירגון!
חיכיתי כל היום להעלות דיווח מהיר בתקווה שגם יפורסם בהליך מהיר - אירנה בחורה תיירת יפה שעוזבת בתחילת שבוע (פורים 2017) ולכן מדגיש כבהול.
קודם כל אני עדיין מתקשה לעקל את הפונציאל העצום של אתר התנך.. שפע אין סופי של פוסקות הדור.. צריך לברור וחבל שלא התחזקתי באתר הרבה קודם. מה שבטוח שבלי חברי הפורום לא הייתי זוכה לגאולה שם.
דגמתי את אירנה תיירת מבלרוס - מומלצת, ת.ז באתר התנך: 1693661224
באתר מציגה תמונות יפות, שוות, נראית נורמטיבית לגמרי! השארתי הודעה נחמדה עם הצעה לסיוע פיננסי והיא חזרה אלי. תיקשרנו באנגלית וקיבלתי נייד. התקשרתי, שאלה כמה אני מציע, קיבלה הצעה 1XX$ וישר הודיעה שלא עושה דברים כאלו וסגרה את הטלפון - קיבלתי את הרושם שמדובר בנורמטיבית שגיששה איתי מה יצא לה מזה. אני עובר על התמונות (תראו תבינו) ומבין שלא אוכל להמשיך בסדר היום : -) מעביר הודעה שמוכן/יכול לשפר הצעה ומציע שנדבר. באין תגובה סימסתי לה 2XX.. החזירה תשובה: 1 שעה (= אופס צריך להיות זהיר!) כתבתי שעשיתי מאמץ ונתתי הצעה נדיבה, מבקש מפגש ושלא תמדוד לי דקות, ציינתי שלא רוצה מפגש עם מגבלות (שתעדכן מראש), רוצה שתהיה חווייה טובה לשנינו.
שאלתי על תמונות עדכניות והיא שלחה במייל תמונות סלפי בקולקציה עליונה ותחתונה. הבנתי שהיא רצינית בעניין.
בהמשך הסתבר (וותק תמונות אתר 2-3 שנים) לא ממוקמת ומצפה שאדאג למיקום. בשלב הזה הבנתי שגישה כלכלית לא תביא תוצאות. יאללה נפרדים מעוד 170 ש"ח ומארגנים חדר לכמה שעות במרחק 100 מטר ממיקום הגברת.
הבחורה הגיעה, בלבוש ושיער כפי שביקשתי. גבוהה סביב 1.80, מריחה טוב! לא מוקפדת כמו בתמונות (אגב שיניים ציון 9) אבל בסה"כ אני אהבתי מאד. קצת מינגלין, טקס העברת המתנה/תשלום, קיבלה בקבוק יין ישראלי טוב ושוקולדים בלגים טובים ויאללה מתקלחת (ביקשה לבד)
איך להתחיל.. לראות רגליים 1.80 שחובקות אותי זה תענוג. הלכתי לאיבוד בעיניים שלה. חזה בינוני מינוס (לא צד חזק שלה) בחורה נעימה, חברותית, השתחררה למרות שסרבה לויסקי טוב, הביאה קנדומים (שלי נשארו ארוזים) מתנשקת GFE מהמם עם הלשון ועם כל הלב. מציצה מהלב אבל לא מאסטרית בעניין, שלא כהרגלי החלטתי לפנק אותה בירידה טובה מהסרטים כמו שהחברה הקבועה שלי מקבלת. התחלתי בליקוק כל הגוף והגעתי לבית כנסת מדהים מריח טוב שהיתגלה כלא גדול מימדים.. תוך כדי אני מרגיש אותה נרגעת, מעלה חיוך עם עצמה, מתמקמת טוב יותר ונהינית.. אוך זה עשה לי טוב ומהר מאד היא הבינה כמה טוב זה עושה לה. שיתפה פעולה בצורה מעולה, התעניינה בסוגי תפילות שאני אוהב/רוצה.. התפללנו בעמידה, שכיבה, ישיבה, דוגי ורכיבה. הבחורה צרה מאד - באתי עם ציפיה שאלך לאיבוד בתוכה אבל כאן היא הדהימה (בחורה צרה גם במותן). הקטע שהרג אותי סופית היה שתוך כדי גמירה שלי ולאחר מכן היא חיבקה אותי חזק בגוף, בראש עם כל הלב, ידיים ועם הרגליים. נישקה אותי אלפי פעמים וגרמה לי לרחף בהנאה ענקית. הבחורה לא בת 19 (רשום 39 ונראה תואם לרווקה ללא), אבל מורגשת ורואים שהיא ריסקה הרבה לבבות.. מהדיבורים שהיו מסביב, אני לא התנסות ראשונה שלה בקטע. לדעתי באה לארץ לטיול ובנסיון למצוא בן זוג קבוע בארץ ותוך כדי מממשת הזדמנויות כשאפשר.
