כ אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@ - דף 13 - סקס אדיר

אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@

122
צעיר לנצח,
אתה מפתיע אותי.
אתה ותיק בפורום בערך כמוני. אתה די מכיר את פועלי ואני די מכיר את פועלך - לפחות את מה שאנחנו מדווחים כאן.
1. אתה באמת חושב שעשיתי את כל זה כדי לקבל את מספר הטלפון של זונה בת חמישים עם חשש לHIV וספק אם זונת רחוב או לא?
2. אתה באמת חושב שכתבתי את כל מה שכתבתי כדי לקבל את הטלפון? אם תחדול לרגע מתיאוריות הקונספירציה שלך, תדע לבד שאם באמת הייתי רוצה את הטלפון שלה, יכולתי לקבל אותו בקלות לפחות מ-2 חברי פורום. בכוונה לא פניתי אליהם בהודעה פרטית, כיוון שמה שאני עושה כאן הוא לטובת הכלל ולא לטובתי הפרטית.
אין לי שום עניין וחצי עניין בגברת הנ"ל, לא מינית ולא אינטלקטואלית.

3 הספרות האחרונות של המספר של הבחורה מהחניון: 291.
של 2 הבחורות האחרות: 567, 846 .

עכשיו השב"כ לא יצטרך למסור לי את מספר הטלפון של הבחורה, ואף אחד לא יחשוד שאני מתחכם כדי לקבל את הטלפון שלה.
מה נסגר איתך בן אדם?

124
נכבדיי,

כדאי להפסיק לדוש בנושא. זה תופס מקום וזמן של נושאים חדשים (פה אמור להיות סמיילי, אבל משום מה לא מצליח לצרף מהצד). הבחורצ'יק הצליח ליצור מאומה רבה על לא מאומה. תנו לעוף החול להיעלם וכולנו נמתין בשקיקה לפעם הבאה שיצוץ. ממה שאני מבין, הוא נפל קורבן לזונת רחוב מכוערת, אולי חולה במחלה כזו או אחרת. שאולי אפילו יודעת להיכנס לפורומים ושדרגה את עצמה. היום בלילה אתן דיווח על כמה "מובים"(מהלכים) שהיו לי לאחרונה.

בברכת "רוצים לזיין"

ק.

125
VERBLE היקר,
אני באמת לא הבנתי למה כתבת את מה שכתבת, במיוחד העניין עם הבחורות ממנדרין.. והאמת? אני לא מבין עד עכשיו.
והרשה לי בבקשה להרחיב:
נתחיל מזה שאספת טלפונים במנדרין... אז מה עניין מנדרין לשיחים במופת?
נמשיך מזה שלא הבנתי למה בכלל אתה צריך שישלחו לך את הטלפון של הבחורה? הרי יש כאן לפחות שני אנשים שטענו שיש להם את המספר. יכולת בקלות לשלוח להם הודעה פרטית עם מספרי הטלפון ולנסות להצליב ולברר...
שלישית, מאד הפתיע אותי המאמץ שעשית.. נסעת והסתובבת במנדרין ובחניון של מופ"ת על מנת לאסוף מספרי טלפונים... כאילו מה? איזה מין דבר זה? ובשביל מה? הרי אין לך את הטלפון של ההיא בשביל להצליב.. אז מה בדיוק התועלת? והרי גם אם תאסוף 100 טלפונים של בחורות שונות באזור המכללות (אם בכלל היה אפשר), אז איך זה בדיוק מצליב את המידע? הרי אם לא קיבלת את הטלפון מהבחורה הנכונה (שיכולה בכלל לא להיות באותו יום באותו מקום), לא תוכל להצליב כלום.
אז השאלה שלי היא מה התועלת באיסוף טלפונים של בחורות באזור? - איך זה בכלל מוכיח משהו?
ורביעית ואחרון חביב - אז ראית מישהו בחניון של מופ"ת מדברת עם נהד מונית. אז מה? מה זה מוכיח? מי זאת?

