רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)
152[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=פין-חס]למרות הפוסט הישן,
[QUOTE=פין-חס]למרות הפוסט הישן,
קצת יותר פרטים......
[/QUOTE]
פין-חס
להלן הפוסט המדובר:
איזה עוד פרטים אתה צריך?
[/QUOTE]
תודה....
פין חס - מזיין ולא חס
154אפשר את המספר טלפון שלה? זה מה שרשום בפוסט הישן? אשמח אם מישהו יוכל לחזור בהקדם - בכוונתי לדגום עוד מחר:-)
155אפשר את המספר טלפון שלה? זה מה שרשום בפוסט הישן? אשמח אם מישהו יוכל לחזור בהקדם - בכוונתי לדגום עוד מחר:-)
156טוב... אז.. קודם כל מי שטועה - המספר של ניקול הוא: 052-8532213
אציין שדגמתי אותה אתמול ובהחלט אחזור אליה בעתיד
דבר שני ומאוד חשוב אני מוסיף פה את התיאור של דונג כי הוא הסביר את זה מאוד נכון: "היא לא מתאימה למחפשי הכוסיות הצעירות אבל היא לבטח אחד הזיונים הכי טובים שהיו לי בחיים:"
אם היא היתה שחקן כדורגל היו מתייחסים אליה כשחקן נשמה
באמת ניקול היא לא כוסיות צעירה אבל.. בהחלט סקסית - צריך לדעת שהיא לא צעירה ולכן זה מתבטא בפנים לא צעירות כן היא היי שם באזור 40 פלוס נכון יש לה בטן קטנה שמראה על עריונות קודמים אבל... היא רזה וקטנה כך שהגוף נשאר סקסי לאוהבי הקטנות בהחלט מומלצת - שאתה מחבק אותה אפשר להקיף אותה ביד אחת - וברור שלכן היא גם צרה - מאחורה אפשר לדמיין שאתה עם בחורה צעירה מאוד - הישבן שלה חצוף מאוד.
התקשרתי לניקול וקבעתי דיי בקלות - הגעתי למקום והיא כוונה אותי להיכנס - שמעתי שהיא קטנה אבל רק שראיתי אותה הבנתי כמה וזה הדליק אותי לאללה - ניקול היא אשת שיחה מאוד נחמדה לא מלחיצה חייכנית ושירותית מאוד - ניקול הסיברה לי כמה כללים שכדאי שגם אתם תדעו - היא לא אוהבת החדרת אצבעות, לא אוהבת שמנשקים ונוגעים בפטמות אבל כן אפשר לנשק את הציצי עצמו.
נשלחתי למקלחת ושיצאתי היא עמדה שם עירומה - אוף... סקסית... קטנטנה מאוד - נשכבתי על המיטה וניקול שאלה מה אני אוהב ואיך אני אוהב - אמרתי כבר קודם - מאוד שירותית - היא זורמת בכיף במגבלת הכללים - ניקול לקקה את כל גופי התחככה בי שוב ושוב ממש רציתי לחדור עליה בלי - אוף..בגלל שהיא קטנה היא הסתובבה על כל גופי מכל עבר ויכלתי לראות אותה מכל הזוויות - ממש הדליק אותי - ניקול באמת יודעת ללקק ושהיא התחלה לטפל במוט - פשוט התפוצצתי - היא הבינה שאני מתקרב לגמירה והאטה את הקצב ובא לתת לי GFE ולקק את כל שאר הגוף ושוב חזרה למוט - תשמעו - היא הירידה הכי טובה שהייתה לי. רציתי להכינס לתוכה כל כך אבל... חבריקו לא שיתף פעולה - אולי לא הכי טוב לבוא אליה אחרי העבודה ולעשות עוד שאחטה לפני וגם החליפה לא עוזרת - ניקול הבינה ולא וויתרה היא הייתה כל כך חמודה וסקסית - היא הדליקה אותי בשניה המשיכה לטפל במוט בעזרת לשונה משם נשכבה עלי כאילו אנחנו עושים סקס ועזרה לי להגיע לרגע המיוחל:-)
כמובן שפעם הבאה אני יבודק גם חדירה וירשם פה עוד דיווח - זה מה שיש לי להציע לכם לבנתיים ומקווה שעזרתי - ממליץ עליה בחום - צריך להיות סובלניים איתה - ניקול ממש לא הלחיצה בזמן למרות שהיה בחור אחרי והוא כבר התקשר - צריך גם לקבל את זה ולדעת שאם מישהו אצלה יש מצב שתצטרך לחכות קצת -קבלו בהבנה - או שפשוט תדעו מראש ואם יש אצלה מישהו ולא מתאים לכם אז אל תבואו - כמו כן - אמרתי לה שאני בא תוך חצי שעה ובאמת הגעתי מהר - ניקול אמרה לי שיש גברים שאומרים שהם יגיעו תוך חצי שעה ולא מגיעים - זה דופק לה את הפרנסה - תבינו אותה. כמו כן - שוב.. תבינו לקראת מה אתם באים כמו שציינתי למעלה - זאת חוויה אחרת עם בחורה מבוגרת וקטנה - מומלץ אבל לא כולם יתחברו - אז.. תחשבו לפני שאתם פונים - בכל מקרה שוב אציין שאני ממליץ ואחזור אליה - היה מאוד כיף - ולמי שיפנה אליה - אני מאחל אותה הנאה:-)
157הייתי שוב אצל ניקול מרמת גן מדהימה ברמות הגדולה מכולם יצאתי ממנה עם טעם טוב של עוד פעם
159בררתי וניקול מקבלת מהשעה 10 בבוקר ועד 6 או 7 בערב לפי הדרישה
160בעיקרון היא עובדת כל יום, נראה לי שבסופש לא.משעה 9 עד 19:00 עלות 300 ש"ח ל - 40 דקות - לא מלחיצה בזמן