כ החפוז המכני עושה קאמבק - דף 13 - סקס אדיר

החפוז המכני עושה קאמבק

121
[QUOTE=Korb] לא יודע מה חפוזי כתב, אבל לאור התגובות אני מגיע למסקנה שהוא צריך עזרה וטיפול מקצועי. [/QUOTE]
תודה על דאגתו הכנה של קורב אליי. היא נובעת מכך שהזכרתי לו שבכל פעם שהוא הולך לזונה - הוא בוגד באשתו. אדם ישר עם הרבה מוסר.
אז את תגובתי לקישקשתא צנזרו מנהלי האתר (וחבל שכך, כי היא היתה מאוד עניינית: הוא טען שאני מתיימר ושאני "בכלל לא 'גבר'", עניתי שהוא מתיימר להכיר אותי ושהוא - גבר שכמותו - כלל לא מדווח; הוא טען שאני טרחן ממורמר שרואה את העולם בשחור, עניתי לו שכל מה שהוא עושה בפורום זה לטרחן ולהתמרמר ולהשחיר; הוא טען שיש לי ג'ונגל של שערות בין הרגליים ולכן אני לא מקבל יחס טוב, אם הוא היה דוגם הוא היה מדווח שיש היום בחורה להיט שגם לה יש שערות בתחת; הוא טען שאני מציק לחברים, עניתי לו שאני עושה בדיוק את מה שהקנה לו את תהילתו: חושף יחצנים). הגדיל לעשות סמנכ"ל הרימינג רוני גולן, שהוכיח אותי ולא חסך שבטו משל הייתי בנו, ואף איים עליי בהשעיה. אז רוני גולן...
אתה הוכחת שאתה צבוע, דו פרצופי. אם הייתי משוכנע שאתה אינך רק דמות וירטואלית, הייתי אומר שאתה אחד האנשים הצבועים שיצא לי לדעת על קיומם. מילותיך המדויקות היו: "מה שעשו לי בפורום אני לא אתן לאיש לעשות לחבר אחר". אך זה בדיוק מה שנתת לעשות - לי. זה בדיוק מה שנתת לקישקשתא לעשות, ויותר מזה: אתה לקחת בזה חלק! אתה צבוע.
לא היתה לי בעיה עם ההכפשות שלו - כי החלטתי שמעכשיו אני עונה לו בדיוק באותו אופן. הוא יכפיש אותי? אשיב לו מנה אחת אפיים. וכך אכן היה, עד שאתה, רוני גולן, נחשפת בצביעותך: הוכחת וגינית אותי על תשובותיי; צנזרת אותי!!! אך קישקשתא לא זכה לשום גינוי... קישקשתא... זכה לגיבוי. רוני גולן, אתה צבוע. ודי להעיף מבט חטוף בכינויים שקישקשתא נתן לי - ובתגובות של חברים תורמים כמו צעיר לנצח, מוזר31 ואוליגופול - כדי לראות זאת.
אז ברכותיי, גרמת לדוגם קבוע שדואג תמיד לדווח לעזוב את הפורום - כי העדפת חבר שאותו אתה מעריץ; חבר שאינו מדווח אלא רק מחמיץ; העדפת את העבר על פני העתיד. אבל אתה לא מפסיק לומר שטובת הפורום היא שעומדת תמיד לנגד עיניך... שוב: צבוע. אתה רוצה להשעות אותי? בבקשה, זה רק יחזק את הסברה שלי ושל חברים אחרים אודות קישקשתא. ויש חברים אחרים (נאמר ככה: לא הגעתי בעצמי למסקנה לגבי עיסוקו. ודי לחכימא ברמיזא).
ואי אפשר בלי קישקשתא עצמו...
משום מה, אתה זוכה פה לכבוד מלכים. בפורום של צרכני זנות - הגם שאינך צורך זנות. או שכן, אבל לפחות בשנתיים האחרונות לא תרמת ולו דיווח אחד - שזה יותר גרוע מלא לדגום בכלל. ולמרות שאתה לא מזיין - אתה בקיא ברזי הפורום יותר מכל אחד אחר.
אח שלנו... אתה צריך עזרה. אתה צריך חיים. אתה צריך אישה. ועבודה. אתה כבר לא צורך זנות? מזל טוב! תוכל לנהל מערכת יחסים בריאה וטובה עם אישה שמבוססת על כנות ואהבה (כמו אוהב סבתות)! אבל די להטריד את אלה שכן צורכים. אה, גם אתה ביניהם? אז כמו מאליה עולה שוב השאלה שעליה עוד לא קיבתי תשובה:
למה אתה לא מדווח?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

החפוז המכני עושה קאמבק

122
צחוקמוחא כפייהצחוקמוחא כפייהצחוקמוחא כפייה
[QUOTE=bigdady]
חזרתי בקטנה כדי לכתוב שיר במילה.
לפקח הפורום הירושלמי שזריז במין, שעוד יגיב כאן כמה פעמים...
שיר אהבה Heart קטן ומקסים מהקקטוס שפשוט נמאס לו מהפקח והסטטוסים.

לאיש שגרר אותי
יא אוכל, יא בולע,
יא מוצץ, יא שוקע,
יא אוכל בגבוה, יא אוכל בנמוך,
יא נעול, יא סגור,
יא שרוט,יא שפוך ,
זה שגררת ,
זה אומר שנטחנת ,
את הפורום שלי לא גוררים ,
גם אם זה נראה ככה לפעמיים,
אני משתין עליך מלמטה ,
אני משתין עליך מלמעלה ,
יא *ין עקום,יא *ין מתוח ,
יא *ין הפוך, יא *ין שטוח ,
יא דומה לארנב, יא דומה לגנב ,
יא נועץ כריות,יא שוכב עם זונות ,
יא דוחף ליונות,יא יושב על גדרות,
יא חוטף ילדות,יא רודף שמלות,
אנו עוד ניפגש, ואתה תתבייש,
יא גורר, וואלק אתה לא מתבייש?

יאללה סלאמת קריצה

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

החפוז המכני עושה קאמבק

123
חפוזי היקר שלנו........
ברכות על העלאתך בדרגה וקבלת כוכב מסתובב נוסף
אין ספק שמגיע לך ואין ראוי ממך
ההנהלה היקרה שלנו וכבוד הרב שמו לב לתרומתך הרבה לפורום
הינך מדווח אמת ומוסיף המון צבע והומור משובח לפורום
אנא ממך חזור אלינו במהרה.הינך חסר מאוד.........

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”