והאמת... הכי הזוי זה שיש מישהי שמנהלת שיחה עם נהג המונית במשך חצי שעה, ואתה סבלני וממתין (חצי שעה!) בשביל לשמוע שזה 100 למציצה וזיון... ואתה עוד מצליח לקבל ממנה את מספר הטלפון...

מה אני אגיד לך?
הסיפור שלך היה כל כך לא קשור להגיון שלי, שאני לא מצליח להבין אותו עד עכשיו
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

126
צעיר לנצח,
מה אתה בעצם מנסה להגיד? אני לא מבין.
אני לא חש צורך לנסות "להגיע אל ההיגיון שלך" , שהרי כבני אדם כל אחד מאיתנו עבר היסטוריה שונה, לכן כולנו שונים, ההיגיון שלנו שונה.
למרות שאתה לא מכבד אותי (ע"פ אופי השאלות שלך, וסליחה מראש אם טעיתי באבחנה שלי), אענה לך, ובכך אסיים לענות לך מעל דפי הפורום הפתוח בנושא זה.
אנסה להסביר בסבלנות כדי שתבין. אם עדיין משהו ידגדג להיגיון שלך ולא הבנת - אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

[QUOTE=צעיר לנצח]
נתחיל מזה שאספת טלפונים במנדרין... אז מה עניין מנדרין לשיחים במופת?
[/QUOTE]

כמו שציינתי באחת ההודעות הקודמות,
אני לא מכיר את המקום כמו שאתה מכיר אותו - במובן של בחורות עובדות. אין לי מושג מה הפוליטיקות או מה המיקומים. מבחינתי השיחים ומנדרין זה אותו "חוף תל ברוך עם הזונות".
תבין, בימים שאני חיפשתי שם זונות, אלה היו ימים שהיו משמעותית פחות קוקסינלים ויותר בחורות עובדות. בחורה שהיתה ערב אחד בחולות, בערב הבא יכלה להיות בסיבוב שלפני החניון בתשלום (בקצה השני של החוף) ובערב השלישי יכולה להיות בתחילת הכביש שהמשכו מוביל לשיחים ההם. הכל תלוי איפה חברה שלה עמדה באותו רגע או לאיזה דיונה היא הלכה עם הלקוח שלפני כן.
זה עיקר מה שזכור לי מהחוף, לכן אני לא מצוי בפרטים היום.

[QUOTE=צעיר לנצח]
נמשיך מזה שלא הבנתי למה בכלל אתה צריך שישלחו לך את הטלפון של הבחורה? הרי יש כאן לפחות שני אנשים שטענו שיש להם את המספר. יכולת בקלות לשלוח להם הודעה פרטית עם מספרי הטלפון ולנסות להצליב ולברר...
[/QUOTE]
מה זה כבר משנה? מה זה רלוונטי מי שולח למי?
בה"פ לא אעשה זאת כיוון שזה נוגע לחלק גדול ממשתתפי השרשור.
אל תחפש משמעויות בשמיים.
אולי כיוון שבאמת ובתמים אין לי עניין לשכב עם הבחורה , לא התחלתי להתעסק בחישובים מיותרים כמו שאתה עושה, פשוט הצפתי את זה, ואתה הפלגת עם זה רחוק.

