נפילה מעצבנת ביותר בדירה של לנה!
אתמול רציתי לשחרר מתחים מה שנקרא התקשרתי בסביבות שעה 2 בצהרים דיברתי עם הפקידה ושאלתי עד מתי הן עובדות היום ומי נמצאת היא השיבה שעד 4 והבחורה הרזה והיפה בעלת השיער השחור נמצאת. אמרתי לה שאני יתקשר קצת יותר מאוחר אבל אני מגיע .
התקשרתי בסביבות 3 וחצי אמרתי לה שאני רוצה להגיע אמרה לי טוב תגיע בעוד 10 דקות הגעתי לשמה התקשרתי שאלתי אם אפשר להכנס אמרה לי שמישהו צריך לצאת עוד כמה דקות אז שאני אחכה התקשרתי אחרי כמה דקות לא ענתה וחזרה אלי אמרה לי שנגמרו הגומיות ואם אני יכול לקנות השעה כבר הייתה רבע לארבע הלכתי לקיוסק ממול קניתי התקשרתי אמרתי שקניתי היא אמרה לי איזה יופי אז אמרתי לה אני יכול להכנס כבר? היא אמרה לי עוד דקה מישהו יוצא חיכיתי כך בערך עשר דקות התקשרתי היה תפוס ועד שהקו היה פנוי היא לא ענתה ושוב תפוס חיכיתי כמה דקות והשעה הייתה בדיוק 4 התקשרתי היא כיבתה את הטלפון ועוד פעם ועוד פעם והטלפון היה כבר כבוי .. נפילה מאוד מעצבנת ומאכזבת עד שאתה מוצא דירה עם בחורה איכותית ונחמדה דופקים לך קטע מעצבן כזה אני לא מתכוון להתקרב לדירה הזאת יותר.
לאחר מכן הלכתי לדירה ברחוב השלום מי שמעוניין לקרוא פתחתי אשכול חדש מחכה לאישורו .