כ אני מאוהב! - דף 3 - סקס אדיר

אני מאוהב!

21
הבעיה היא שהבחורה נשחקת מבחינה טכנית, לא פיזית...

מבול הטלפונים שנוחת עליה מכל הערסים בעולם מהר מאוד היא תגלה שעדיף לה להעלם ולארגן מספר טלפון חדש. כל הרושם שיעשה עליה האתר יהיה שלילי בלבד, גם מלקוחות שכן היו מתאימים לה.

צריך לחשוב איך אפשר לשתף כמה שיותר מצד אחד, שזו מטרת הפורום, לבין "לשרוף" או להבריח את הבחורות שנחשפות אליו.

בתור התחלה דיווחים טובים שמסבירים בדיוק למה -לא- לצפות מהגברת, ולא רק למה כן ואיזה גבר אני (שזה מצויין, אבל לא קשור :) )
זה עוזר בסינון החבר'ה שבאמת לא יתאים להם, אבל לא שאר הערסיאדה

רעיונות? הצעות? ....
תל אביב רחבה אך טומנת צרה

בתבנית שיוצרת חותמת קבועה

ובכלל, אל תשאל, תבניות זה נורא

אני מאוהב!

22
תגובה ל KAKA בענין אי העברת מספרי טלפון לכל הפורום,גם אני חושב שזו פגיעה בעצם הרעיון לשמו
נוסד הפורום,כלומר להעביר מקסימום מידע בין החברים כדי שכל אחד יוכל להינות מניסיון האחרים ולבחור
מה שמתאים לו.ים יש חבר שאינו מוכן לפרסם מספר טלפון,ישמור את המידע ברשותו ולא יפרסם במידע
חסר.הרעיון של העברת מידע תמורת מידע תחליפי נראה לי לא נכון ולמעשה זו לקיחת רשות
לסחור במשהוא שאיננו שלו.הצלחת הפורום תהיה בכך שיעבור מידע אמין,מפורט במידה נכונה וזמין לכולם.

אני מאוהב!

23
היא בעדיפות אצלי וקיבלתי את הטלפון לפני כחודשים ואני לא מצליח להגיע אליה 3 -4 פעמים השארתי הודעות ומספר פעמים הטלפון סתם היה ללא מענה - לחברה שלא מבינים מדוע נתנו את הטלפון ולא קיבלו דיווח זאת תשובתי
התיאור שלה מדליק אותי ואני ימשיך לנסות !!!!!
לשעבר גלגל עמוק

אני מאוהב!

24
לגבי נושא השחיקה אצל בחורות:

לא נראה לי שזה תקף לגביה,מדובר בנימפומנית שאיננה יודעת שובע
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

אני מאוהב!

25
גם אני הייתי בין החברים שקיבלו את הטלפון משגלר, ועל כך מגיעה לו תודה. אחרי די הרבה נסיונות, הצלחתי לקבוע עם וירה, והנה גם הדיווח שלי עליה.

הגעתי למקום, צלצול נוסף לקבלת פרטים אחרונים, עברתי את השומר בכניסה, הגעתי לדירה עצמה, והנה אני פנים אל פנים מול וירה. הרבה אין מה להוסיף לתאורים של החברים, אולי את התחושה הסובייקטיבית שלי: בחורה רגילה, טיפוס יותר של עקרת בית. משיכה מינית היא לאו דוקא הצד החזק שלה, אך היא צעירה, שקטה וידידותית. אחרי מקלחת זריזה (שלי - היא אמרה לי שהתקלחה ממש לפני הגעתי), נכנסנו לחדר השינה ומה שהתגלה לי חיזק את הרושם הקודם. החזה סביר, אך הגוף שלה לא מי יודע מה.

