לפני מספר שנים התגוררתי בחיפה, עבדתי במת"מ למטה. כל בוקר בדרך לעבודה הייתי עוצר בתחנת הדלק מבואות חיפה שבחוף הכרמל, קונה קפה, מקבל עיתון, ממשיך מטר משם ליד מלון ליאונרדו, שם, אם היה מוקדם עדיין, בדרך כלל לפני שבע, הייתי עוצר, פורק אצל אחת הנערות שעבדו כל הלילה, גומר את הקפה, קורא קצת עיתון וממשיך לעבודה. חשבו שאני חרוץ, תמיד הייתי מגיע ראשון

היתה שם אחת קבועה, ישראלית, בחורה צעירה, שרית אם אני לא טועה קראו לה, שחרחורת, בחורה גמורה, פצועה לגמרי, בקושי היתה עומדת, ציצי קטן שחום, קצת הרוס ומשומש (היה לה ילד), פטמות כהות, כמעט שחורות, לפעמים הייתי מביא לה קפה ובתמורה היא היתה יונקת ובולעת, עושה לי ניקיון בוקר.
זה היה לפני איזה 15 שנה, מעניין אם היא עדיין שם.[/QUOTE]
תגיד פוצע... משתמש חדש שנרשם לפני כמה ימים.... יש איזה סיבה מיוחדת שמצד אחד כל ההודעות שלך מציגות את הלקוחות כחסרי לב ,אטומים, חצי אלימים, משפילים ופוגעים ומצד שני ההודעות האלו מוצאות דרכם ל WHEN HE PAYS ודפי פייסבוק של פסמיניסטיות ומשמשים כהוכחה להצדקת חוק הפללת הלקוח ?
את/ה בטוח שאתה באמת לקוח ומדווח על חוויות אמיתיות ,או שזה סתם טיפשות לפנטז,משעמם בחופש הגדול ... שמנוצלת ע"י הפמיניסטיות או שאולי את/ בכלל פמיניסט/ית ולא לקוח .... ?