ברשותך אדמין - הפוסט "טניה וסוניה אנסו אותי" כבר לא רלוונטי, סוניה לא פה.
בכל מקרה מצרף מטה לינק לפוסט הישן
את טניה אני מכיר זו השנה השלישית (אצלה זה השנה הרביעית בארץ הקודש).
בשנתיים האחרונות טניה השאירה בי טעם אחר, טעם של תשוקה ושל עוד מהדבר המתוק הזה. אני מקפיד לתקשר איתה בווצאפ בחגים וכמובן מיחל לבואה.
טניה לא איכזבה, וגם השנה קפצה לבקר ל 3 חודשים. התחלה של שבוע באילת, ולאחריו דירה לא רחוק מהים בבת ים (הפעם בלפור).
טניה הגיע עם סוניה לפני שנתיים, שעברתי חוויות איתה לבד ועם שתיהן, אבל מי שמחפש את הדבר האמיתי יקח רק את טניה.
השנה היא הגיע עם ויקי, בחורה שיער שחור נראת נחמד - לא משהו שאסובב את הראש. מכיוון שהייתי עסוק בטניה - לא עניין אותי כלום (אבל אין ספק שאדגום את שתיהן בעתיד).
טניה לא צעירה, אבל משתבחת עם הזמן. הגברת דוגמנית (עסקה בדוגמנות ולא סתם מחרטטת, יש פייסבוק אפילו שמעיד זאת), גבוהה רזה ובמלים אחרות כוסית על.
כשבחורה כזו עוברת ברחוב, הרחוב עוצר מלכת. גברים נשים ילדים וטף....מי זאת היפה הזו?
שירות עם טניה (לפחות מבחינתי) זו חוויה שאין דומה ואין שני לה. גופה רך ממשי, מספר קעקועים עדינים, ומעל הכל שלמות. אין שריטות אין שערות...פשוט גוף אלוהי.
ברור לכם שהישירות איתה (לפחות איתי) היה זורם ליברלי ומדהים. לא צריך לבקש כלום, היא יודעת איך ולמה.
אחרי שהתחברנו יחד באהבה ותשוקה - קיבלה ממני פינוק שהרטיט אותה עם לעננים - וטניה כמובן גמלה לי בירידה של החיים.
מה אין אצלה? - אנאלי (שלא עושה לי את זה), ורימינגים למיניהם - וטוב שכך.
יש כיבוסים ויש בליעת חרבות ומי שאוהב כפות רגליים ימצא שם את מבוקשו.
אשמח לשלוח טלפון - הבעיה היחידה שאני לא מתחבר הרבה
מי שדואג - אני לא מאוהב, ולא מאבד את הראש, טניה בחורה מקסימה שאוהבת את עיסוקה ואוהבת לתת.
שמרו עליה, תנו לה והיא תתן לכם
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=37986&PN=3&SID=d193e3998d5843zd985e17ce8ecac7f8