לכל החדשים שבכם והמנוסים משכבר הימים, ניקול -לשעבר בבן-גוריון - עובדת כיום במקום פרטי ברמת גן.
אזהרת המחבר: אין מדובר בפרגית צעירה כאם בבחורה קומפקטית, אנרגטית, ומנוסה כבת 40 פלוס. יתרונה הגדול אינו בפנטזיות כי אם בדרכה הייחודית להנעים את המציאות היום יומית על ידי טיפול המסור שהיא מעניקה קבל עם ועדה לגוף, לזרנוג , ולפי הטבעת. חלף אומנם זמן עת בצעתי את זממי עד שהסכימה שאפרסם את פרטיה, כי בסופו של יום מדובר בפרטית שאינה מפרסמת באתרי סקס באופן מסיבי, אך עדיין זכורים לי האירועים הנפלאים של אותו יום.
כמכרים ותיקים, קבלה היא את פני בנשיקה, ולאחר מקלחת והחלפת ברכות ודברי נימוסין נשכבתי על גבי במיטתה, וניקול החלה "לצרפת" את שפתי, פני, ואוזני תוך שאני מלטף קלות את גבה ושבלולה. לאחר כמה דקות, החלה לבצע בודי מחרמן לאורך גופי עד שהגיעה מספיק דרומה והעניקה לי מציצה חשופה ורוטטת למשך כמה דקות. גנחתי בעונג, ותוך כמה דקות השמוליק שלי עבר לדום מתוח. קונדמתי, ואז עברנו למיסיונרית והחלתי לפמפם את שבלולה של ניקול עד הגמירה המיוחלת. אוי כמה שהמקום הצר הזה מזכיר ומזקיר לי נשכחות של עונג צרוף בו פרקתי את מטעני בשאגות של שמחה . יצאתי לשטיפת פין זריזה, וסיימנו את המערכה הראשונה.
חזרתי ונשכבתי על גבי, וניקול החלה ללטף אותי קלות , ואז פתאום החדירה לשונה עמוק לתוך ישבני והעניקה לי רימינג חלומי שכולו גירוי חושני שהעביר לי צמרמורת נעימה בכל הגוף. לפינאלה, ניקול העניקה לי מציצה חשופה איטית- איטית המלווה בו זמנית בעבודת יד. הגירוי הרגיש כאילו נמשך לנצח , והאורגזמה השנייה שלי נראתה כאילו היא הולכת וקרבה בצעדים ממש מינורים, עד שהגיע הקליימקס הגדול שבא בבום ענק!! צרחתי כל עוד נפשי בי, וכל שאריות נוזלי הילודה שלי נשאבו כלא היו.
התחבקנו כמה דקות, ונפרדנו כידידים.
סה"כ דוח נזק: 400 ₪ לשעה מלאה וקסומה.
הזריזים שבכם יכולים גם ללכת על דיל של 300 ₪ ל45 דקות מלאות.
טלפון: ניתן בתאום עמה ובהסכמתה: 052-8532213