כ עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל... - דף 13 - סקס אדיר

עוד מטומטמת שחושבת שתקבל 600 שקל...

121
[QUOTE=אוליגופול](החלפתי ניק כי מישהו זיהה מי אני ואני לא לוקח סיכונים מיותרים ).

[/QUOTE]
מי זה בדיוק המישהו הזה? בעבר כתבת שמדובר בגורמים אינרסנטיים - מי זה בדיוק המישהו הזה שזיהה אותך?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

122
נראה לי שאפשר לרדת מזה...
בתחילת דרכו אצל יוליה הוא בעצמו כתב שהוא חדש בפורום:

[QUOTE=אוליגופול]לא יודע עם buka1 יחצן או לא אבל אשמח לתרום את דעתי אני אמנם חדש בפורום הנהדר הזה בתור משתמש פעיל...

אני לא מעט זמן צופה בפורום ואני רוצה לומר תודה לכל המדווחים שחסכו לי הרבה כסף וגם תרמו לי הרבה חוויות טובות ואני מקווה כמשתמש חדש לעזור בחזרה.
[/QUOTE]

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

123
קישקשתא - זו לא תאוריית קונספירציה כמו שאתה מנסה להציג. מישהו/מישהי עם קשר לתעשייה ידעו לקשר בין הזהות שלי פה לזהות האמיתית שלי. מאד פשוט.

פינוקיו - מה חשבת שאני אכתוב שאני xxx שחזר? מדהים...:) אם לא היית מגיב לא הייתי עונה לקישקשתא.

אני הייתי פה הרבה לפני אוליגופול עם אחלה דיווחים ותרומה לפורום.

רוני - תסתכל באיזה אובססיביות מחפשים אותי ותבין כמה היית לא בסדר. תבין מי רוצה פה אש...

126
[QUOTE=אוליגופול] מה שאני עד היום זה חבר תורם עם דיווחים ולא קוץ בתחת שלא תורם כלום חוץ מלשבת ממורמר בבית על אלו שעוד יכולים לזיין:). [/QUOTE]

בחייאת אוליגפול די....מספיק
תצא פעם גדול ותתעלם .

שבת שלום לכולם
מאחורי כל אישה יפה עומדת אישה שמתה להרוג אותה...

127
קיש ופינוקיו חברי לידידי
פונים אלי חברים בפרטי ומבקשים לתת לאוליגופול צ'אנס נוסף להיות
חלק מהפורום ולסלוח לו על השקרים.
מבחינתי אין בעייה ונשמור שלא יעיפו אותו, כל עוד הוא מכבד את הזולת. אנחנו נכנסים לפורום דרך לחצן "פורום מבוגרים".......
סופש נעים לכל החברים.
ק.

128
קרומבה שקרן פתולוגי שכמוך... או אולי זה אלצהיימר מהגיל ואתה פשוט לא זוכר. אני בניגוד אליך מדווח עם עשרות אישורים לאמינות שלי ואתה דמגוג זקן שמתלבש על הזיות והנפצות ולא מצליח לו:)

רוני ביקש ממך להתנהג כמבוגר אבל כמובן שבראש אתה תינוק שלא יכול שלא יהיה ריב עסיסי שאתה לא מעורב בו.

רוני אוכל את עצמו עכשיו מתצוגת התכלית של האנשים עליהם הוא הגן... אם לא היה חלש היה גם מודה בזה בפומבי... מי הם השקרנים....

קרומבוש... האדמין כבר השעה אותך פעם אחת ולא רוני... אולי תפסיד בכבוד ותזחל חזרה לדיור המוגן?

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”