כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 11 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

104

[QUOTE=Hjlover]

תגובה ברשת:

חכמה שרת המשפטים שקד. מצד אחד החרדים מקבלים תוספת של 550 מיליון. מצד שני 1500 ש"ח לכל צרכן זנות. ככה מחזירים 550 מיליון

[/QUOTE]

דוקא הכסף ילך ישר לארגונים פמיניסטים ש"מסייעים" לזונות, ארגונים חילוניים ששונאים את הדתיים. ו1,500 כפול 366,666 נותן 550 מליון. מתי יהיו 366,666 קנסות ??? מתי יהיה חוק נגד מעשי זנות פוליטיים ויקנסו 120 חברי כנסת ?

105
לצערי כפי שזה נראה , עושיים להתרחש מצבים בהמשך
1. כנראה שהחוק יתקבל ויהיו כאלה ואחרים שיגישו בג"ץ , או יתקבל או ידחה
2. בהמשך יכול להיות שהחוק יתבטל בגלל שזה יגרום לעומס על החברה , אם זה עלייה במקרי אונס
אם זה עלייה במקרי גירושין והרס משפחות , וכל המשתמע הזה , כנראה שזה יפגע כלכלית באופן כללי על החברה.
3. ימים יגידו , מה שכן אם החוק יעבור (חס וחלילה) , אני ממליץ לחברים לטוס לחו"ל למדינות ששם נותנים לחיות ולא להסתכן , זה 1500 ש"ח הסיכון , אלא זה הרס חיים , הריי ידוע שלפעמים ישנם מלשינים שיודעו לאישה ומשם גברים עלולים למצוא את עצמם ברחוב עניים .

106
לצערי הבנות בכנסת והחרדים וכל שאר האידיוטים עושים רק צרות בכנסת,אני מוכן להיחשף ולייצג ולעשות הכל כדי להפיל את איילת שקד מהכיסא שלה ולהשמיד את המפלגה של הבית היהודי אם יהיה משקיע שיהיה מוכן לעודד צריכת זנות,פתיחת בתי קזינו,ועישון גראס רפואי,אני בטוח שנצבור הרבה מנדטים ככה כי לציבור כבר נמאס מחארטות ושקרים וחוקים מטומטמים,תהיו רציניים תגייסו כספים ונדאג לכך שכל המפגרים שחיים על המיסים שלנו יחזרו לעבוד בשכר מינימום.

108
מי שמעוניין לקרוא, פה ניתן לראות את הבקשה של הפרקליטות בנוגע לפורום:
http://kanisrael.co.il/wp-content/uploads/2018/06/בקשה-להגבלת-גישה-לאתר-סקס-פורום.doc

ופה בנוגע לסקס אדיר ושאר האתרים שלו:
http://kanisrael.co.il/wp-content/uploads/2018/06/בקשה-להסרה-סקס-אדיר-ואתרים-נוספים.doc

ומה בנוגע לפורום קנאביס?
כי אם סוגרים את הפורום הזה יש לסגור גם אותו!
אנשים מפרסמים, מדברים מאיפה ניתן להשיג זרעים. נותנים טיפים, עוזרים בגידולים, ומדברים אפילו על סמים חמורים יותר.

כי גם שם ניתן לטעון את אותו הטיעון:
"מטרת האתר היא לקדם גידול,סחר וצריכת סמים אסורה. ולייצר נורמליזציה בעניין.
מערכת הפורומים אחראית לכך בזה שהיא עוסקת אך ורק בנושאים המקדמים ומאפשרים פרסומים אלה,
כותרות הפורומים לפורום וההכוונה האקטיבית המתרחשת כל העת על ידי המנהלים לא מותירה כל הסבר אחר
שמניח את הדעת שהאתר הוקם ומתופעל בדרך היוצרת עבירה מתמשכת על החוק.
ולכן יש לחסום אותו על מנת להפסיק את המשך ביצוע העבירה באמצעות אתר האינטרנט".

109
[QUOTE=חרמן123]לצערי הבנות בכנסת והחרדים וכל שאר האידיוטים עושים רק צרות בכנסת,אני מוכן להיחשף ולייצג ולעשות הכל כדי להפיל את איילת שקד מהכיסא שלה ולהשמיד את המפלגה של הבית היהודי אם יהיה משקיע שיהיה מוכן לעודד צריכת זנות,פתיחת בתי קזינו,ועישון גראס רפואי,אני בטוח שנצבור הרבה מנדטים ככה כי לציבור כבר נמאס מחארטות ושקרים וחוקים מטומטמים,תהיו רציניים תגייסו כספים ונדאג לכך שכל המפגרים שחיים על המיסים שלנו יחזרו לעבוד בשכר מינימום.[/QUOTE]

רק קצת עובדות.... הכל התחיל מזה שהצעת החוק הפרטית של עליזה לביא מיש עתיד ומיכל רוזין ממר"ץ עברה בקריאה ראשונה ואז שקד הסכימה להעביר את זה לפסים של הצעת חוק ממשלתית. נחש מי היו 74 החכים שהצביעו בעד ? אף לא חבר כנסת חרדי אחד... ואפשר לעשות גרף של מפלגות משמאל לימין ולהראות שככל שהמפלגה יותר שמאלה כך האחוז מבין חברי הכנסת שלה הצביעו בעד יותר גבוה. מר"ץ -100% ,העבודה- 95% ,יש עתיד: 95% ,הליכוד 40% ,הבית היהודי- 25% ,אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך. תמשיך לדבר על להשמיד את הבית היהודי, לא להשמיד את מר"ץ שמשם זה התחיל...

שמעתי לפני שעתיים את מיכל רוזין צוהלת ושמחה ברשת ב' וכשהמראיינת אמרה לה ש 1,500 ש"ח זה לא מספיק מרתיע היא אמרה שהקנס לא ימסר ביד אלא ישלח לכתובת המגורים בדואר ושיסבירו את זה לאשה ושם ההרתעה. אח"כ ראיינו מישהי מהמוקד למאבק בזנות, ארגון פמיניסטי חילוני שאמרה שצריך לפרסם בתקשורת ובאינטרנט באתר מיוחד את שמות וכתובות מקבלי הקנסות למטרות הרתעה. ואת החוק הזה ניסו למנוע קבוצות של זונות ,שזה יותר אמין מגבר שפנו לחברות כנסת ,לועדת הכנסת, לכל גורם אפשרי. עליזה לביא יצאה מפגישה איתן ואמרה, הן בתודעה כוזבת, לא מבינות מה טוב להן ובעוד כמה שנים הם יודו לי .אז שיהיה לך בהצלחה.

110
מה זה משנה מי התחיל נכון לעכשיו מי שקובעת זו איילת שקד הבית היהודי ואני בכלל עוד הצבעתי להם,המטרה היא להילחם בהם ולהחליש אותם כי נכון לעכשיו אף אחד לא מגן עלינו שמה בכנסת...אז אמרתי שאני מוכן לייצג ולהגן ובנוסף לעודד פתיחת בתי קזינו בישראל ואישור לעשן גראס רפואי מה שימשוך עוד קולות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”