עדכנתי מראש שאני לוקח יום חופש ובא מרחוק.. אמרה לי טוב שלקחת יום חופש - בסוף היינו יחד סביב 3 שעות. תיקשרה מדהים באנגלית, הראיתה המון מידע פרטי עליה והקסימה אותי לחלוטין. אין ספק שחויתי מפגש פסגה בחיי. הלוואי והייתי יכול לשבץ אותה בארץ קבוע. פחדתי מאד שאתאהב חזק, אבל מחוסר ברירה אשרוד את העניין.
להערכתי מתאימה למי שזריז ולא מחפש יעילות כלכלית מקסימלית. מי שמכוון לבנות 19-22 גם לא בכיוון. הבחורה יודעת לתת עבודה וחוויה, לגבי ביצועי מרעום - אני פחות בעניין ולא ביררתי כך שהשארתי אתגר למי שבעניין :)
מס' תובנות שעלו תוך כדי הקשר איתה:
* סיפרה על בלרוס, מתארת שכאן ברחוב האנרגיה שונה לחלוטין.. מתארת שכאן אנרגיה נשלטת ע"י גברים ברחוב ונשים לא מורגשות, מתארת שאצלם הכל שונה.. "אנרגיה של נשים מורגשת חזק בכל מקום ואישה דומיננטית באנרגיה מרגליים עד למעלה.."
אמרה: תבוא תיפול/תגלה עולם חדש. (ישר חשבתי איפה יכול לקשור את החוקית לאותה תקופה)
* סיפרה שנפגשה עם ישראלי שהיתמם ואמר שאין לו כסף לשלם כי חשב שהיא צחקה כשדיברה על כסף.. הייתי המום אבל לצערי מאמין שיש כאלו )-: סה"כ אלו בנות שרואות במפגשים מאמץ בכדי להתקדם ולממש מטרות שחשובות להן וחייבים לכבד אותן..
* אל תצחקו עלי אבל 2 שורות במחשבה על כבוד: כשלקחתי ראשון וופלה ליד, עצרתי וחציתי אותה ל 2 נתתי לה חצי.. הרגשתי שזה תפש את תשומת ליבה ועשה לה טוב. השיתוף/חלוקה מאותו פריט מזון עשה לה משהו נעים וחיוך שלא פוספס(נתפש כהתחשבות, מתן כבוד) שווה לבדוק כמחווה ואולי לאמץ את הפעולה. זהו מצטער אם חפרתי.
מי שרוצה לתקשר לגבי המפגש או אתר התנך מוזמן לפנות אלי
אם יש חבר שיכול להסביר איך ניתן לאתר בחורה באתר ע"פ שם (ולא ת.ז) זה יהיה מעולה? למשל אני מקבל הודעה שבחורה X אהבה תמונה שלי (האם יש דרך לאתר אותה ע"פ שמה בלבד?
חג שמח ומלא דגימות, גמירות ודיווחים
איש מטה
מילפיות או לא להיות
102יופי של דיווח. נהניתי מאד לקרוא. לא חפרת בכלל. יש הרבה עניין בכל מה ששיתפת ויש גם דברים למוד מהם.
לא יודע למה זה בשרשור של המילפיות. בדרך כלל אני בכלל לא נכנס אליו, אבל אני שמח שנכנסתי היום במקרה.
מילפיות או לא להיות
103שמח מאוד שנהנית,
נשמע אחלה חוויה.
קצת יקר לי, אף על פי ש 300 ש"ח לשעה, זה סביר מאוד.
פין חס - מזיין ולא חס
מילפיות או לא להיות
104אז אחרי כמה ניסיונות להשיג את המספר של המילפ האשקלונית ללא הצלחה
כוסמין אולי במקום לסנן תענה להודעה פרטית... אפשר להגיד תשובה שלילית במקום לסנן
כנראה שלדגום אותה לא יצא לי
אם בכל זאת מישהו מוכן לתת את מספרה דיווח בהבטחה ????
כוסמין אולי במקום לסנן תענה להודעה פרטית... אפשר להגיד תשובה שלילית במקום לסנן
כנראה שלדגום אותה לא יצא לי
אם בכל זאת מישהו מוכן לתת את מספרה דיווח בהבטחה ????
