כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 16 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

151
[QUOTE=Jummi]
[QUOTE=החפוז המכני]לא הגעתי לשם, כי כאמור - נרתעתי ויצאתי אחרי שראיתי את כפות ידיה. אין קשר לאימונים אינטנסיביים - הן עבות. גבריות.[/QUOTE]
חפוז, לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזאתStern Smile
בוא נשאיר את זה ברמה של "על טעם ועל ריח אין להתווכח"
בעיני ובעיני רבים אחרים שהיו, היא מושא לפנטזיה על אמ-זו<span style="font-size: 12px; line-height: 1.4;">נה , (או זונה-אמה).</span>
<span style="font-size: 12px; line-height: 1.4;">בנוסף היא סקסית ולמרות המראה האתלטי, היא חמודה ברמות.</span>
[/QUOTE]
לבריאות. אני רק מדווח על מה שראיתי במו עיניי.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרגריטה פרטית בת ים !!!

152
חברים,
בחיפושי הנואש אחר מישהי שרירית, לצערי טרם מצאתי את מבוקשי:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=40590

יחד עם זאת, אני קורא גם את התגובות על מגריטהמרגו כאן.
אמנם גם היא לא בדיוק מה שאני מחפש, כי אני מעוניין במישהי יותר שרירית (אשה ולא גבר, כמובן), אבל מה שכן מצאתי זה עוד מספר תמונות שלה כאן:
****איסור על קידום אתרים rd06

=================================

[TUBE]https://www.youtube.com/watch?v=VQ2NF3asSaY[/TUBE]

מרגריטה פרטית בת ים !!!

155
אחרי די הרבה זמן שהה בכוונתי לפקוד את הגברת, הייתי אצלה ואני מבין למה כתבו למעלה מה שאמרו לגבי כף היד ועניין הגבר לשעבר
אבל היא לא, היא שחיינית בעבר ובמידה רבה גם כיום. לכן יש לה נתונים פיסיים של שחיינית
לעניין לשמןו התכנסנו- פנים יפות, גוף מצויין. נטול שומן אם כי אכן עם מוצקות של גבר
חזה סיליקון מהיפים שראיתי
רק מלראות אותו שהיא על הברכיים- גמרתי
השירות מצויין
זורמת, מציצה טובה אמוקה עם ואקום, זיון חזק וממש בעניין
לחובבי הארד-קור- היא לא זורמת עד כדי כך. אבל תזרום לזיון חזק ובתנוחותמגוונות. אוהבת לרכוב.
הדירה יפה מאוד. היא והדירה נקיות
יודעת עברית ונחמדה
האם אחזור- לא. המחיר 600 ש"ח לשעה. בצד של היקר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

156
[QUOTE=givo] אחרי די הרבה זמן שהה בכוונתי לפקוד את הגברת, הייתי אצלה ואני מבין למה כתבו למעלה מה שאמרו לגבי כף היד ועניין הגבר לשעבר
אבל היא לא, היא שחיינית בעבר ובמידה רבה גם כיום. לכן יש לה נתונים פיסיים של שחיינית
לעניין לשמןו התכנסנו- פנים יפות, גוף מצויין. נטול שומן אם כי אכן עם מוצקות של גבר
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרגריטה פרטית בת ים !!!

157
הייתה בבנק המטרות וברגע שזיהיתי שעת כושר - נתתי גז על המהלך.
קבעתי איתה ל 1 בצהריים. כל חצי שעה נאלצתי לדחות בחצי שעה. הגעתי לטיילת בארבע. הבחורה בזמן הזה הלכה לשחות להתאמן וחזרה.
מזלי שלא היה לה זמן בשבילי לשעה כי חצי שעה איתה זה שלמות.
תיאום קל מאוד. יחסית דיסקרטי. פאקינג בניין ענק למי אכפת מי אתה ולאן אתה הולך.
היה יום חורף שמשי. הדלת נפתחת באיטיות ומאחוריה מתגלה זינה הנסיכה הלוחמת על עקבים של 15 סנטימטר. לובשת בגד ים תכלכל.
במילה אחת-כוסית. בשתי מילים-כוסית אש.
בלי שאבקש הורידה את העקבים וחזרה לגובה העם. בלי נעליים היא יותר נמוכה ממני וככה אני מעדיף. בכל מקרה מימדיה הפיזיים המיוחדים של הגברת ידועים לכל. היא חטובה עם עור מתוח חזה עומד בניגוד לכל כלל פיזיקה ידוע אבל משהו במימדים שלה פשוט גדול. היא אישה גדולה אבל לא "גדולה" ובטח לא מלאה.
נכנסתי להתקלח. גרה בסוויטה ששווה מבחינתי חצי מהסכום ככה או ככה. יצאתי לעשות קטנה במרפסת.
נכנסנו לחדר. כבר בדרך לחדר התחילה להתעניין בשלומו של חברי הטוב. ביקשתי שלא תוריד את בגד הים כשהיא מוצצת.
ישבתי על קצה המיטה היא על הברכיים מולי. אחת המציצות הטובות. עוצמה נכונה מהירות רוק סיבובי ראש שילובי ידיים ליקוקי ביצים סחיטת ביצים היה שם הכל. הכל. כבר נגמרו לי הרעיונות איך אני רוצה שהיא תמצוץ לי. ולא לשכוח שאנחנו במסלול המקוצר.
השכיבה אותי על הגב ובאה לשבת עליי עם קונדום. סימנתי שלא מתאים השכבתי אותה על הגב וירדתי לכוס המקסים הזה. טעים מריח מעולה. חור התחת שלה מבצבץ אלי דורש ליקוק לעומק. יש כאלה שאוהבים לקבל רימינג. אני אוהב לרדת לחורי תחת יפים נקיים. כשהיא על הגב חדרתי התחילה ליגוע בעצמה. הייתי רחוק מלגמור. ביקשתי שתרכב עליי. הציעה דוגי בעיניים בורקות. כל הדרך נשיקות חופשי. מה שנקרא מתמסרת. לגמרי מתמסרת. עברה לדוגי. ניצלתי את זה לעוד ליקוק של התחת. זה כבר עלה בכל מקום אבל הצבע של הבחורה פשוט נפלא. שמן זית ברונזה מבריקה. כשהיא מזיעה זה חווייה. סקסית. מה שנחמד בה זה שהיא יחסית הרבה יותר עדינה ממה שהיא משדרת. גם בגלל כל הסקס שמתפרץ ממנה בגלל המימדים שלה וכו. ואני ("הקטן") רק רציתי לקרוע לה את הצורה. והיא ביקשה יותר עדין. בשלב מסויים של הזיון כששתי הרגליים שלה על הכתפיים שלי היא נפתחה קצת יותר דיברה קצת יותר. החזרתי לדוגי וגמרתי אחלה גמירה. חצי שעה בוזבזה כהלכה. money well spent.
אחת המציאות בסכום הזה. ממליץ לכולם על חצי שעה של נירוואנה ביום.
תבלו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”