כ מרגריטה פרטית בת ים !!! - דף 20 - סקס אדיר

מרגריטה פרטית בת ים !!!

192
zahlan היקר , אסביר לך ולקהל הפורום הנכבד את טענתי בצורה מפורטת וזכותך וזכות אחרים להחליט את אשר יעשו .

אתה צודק שהבחורה שירותית , וכן ציינתי זאת בכתיבתי . מבחינת הגוף היא עסיסית וסקסית - אין ספק . אני לא אכתוב שקרים או חצאי אמיתות כדי להצדיק את עצמי או למען אינטרסים . מה שנכון נכון , מסכים איתך היא שווה . אבל לא 600 שקל .

הטענה שלי כלפיה בעובדה שהעלתה את המחיר ללא כל סיבה או הצדקה . בשבילנו אין הבדל בין מחיר 550 ל -600 ( לדבריה תוספת של 50 שקלים לקליינט משמעה 2000 שקל יותר בחודש ) . מרגריטה שלנו הגיעה מאוקראינה והיא נודדת לשם באופן קבוע כדי לקנות נכסים ( ניתן לקנות דירה באוקראינה במחירים של 1000-2000 דולר אפילו באזורים הסמוכים לקייב ) . כאמור , באוקראינה שבה נכחתי כמה פעמים ישנו נוהל או מעין חוק לא כתוב שבחורה נמדדת לפי גילה כלומר , מחירה יורד בהתאמה לגילה . הגיוני לחלוטין , לאור העובדה ומנסיון אישי שהגוף שלנו לא באותה איכות . גיל 20 -25 אינו גיל 35 . ישנה שחיקה . על אחת כמה וכמה אצל נשים .

על סמך איזה עובדה העלתה מרגריטה את המחיר . האם השירות שלה השתפר ? האם מעניקה זמן נוסף ? האם הפכה לצעירה יותר ? כאשר המחיר עולה צריכה להיות לכך סיבה . במקרה הנוכחי היא העלתה מחירים כי יודעת שהצרכן הישראלי ישלם כי... סתם כי הוא פשוט ישלם . ישנן בחורות צעירות יותר בתל אביב , בת ים במחירים יותר נמוכים . נכון , לא ניתן לדעת את רמת שירותן בהתחלה , אבל בשביל זה קיים הפורום .

עכשיו אתה מבין מדוע הגברת מגיעה לארץ . באוקראינה מולדתה לדבריה היא תחזור כאשר תעשה מספיק כסף בארץ . שם היא לא עובדת , ברור בשביל 400-500 גריבנה ! מה היא פראיירית ?

( כל הדברים שנכתבו משקפים כמובן את דעתי האישית , וזכות כל אחד לחשוב כרצונו )
הפוך כל חסרון ליתרון

מרגריטה פרטית בת ים !!!

193
[QUOTE=Black] zahlan היקר , אסביר לך ולקהל הפורום הנכבד את טענתי בצורה מפורטת וזכותך וזכות אחרים להחליט את אשר יעשו .

אתה צודק שהבחורה שירותית , וכן ציינתי זאת בכתיבתי . מבחינת הגוף היא עסיסית וסקסית - אין ספק . אני לא אכתוב שקרים או חצאי אמיתות כדי להצדיק את עצמי או למען אינטרסים . מה שנכון נכון , מסכים איתך היא שווה . אבל לא 600 שקל .
[/QUOTE]
גם לא 400 שקל. היא מזכירה לי את מדריך הכושר שלי.
black היקר, אני מעריך אותך עד מאוד; אתה אחד מאנשי האמת היחידים בפורום הזה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מרגריטה פרטית בת ים !!!

195
טוב שני דברים (אני אעשה את זה מתומצת):

1. ראשית הייתי איתה ונהניתי, היא כוסית אם כי לא חפה מחסרונות.
הפלוסים - חזה גדול, שירותיות, ולטעמי גם יפה, ולי היתה איתה כימיה ממש טובה.
המינוסים - גוף גדול (כנראה בגלל היא שחיינית), יופי שלא כל אחד יאהב, מחיר גבוה (600 זה לא צחוק ואסור שיהיו נפילות במחיר הזה- ואני מתכוון לאלו שלא נהנו), והבנתי מהקריאה פה שהיא עשתה סוג של סלקציה או הבריזה ללקוחות- וזה משהו שאסור שיקרה בלי קשר לכמה שמשלמים (בהנחה ולא מדובר בזונת רחוב או בלקוח בעייתי).

2. פתחתי את הלינק ונשבע לך שלא האמנתי ליחס ההמרה שרשמת- ופתחתי את XE.COM כדי לבדוק.
האם יש אמינות בפירסום שם ?
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)

מרגריטה פרטית בת ים !!!

199
ידידי,
מה אתה בעצם מראה לנו? אופציה לבחורות שלא ניתן לקבל בארץ?
שאנחנו פראיירים? ידוע.
שאנחנו משלמים יותר מידי על פחות מידי? ידוע.

השאלה היא למה? בואו נתמקד בזה.
אבל כמו בכל שוק (גם בשוק הדיור), מי שקובע את המחיר הוא השוק. והשוק הוא אנחנו.
חוק בסיסי בכלכלה אומר, שיש היצע אך אין ביקוש המחיר יורד.

מרגריטה פרטית בת ים !!!

200
יש בארץ מאפיה בכל תחום שיש בו כסף. כמו שאוסם דאגו למוטט את פיקנטי בזמנו באמצעות אלשיך (שבעלה עכשיו דירקטור באסם חחחח) ככה מנפחים עכשיו בועה בנדל"ן... המשק קטן וריכוזי, מאוד קל לארגן מאפיה בתחום ולחלק שוק בין מספר מצומצם של שותפים.
דוגמאות למקרים שהיו - תיאום עמלות בין הבנקים, תיאום מחירי לחם בין מאפיות ואלה המקרים שהתגלו...

ועכשיו תסיק מזה מסקנות על שוק הסקס בתשלום.
----------------------------

:)

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”