כ רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן) - דף 15 - סקס אדיר

רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)

142
אני רואה שרשום פה שהיא בחופש עד - 14.7 ואחרי זה כתוב שמישהו כן השיג אותה - בכל מקרה אני מעדכן מהצד שלי שאני כבר שבועיים מנסה להשיג את הבחורה ומתקשר בשעות הבוקר כמו שהמליצו פה בפורום ואין קול ואין עונה. אז כנארה שהיא באמת בחופשה או... שהיא לא עונה למספרים שהם לא הקבועים שלה - מי שיודע מידע אחר שיעדכן, האם היא חזרה מהחופשה? והאם היא עונה גם ללא קבועים?

144
מה זה רישמי? איזה באסה - מאוד רציתי לדגום את הבחורה אחרי שקראתי את הביקורות פה בפורום - אולי אם היא הפסיקה לעבוד כדאי להוריד את השירשור הזה מהפורום ולא לפתח ציפיות לבא שיקרא וידלק. נקודה למחשבה. בכל מקרה אני אנסה להמשיך להשיג אותה אחרי ה- 14.7 בתקווה שהיא תענה.

145
[QUOTE=רימינג מעשי]

לכל החדשים שבכם והמנוסים משכבר הימים, ניקול -לשעבר בבן-גוריון - עובדת כיום במקום פרטי ברמת גן.

אזהרת המחבר: אין מדובר בפרגית צעירה כאם בבחורה קומפקטית, אנרגטית, ומנוסה כבת 40 פלוס. יתרונה הגדול אינו בפנטזיות כי אם בדרכה הייחודית להנעים את המציאות היום יומית על ידי טיפול המסור שהיא מעניקה קבל עם ועדה לגוף, לזרנוג , ולפי הטבעת. חלף אומנם זמן עת בצעתי את זממי עד שהסכימה שאפרסם את פרטיה, כי בסופו של יום מדובר בפרטית שאינה מפרסמת באתרי סקס באופן מסיבי, אך עדיין זכורים לי האירועים הנפלאים של אותו יום.

כמכרים ותיקים, קבלה היא את פני בנשיקה, ולאחר מקלחת והחלפת ברכות ודברי נימוסין נשכבתי על גבי במיטתה, וניקול החלה "לצרפת" את שפתי, פני, ואוזני תוך שאני מלטף קלות את גבה ושבלולה. לאחר כמה דקות, החלה לבצע בודי מחרמן לאורך גופי עד שהגיעה מספיק דרומה והעניקה לי מציצה חשופה ורוטטת למשך כמה דקות. גנחתי בעונג, ותוך כמה דקות השמוליק שלי עבר לדום מתוח. קונדמתי, ואז עברנו למיסיונרית והחלתי לפמפם את שבלולה של ניקול עד הגמירה המיוחלת. אוי כמה שהמקום הצר הזה מזכיר ומזקיר לי נשכחות של עונג צרוף בו פרקתי את מטעני בשאגות של שמחה . יצאתי לשטיפת פין זריזה, וסיימנו את המערכה הראשונה.

חזרתי ונשכבתי על גבי, וניקול החלה ללטף אותי קלות , ואז פתאום החדירה לשונה עמוק לתוך ישבני והעניקה לי רימינג חלומי שכולו גירוי חושני שהעביר לי צמרמורת נעימה בכל הגוף. לפינאלה, ניקול העניקה לי מציצה חשופה איטית- איטית המלווה בו זמנית בעבודת יד. הגירוי הרגיש כאילו נמשך לנצח , והאורגזמה השנייה שלי נראתה כאילו היא הולכת וקרבה בצעדים ממש מינורים, עד שהגיע הקליימקס הגדול שבא בבום ענק!! צרחתי כל עוד נפשי בי, וכל שאריות נוזלי הילודה שלי נשאבו כלא היו.

התחבקנו כמה דקות, ונפרדנו כידידים.

סה"כ דוח נזק: 400 ₪ לשעה מלאה וקסומה.

הזריזים שבכם יכולים גם ללכת על דיל של 300 ₪ ל45 דקות מלאות.

טלפון: ניתן בתאום עמה ובהסכמתה: 052-8532213

[/QUOTE]

19LOLx82011-02-07 13:06:06
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

146
ראיתי שקיים פוסט ישן שלה אבל הוא נעול אז החלטתי לפתוח לה חדש, מגיע לה.
אפשר לראות את כל הפרטים בפוסט הישן שלה "רימינג וניקול שמלקקת הכל"
האשה כמה שהיא קטנה ככה היא גדולה במיטה.
נתנה לי זיון של החיים, עבדה קשה מאד עד שגמרתי פעם שנייה, אם היא היתה שחקן כדורגל היו מתייחסים אליה כשחקן נשמה.
לגבי פרטים טכנים:
קטנה מאד, מטר ארבעים.
בשנות הארבעים
כוס צר מאוד
חזה קטן וחמוד
עור חלק, משי.
300 ל- 45 דקות
היא לא מתאימה למחפשי הכוסיות הצעירות אבל היא לבטח אחד הזיונים הכי טובים שהיו לי בחיים.

[מההודעה הזאת ואילך בוצע איחוד שרשורים, נא לא להתייחס להפנייות לשרשור ישן, מדובר באותו שרשור!]

UMA2013-03-26 10:08:50
דינג דונג

149
עוד פרטים:
לא שאלתי על אנאלי אבל בפוסט הישן רשום שהיא לא מסכימה.
גמירה בפה תוספת של 50 ש"ח
האשה אירוטית לחלוטין, פשוט מאלה שיודעות להזדייו כמו שצריך.
במחיר המדובר הרימינג כלול.
הדירה נקייה נעימה ודיסקרטית
דבר נוסף: יש לה ידיים נורא קטנות, כשהיא מחזיקה לך את הזין זה נראה כאילו יש לך כלי עצום בגודלו.

דינג דונג

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”