[QUOTE=צעיר לנצח]
שלישית, מאד הפתיע אותי המאמץ שעשית.. נסעת והסתובבת במנדרין ובחניון של מופ"ת על מנת לאסוף מספרי טלפונים... כאילו מה? איזה מין דבר זה? ובשביל מה? הרי אין לך את הטלפון של ההיא בשביל להצליב.. אז מה בדיוק התועלת? והרי גם אם תאסוף 100 טלפונים של בחורות שונות באזור המכללות (אם בכלל היה אפשר), אז איך זה בדיוק מצליב את המידע? הרי אם לא קיבלת את הטלפון מהבחורה הנכונה (שיכולה בכלל לא להיות באותו יום באותו מקום), לא תוכל להצליב כלום.
אז השאלה שלי היא מה התועלת באיסוף טלפונים של בחורות באזור? - איך זה בכלל מוכיח משהו?
[/QUOTE]
זה כלל לא מאמץ בשבילי. ראשית, השרשור סיקרן אותי. שנית, הייתי צריך בכל מקרה לאסוף משהו מהסי.אנד.סאן כך שנכחתי במקום Anyway, גם אם לא הייתי מסתובב. זה סיבוב נטו נטו של 6 דקות. וחשבתי שאתרום לחברי הפורום בכך. אתה טוען שעדיף שלא אתרום - כל עוד זה לא מתיישב עם ההיגיון שלך?
עובדה שחבר אתר אחר נתן כאן את 4 הספרות האחרונות של הטלפון שלה - וזה באמת לא תואם לשום מספר טלפון שאספתי.
אבל אם זה היה תואם לטלפון שאספתי - בוודאי שזה היה מוכיח - זה היה מוכיח שהבחורה המדוברת מהשרשור עובדת גם ב"חוף תל ברוך" (מנדרין/שיחים/ Name it) . אני מתפלא עליך שלא הבנת את הרעיון, אמור להיות לך היגיון בריא, אבל מקווה שעכשיו הבנת.

[QUOTE=צעיר לנצח]
ורביעית ואחרון חביב - אז ראית מישהו בחניון של מופ"ת מדברת עם נהד מונית. אז מה? מה זה מוכיח? מי זאת?

והאמת... הכי הזוי זה שיש מישהי שמנהלת שיחה עם נהג המונית במשך חצי שעה, ואתה סבלני וממתין (חצי שעה!) בשביל לשמוע שזה 100 למציצה וזיון... ואתה עוד מצליח לקבל ממנה את מספר הטלפון...
[/QUOTE]

דווקא לא הזוי בכלל. נראה לך באמת שישבתי שם וחיכיתי לה חצי שעה?? מבולבל תחשוב קצת לפני שאתה מפריח כל מיני מחשבות לא קשורות.
הגעתי לשם, ראיתי אותה עם נהג מונית והמשכתי הלאה. עברתי במנדרין, לקחתי טלפונים מ-2 הבחורות שהיו שם (עכשיו אני מבין שלא היה טעם בזה, אבל לא ידעתי זאת קודם, כפי שכתבתי כמה שורות קודם), המשכתי לאסוף את מה שהייתי צריך לאסוף מהסי.אנד.סאן וחזרתי לאחר כחצי שעה (בערך) לאיזור ההוא, היא עדיין היתה שם עם הנהג מונית. המשכתי לשיחים, לא היה כלום, הסתובבתי וחזרתי. בחזור הנהג מונית בדיוק יצא מהחניון והיא פסעה לכיוון החוצה מהחניון, שם תפסתי אותה. לא היה ספק שהיא אשה עובדת.

שוב, תחשוב עכשיו שהאירנה (/מרינה) הזו - הטלפון שהיא נתנה לי היה תואם ב-4 הספרות האחרונות לאלה שחבר האתר כתב כמה שורות למעלה. זה לא היה מוכיח כלום?? בוודאי שזה היה מוכיח - שמדובר באותה אחת.

[QUOTE=צעיר לנצח]
מה אני אגיד לך?
הסיפור שלך היה כל כך לא קשור להגיון שלי, שאני לא מצליח להבין אותו עד עכשיו
[/QUOTE]

מקווה שהבנת.
אם לא, חזור לפתיח שלי בתחילת ההודעה.

דווקא לדעתי מבין שנינו ההיגיון שלי יותר בריא משלך, ספציפית במקרה הזה.
אתה לא מבין מדוע טרחתי ועשיתי סיבוב קצר כדי לנסות ולעזור לכמה חברי פורום להירגע (או להילחץ יותר ) , ואני דווקא שמח לנסות לעזור, מה גם שהייתי שם בכל מקרה וזו לא טירחה גדולה מדי עבורי.

ולא,
אין לי עניין לקבל את מספר הטלפון של הבחורה.

בשורה התחתונה,
חבל לי שאחרי כל זה לא הצלחתי לשפוך אור על הפרשה.

שבת שלום ומבורך.

verble2013-06-28 14:10:15

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”