אחחח, מרגריטה מרגריטה.
מה אומר ומה אגיד,
ביקרתי היום את העלמה לראשונה. פספסתי אותה בסיבוב הקודם ולא רציתי לפספס בנוכחי.
כבר בתיאום אתה רואה שיהיה פה משהו אחר, התיאום נעשה בעברית (למרות שהיא אוקראינית - עשתה עליה לפני שנתיים)
תיאמה איתי לרחוב בן גוריון בבת ים, מלון דירות יפה ששוכן על שפת הים. בת ים תמיד עושה לי חשק באיזור החלציים, במיוחד עם כל הבחורות שמסתובבות שם כאילו שלא אמצע השבוע עכשיו ויום עבודה :-)
עליתי אליה לדירה, דירה מדהימה עם מרפסת קטנה, חדר שינה שפונה דרומה עם מרפסת קטנה ומקלחת מצויינת, מומלצת בחום!
אבל לא באנו פה לדון בנדל"ן על חוף בת ים.
נכנסתי בהיסוס. את הדלת פותחת מרגריטה, באתי לסוב על עקביי שראיתי אותה, אין לה פנים יפות כמו שאני אוהב וגם לא דקיקה ובלונדינית כמו שאני אוהב אבל שמוליק התעורר ורצה את ליטרת הבשר שלו.
מה אגיד ומה אומר חברים, יש לה גוף מאוד מעניין. אומנם היא לא הכי חטובה בעולם באיזור הטוסיק ויש גם בטן קטנטנה אבל החזה שלה
וואו, החזה הזה ירדוף אותו בחלומות הכי נעימים שלי למשך תקופה ארוכה.
יש לה חזה ענק, אבל לא סתם שהוא ענק, הוא מעוגל בצורה יפה, הוא לא קשיח כאילו מסיליקון אבל נראה לי שהוא דווקא סיליקוני או דומה. יש לה פטמות מדהימות שבא לך ללקק יום שלם.
בקיצור, אמרתי ניכנס. מה יהיה, הכי הרבה אני אבוא להתבכיין פה על ה-600 שקל.
תקשיבו הבחורה אלופה.
זה מתחיל במקלחת איכותית ביותר (לבד) וממשיך לכורסה בסלון, מזמוזים ונשיקות, GFE מלא כמו שחוויתי רק עם פרטיות מדייט 69 ודומות, יחס מפנק כמו של חברה שלא ראית הרבה זמן.
ממשיך במציצה לא רעה בכלל, במהלך המציצה מצאתי את עצמי שוכב על הגב, מימיני הנוף של החוף והבניינים, והיא עושה מציצת עומק אליפות. הגעתי לגן עדן.
שוב אני מדגיש, היא לא נראית מצויין, היא נראית סביר בהחלט, יש בה משהו סקסי מאוד, מתאמנת קבוע, כבת 31, הכל במקום והחזה אליפות.
רציתי לשחק קצת עם החזה הזה אז שמתי את שמוליק בין החזה והיא מצצה לי, גמרתי לה בפה בתרועה רמה וכייפית.
רצה למקלחת לירוק, חזרה למיטה והתחילה בהתגפפות כייפית עד ששמוליק ראה כי טוב וקם ממרבצו כנשוך נחש.
התחלנו במסיונרית. הבחורה לא צרה, לא מפעילה שרירים ולמעשה די פאסיבית על הגב, העברתי אותה לדוגי, המחזה היה נחמד אבל לא עפתי. גמרתי במסיונרית לאחר כמה נעיצות עמוקות ששחררו ממנה אנחות הנאה.
נשארו לי 5 דקות אותם ביליתי בסיגריה במרפסת בהנאה גדולה.
לסיכום, בחורה נחמדה מאוד, לא הבחורות שאני רגיל אליהם, GFE מטורף במינו, לא צרה, מוצצת לא רע.
האם שווה 600? לא בטוח, אולי בגלל ה-GFE המשובח. האם אני אבקר שוב? לא נראה לי, אני אוהב את החוויות שלי חד פעמיות.
תזיינו ותהנו חברים.
שלוש מתוך 10 בסולם אכילס