כ אור לוי350 - שלבים 16 - דף 3 - סקס אדיר

אור לוי350 - שלבים 16

21
זו אינפורמציה סופר חשובה לכל מי שיכול לעשות 2 סיבובים.
הסיבוב הראשון כולו חרמנות, השני דורש משיכה מינית וכימיה.

[QUOTE=mich48]מבקרים יקרים. לאחרונה כל מי שירד לו החשק אחרי סיבוב ראשון ולא בא לו או לא יכול היה להמשיך לסיבוב שני טען ש"מיהרתי ולכן לא עשיתי עוד סיבוב".
אל תצאו מגוחכים. עשיתם אחד, סבבה. עשיתם שני, יפה מאד. שלישי- נחמד. אין כאן תחרות תירוצים למה לא בא לכם סיבוב נוסף, ומכיוון שרוב המשתמשים לא יודעים את זהותכם אין טעם בהצטדקות הזאת.
[/QUOTE]

אור לוי350 - שלבים 16

22
אצלי שאני כבר נושק ל-40 ומת לעשות סיבוב שני מבלי להזמין אמכולנס של מד״א שיעמוד בכוננות, אתה מדבר איתי על סיבוב שלישי
זה דורש טיפול נמרץ עם מכונה הנשמה ולא שיחכה למטה אלא יעמוד ממש מאחורי הדלת לקריאת עזרה.
אתה מצליח סיבוב שלישי רביעי ... עשירי ב40 דקות עד שעה - לבריאות אני יכול לפרגן ולקנא
רק בשמחות

אור לוי350 - שלבים 16

23
אין מה לקנא, ואין מה להעיר!
כל אחד עושה מה שטוב לו/ביכולתו/בחשקיו,

אף אחד לא בתחרות עם האחר, ולמיטב ידיעתי למעט ההנהלה אף אחד לא מחלק פה ציונים וטוב שכך!!!

כך שלגעור ולבקר דיווח של אחר, במיוחד שהביקורת אינה עיניינית לשירות המוצע, הינה מגוכחת כשלעצמה.

כך במקור:

"אל תצאו מגוחכים. עשיתם אחד, סבבה. עשיתם שני, יפה מאד. שלישי- נחמד. אין כאן תחרות תירוצים למה לא בא לכם סיבוב נוסף, ומכיוון שרוב המשתמשים לא יודעים את זהותכם אין טעם בהצטדקות הזאת."

שיהיה יום נפלא
מהר מהר לפני שייגמר...

אור לוי350 - שלבים 16

24
לטעמי, אשל"ג התכוון לומר שהמדווחים על אקט אחד בלבד, מצאו דרך מצד אחד לא לצאת "פראיירים" מכיוןן ששילמו מחיר מלא, ועשו רק אקט אחד, לבין אחוות המדווחים כאן בפורום. מי רוצה לצאת פראייר מעל דפי הפורום? הישראליות טבועה בנו כל כך חזק, שאפילו כמשתמשים אנונימיים לחלוטין אחד בפני השני,(רובנו לפחות),לא מוכנים להודות שאחר באותו סכום קיבל יותר מהם....

תזיינו,תדווחו, איש איש ביכולתו, כי עוד יבואו הימים שאפילו למספר אחד תתגעגעו...

הון ואון יחד לשלטון

אור לוי350 - שלבים 16

25
יש הבדל בין מצבים

1. שלקוח ויתר מיוזמתו על גמירה שתומחרה בשירות מראש.
  2. שנותנת השירות ניסתה להביא אותו לגמירה מתומחרת, אך נגמר הזמן.
  3. שנותנת השירות הפסיקה באמצע וסירבה להמשיך לתת שירות, כאשר יש עוד די והותר זמן על השעון - תוך שהיא נוקטת בצעדים מורידי זיקפה, במקום לנקוט בצעדים מעוררי זיקפה.
אם לקוח מוותר מיוזמתו על גמירה, זה באמת לא חשוב מה הסיבה.
המצבים האחרים חשובים כי הם מתקשרים ישירות לדרגת היושר בפרסום ובטיב השירות.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

אור לוי350 - שלבים 16

26
פקדתי את המקום שבוע שעבר, אין יותר מידיי להוסיף על הכתוב למעלה אבל בכל זאת:

הזונה: אור הקטנה והרזה כמו שתיארו מעליי.
שירות: מציצה לא משהו בכלל, יותר ליקוקים וכאלה אני לא מתחבר לזה. נופלת במציצה לדעתי.
מספר ראשון ברכיבה לא רע בכלל גוף קטן ומתוח חוץ מהציצי. כוס דיי צר. כיף לראות קטנה כזו רוכבת.
מספר שני עוד קצת רכיבה ואז דוגי. הייתה דיי נעימה עד הזירוז השנוא עליי בסוף המספר השני. עדיף שתשתוק היא רק הקשתה עליי אבל בסוף יריתי.
מחיר: 300 שח. לא עושה אנאלי ולא גמירה בפה, לפחות זה מה שאמרה לי.
לסיכום:
חסרונות - מבוגרת. חזה מאפן קטן ונפול. מציצה לא משהו בכלל. (אצלי לפחות). מעשנת. מזרזת במספר שני.
יתרונות - מיקום דיסקרטי לופט נחמד. קטנה ורזה תחת קטן וקטלני שכיף לפרק. כוס דיי צר.

עוד 300 הלכו על חרמנות בלתי נגמרת.

תהינו ותדווחו!!

אור לוי350 - שלבים 16

29
הבנתי שיש שם מישהי חדשה שחולקת את הדירה הנ"ל- שמה מאיה.
300 ש"ח תפריט זהה חשאר הבנות.
להלן קישור למודעה,
מעניין אם התמונה אמתית, בדיקה מקדמית במנועי החיפוש לא הניבה הרבה, אבל יש פה מומחים ממני לאיתור וזיהוי תמונות אשמח לעזרתם (קישקשתא למשל).
אם יצא למישהו להיות אשמח להתעדכן בטרם אגש, בבנק המטרות ג'סי נמצאת קודם.
להלן קישור:

מהר מהר לפני שייגמר...

אור לוי350 - שלבים 16

30
גם אני לא מצאתי התאמות לתמונות ב TinEye,

אבל על פניו נראה שחוץ מהתמונות של אלמוג,

אף תמונה של הבנות של שלבים אינה אמיתית.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”