כ לרה סקסית חושנית בת ים - דף 13 - סקס אדיר

לרה סקסית חושנית בת ים

122
לצערי התלהבות יתרה של חלק מחברי הפורום עשתה את שלה.אם הביקור הראשון היה מוצלח ,הביקור שני כלל לא התרחש-היא פשוט לא עונה לוואטסאפ.למה לענות אם היא חלק מסלבס עכשיו?
גבר נברא כדי לזיין.מי שיכול-מזיין בחורות, מי שכבר לא יכול-מזיין ת'שכל

לרה סקסית חושנית בת ים

123
החפוז המכני המקובד ! סליחה על השגיות בכתיב שלי. זה רק בגלל שאני עולה חדש. אני לא יחצן ורק מנסה להיות אובייקטיבי וכותב רק אמת. לגבי כיבוד : אני הבאתי לה רק בדיוק משהיא ביקשה ממני. אם במקומי אתה היתה יכול להביא לה עוד משהוא - זה עיניין שלך ומאפיין אותך טוב. אבל ואני חושב שבחורה יודעת יותר טוב ממני ,מה היא רוצה לאחול ולשתות על ערוכת בוקר ומה חוסר לה ברגע הזה.
החיים בלי אהבה הם מוות

לרה סקסית חושנית בת ים

126
הייתי אצלה פעם נוספת. גם ממני ביקשה לקנות משהו לפני אבל אני הצעתי. זה בסדר נראה לי.
אגב בתור לקוח ותיק חשבתי שתיתן לי 60 במחיר של 40 או 40 במחיר של ה30. לא הסכימה.

אז נשארתי עם המסלול הקצר, כוסית ויפה (לטעמי לפחות) אבל קצת מתפנקת מדיי לעומת הפעמים הקודמות. ישר שמה חליפה וברגע שגמרתי קמה לטלפון במקום להחליף כמה מילים.
זה היה מבאס כי בא לך להיות באשליה של החברה גם אחרי שגומרים.
ובכל זאת אלך אליה שוב לפני שהיא עוזבת, בגלל שאהבתי את המראה והיא חמודה סהכ. למרות שהיא קצת קרה.
וגם כי המחיר שלה סביר (300 ל30 400 ל40 500 לשעה)

לרה סקסית חושנית בת ים

127
[QUOTE=אקסטזי] חברים! לפי דעתי זה נותן אוירה רומנתית, להביא קפה לבחורה עם שוקולד בבוקר, כמו לתת פרחים לGFE במתנה, לטפל בילדה. וזה מתעודד אתי לפני הפגישה. גם זה עלה לי רק 16 ש"ח. מה בעיה?[/QUOTE]
הבעיה שהיא (או אולי את) זונה. 500 שקל לזיון זה לא רומנטי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

לרה סקסית חושנית בת ים

129
החפוז המכני המכובד!
1. אני גבר ולא הולך להחליף את המין.
2. אני לא שילמתי לה 500 אלא 300 + 16 על הכיבוד.
לגבי רומנטיות כל אחד יכול להישאר עם הדעה שלו. אני רק יודע שאם אתיחס למשהוא (משהיא) בזלזול, אז אני אקבל ממנו (ממנה) אותו דבר. ולא באתי אל'ה בשביל לקבל את החוצפה, אלא בשביל תענוג. הגיוני?
החיים בלי אהבה הם מוות

לרה סקסית חושנית בת ים

130
שלום חברים,
התפנה לי קצת זמן אז שוב קבעתי עם לארה. אני כבר קבוע אצלה. הפעם היה ממש טוב.
מבחינת המראה זה אינדיבידואלי אבל לטעמי יפה וכוסית וחמודה.
מבחינת השירות, זה משתנה מפעם לפעם, הפעם האחרונה היתה טובה מאוד. ואפילו קצת דיברנו :)
לקחתי 40 דק ועל השעון זה מה שהייתי (בתור לקוח ותיק הייתי מצפה שתפרגן קצת אבל זה לא קרה).
סהכ בחורה חמודה מאוד, נשארת עד אמצע אוגוסט ובטוח אחזור שוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”