[QUOTE=יויו] תיקצרנה היריעה מלהכיל את דברי ההבל
שנרשמים פה לאחרונה .
ביקור שלישי שלה כאן , בעיניי אחת הנערות האיכותיות שהגיעו
לכאן .
לא ביקרתי אותה בביקור הנוכחי, אך בעבר אפילו נפגשנו במינסק
פעמיים( והיא בכלל מתגוררת בתורכיה), פשוט היא חתכה את הקשר
שנוצר.ואף על כך מה שנכתב על ידי 2 הליצנים שמשון ויובב ( GTA3 וחפוזי המתוסכל ) לא נכון ובטח לא לעניין .
GTA3 : שים לב שברוב השרשורים בעיית המחלות תמיד עולה אצלך
אתה צריך לחשוב , אולי אתה לא במקום הנכון !!! ובכלל מתי העלת דיווח על מישהי? ( רק לבקש מספרים אתה יודע )
ולגבי חפוזי מיותר בכלל שאתייחס.
[/QUOTE]
יויו. נראה שזה מה שהזונה עשתה ממך... וזה בסדר, מה שהפריע לי זה שנחנת בהבנת הנקרא של קונדום משומש. אני אך ורק תהיתי למה אתה מגן על זונה שדווח עליה שיש לה הרפס. לא כתבתי שיש לה. ציינתי שלא ביקרתי אותה. רק רציתי לדעת יותר. ולכן אחרי הציטוט שלך כאן פניתי אליך בפרטי. אבל גם אני קיבלתי תגובה בטון מאיים...
ואז בדקתי את ההודעות שלך, והתברר שלא זאת הפעם הראשונה שאתה מספר מעשיות אהבה על זונות (הקדמת את חולה חזה עומד, שגם אליו נגיע):
[QUOTE=יויו] מיכאל סליחה
הייתה עימי אתמול במסעדה
היה לה יום הולדת !!!
[/QUOTE]
וכמובן סיפור האהבה שלך עם סוניה המדוברת (שאתה גם פתחת את השרשור עליה), שאפילו טסת למינסק כדי לפגוש אותה! והיא בכלל גרה בתורכיה!!!
הבנת הנקרא של טיפה סרוחה שלך גם גרמה לך לטעון שאני קרוב לחולה חזה עומד... ושאשאל אותו עליה. שהוא ימליץ עליה. אבל מהתגובה שלו פה נראה שהוא לא ממש מכיר אותה.
אם לא היתה לך הבנת הנקרא של סרסור, גם היית מבחין שמלבד 3GTA חברים נוספים דיווחו על הרפס. הראשון הוא ליאורשוק. בהמשך גם עמית2000 ומלך44 (למרות שלאחרון יש הודעה וחצי, שמתוכן הודעה ורבע רק הכפשות של אחרים כולל אותי).
מילא אחרים, העניין הוא שאתה עצמך טענת:
[QUOTE=יויו] לא הרפס .מעל השפה השמאלית פצע קור גדול
התנשקתי מתנשק קשות .
אצלי הכל תקין .אחת הטובות והיותר אינטליגנטית שפגשתי.
אני מכורררר,אני חושב.!
[/QUOTE]
אז תקרא לזה "פצע קור", תקרא לזה "פצע שוקולד", תקרא לזה גוש חרא.
זה נשמע כמו הרפס. ואם זה נראה כמו הרפס, וזה מופיע על שפה של זונה שמתנשקת קשות... זה הרפס.
ואני לא מאשים אותך ביחצנות כן?