מילפיות או לא להיות
105האמת שנמאס כבר מהמתחלפות , מכני משעמם ולא בדיוק דיסקרטי ,
מחפש מישהי על בסיס קבוע איזו מילפית שנותנת מעצמה ,
כן אני יודע שזה יהייה יותר יקר אבל לא כזה משנה ,
מי מכיר מי יודע בפרטי או פה משהו טוב מאוד
מחפש מישהי על בסיס קבוע איזו מילפית שנותנת מעצמה ,
כן אני יודע שזה יהייה יותר יקר אבל לא כזה משנה ,
מי מכיר מי יודע בפרטי או פה משהו טוב מאוד
הדוקטור תמיד עם זרג מוכן
מילפיות או לא להיות
106האמת שאני מגיע מאותו מקום כמוך - אם כבר לשלם אז לפחות להיות עם מישהי שנהינת מסקס, לא מכאנית ושיש גם לשוחח ולהתבדח איתה.
יצא לי לפגוש לאחרונה מישהי בדיוק כזאת בשוגר-דדי בשם Hamefaneket שהיתה בדיוק התגשמות הפנטזיות שלי (אני אכתוב עליה בהמשך גם בשרשור של דייט69)
היא גרושה בת 41 מאשדוד, ג'ינג'ית, נראית טוב, אינטלגנטית ושנונה - ומה שחשוב יותר - לגמרי נהינת מהסקס, חמה, רטובה, אקטיבית ונותנת תחושה מושלמת של GFE ונהינת מאנאלי וממציצה חשופה.
זה נכון שאין לה גוף של בת 25 - אך אותי דווקא הרבה יותר מגרה העסיסיות, הניסיון והעובדה שכמעט אין לה מעצורים.
היא לוקחת 1000 ש"ח ולא ממוקמת (ואין סיכוי להוריד אותה מתחת למחיר הזה) - אבל אלו היו 1000 ש"ח שהוצאתי בכיף ואני עוד אחזור.
רמזה לי שהיא מעדיפה מישהו אחד קבוע בגלל הדיסקרטיות.
יצא לי לפגוש לאחרונה מישהי בדיוק כזאת בשוגר-דדי בשם Hamefaneket שהיתה בדיוק התגשמות הפנטזיות שלי (אני אכתוב עליה בהמשך גם בשרשור של דייט69)
היא גרושה בת 41 מאשדוד, ג'ינג'ית, נראית טוב, אינטלגנטית ושנונה - ומה שחשוב יותר - לגמרי נהינת מהסקס, חמה, רטובה, אקטיבית ונותנת תחושה מושלמת של GFE ונהינת מאנאלי וממציצה חשופה.
זה נכון שאין לה גוף של בת 25 - אך אותי דווקא הרבה יותר מגרה העסיסיות, הניסיון והעובדה שכמעט אין לה מעצורים.
היא לוקחת 1000 ש"ח ולא ממוקמת (ואין סיכוי להוריד אותה מתחת למחיר הזה) - אבל אלו היו 1000 ש"ח שהוצאתי בכיף ואני עוד אחזור.
רמזה לי שהיא מעדיפה מישהו אחד קבוע בגלל הדיסקרטיות.
מילפיות או לא להיות
107הייתה לי אחת כזאת בנתניה. בדיוק עונה להגדרה. היה אפילו דיווח עליה.
אחרי חצי שנה מצאתי באיזור הפין קנדילומות שכמובן העברתי גם לחוקית.
סרט סרט שאם זונות רחוב הכי מלוכלכות לא היה לי.
אחרי חצי שנה מצאתי באיזור הפין קנדילומות שכמובן העברתי גם לחוקית.
סרט סרט שאם זונות רחוב הכי מלוכלכות לא היה לי.
מילפיות או לא להיות
108אין על ישראלים...חחחחח הפכתם את האתר הזה לאתר סטוצים...השנה שעברה השתמשתי באתר הזה כדי להכיר בחורות ברוסיה...שם הן משתמשות בו כדי למצוא בעל...בישראל הן משתמשות בו כדי למצוא כסף מזיונים מזדמנים....יש לי שאלה לרב הראשי...איך הפכת אותו לאתר זיונים??? מגיע לך צל״ש על זה
ספורט וסקס הם הכיף של החיים
מילפיות או לא להיות
109אם כבר מילפיות...
Yoli8 משוגר דדי.
מילפית תימניה..45, נקיה, מריחה טוב, הייתי פעמיים.
מקבלת אצלה בדירה.
גוף טוב חלק , חזה מגניב, פטמות במבה.
נתתי לה למצוץ בסלון, 20 דקות עד להשפרצה.
קפה וסיגריה במרפסת עם נוף יפה...
אמרתי נבדוק אם זורמת, נתנה לי לזיין אותה על ריהוט הגינה במרפסת.
אוהבת סקס.. שירותית בלי לחץ.
הייתי יותר משעתיים.
700 שקל.
---
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.
אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.
כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.
מילפיות או לא להיות
110הפכנו לאתר של אוליגרכים.
אני בשוק מהמחירים שאנשים משלמים,אתם מבינים את זה שב1000 שקל אתם מזמינים ארבע דוגמניות בקייב? ולא איזה זקנה בת 50?