לאומת זאת, הביצועים שלה טובים מאוד וכך גם תודעת השרות. GFE עם נשיקות צרפתיות, מציצה טובה וממושכת - אם כי לא מספיק עמוקה לטעמי, ובנוסף וירה היא מבין המעטות שגם מקציפה וגם בולעות. אחרי הסיבוב הראשון המהיר עשיתי מקלחת זריזה, חזרתי למיטה והתחלנו בליטופים ונשיקות לקראת הסיבוב השני. הרגשתי איך שהיא מתחילה להיות רטובה מהטיפול המשולב שלי - אצבעות ולשון, הרגשה שגירתה אותי לקראת האקט השני, שהיה וגינאלי: תחילה כאשר היא רוכבת ועלי ואחר כך בדוגי.

אז אם לסכם, מדובר במילפית צעירה פרטית, שעל המראה הבינוני פלוס שלה מחפים GFE וביצועים טובים של בחורה פתוחה, שיודעת להנות ממה שהיא עושה.

almoni20092011-07-24 14:47:56

אני מאוהב!

26
[QUOTE=red1979]
ריח הפה שלה כמו ריח השבלול לא היה מלבב...[/QUOTE]
מה אתה מצפה ? אם היא בולעת זרע ...... איזה ריח ציפית להריח ? של הבושם one milion צחוק

Shaguar2011-07-25 01:26:09
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

אני מאוהב!

27
קדימה כל המאוהבים קנו לה מי פה ליסטרין והבעיה תיפתר

[QUOTE=Shaguar]
[QUOTE=red1979]
ריח הפה שלה כמו ריח השבלול לא היה מלבב...[/QUOTE]
מה אתה מצפה ? עם היא בולעת זרע ...... איזה ריח ציפית להריח ? של הבושם one milion צחוק
[/QUOTE]

אני מאוהב!

29
מרוב כל סיפורי הסקס שיש פה על וירה הייתי חייב לדגום את הבחורה המדוברת המוצצת האולטימטיבית מכונת הגמירות.
ניסיתי לתפוס את וירה כבר במשך שבוע עד שנמאס לי שלחתי לה הודעה "שמעתי עלייך הרבה דברים טובים, מתי נוכל להפגש?"
החזירה לי הודעה "אני עסוקה היום נסה לתפוס אותי מחר מהבוקר" שלחתי לה הודעה אחרי יומיים "שלחי לי הודעה כשאת פנוייה"
אחרי שעה בערך שלחה לי הודעה והתקשרתי אליה " וענה המענה אוטומאי ששם אתה צריך להקריא את השם שלך (לא מבין למה זה טוב) בכל אופן דיברתי איתה וקבענו ליום רביעי בבוקר.
יום רביעי בבוקר קמתי עם זקפה הגעתי לדירה שלה במגדל פלורנטין ראיתי את השומר אמרתי באתי ל(זיין את)וירה.הגעתי לדירה אני דופק בדלת ואז כל הזקפה ירדה. יש לה פנים נעימות, אבל גוף לא פרופרציונלי. חברה עשיתם לה פה יחצון מטורף. אמרתי טוב בוא נבדוק על מה מדובר. 500 לשעה וחצי עברו התחילה מלאכת המציצה לא כל כך התלהבתי, אמרתי לה שתעשה לי קצת רימינג ליקקה את החור בעדינות מידי, ואז העברתי אותה שוב למציצה תוך כדי שאני מחזיק בראש שלה ומידי פעם מנסה לגרום לה להכניס את כל הזיין אבל ברגע שזה קורה אני מתחיל להרגיש שיניים. זיינתי לה את הפה נמרצות וגמרתי פעמיים בתוך הפה שלה וכן היא בולעת.
לא רציתי לזיין אותה גם כל המבנה של הגוף שלה לא מי יודע מה בגלל זה הלכתי על החלק הטוב שבה הפה. כשרציתי לגמור לה על הפנים היא לא הסכימה אחרי תוספת של 50 הסכימה גמרתי לה על הפנים ורציתי להמשיך לזיין אותה כשהיא עם השפיך על הפנים אבל היא רצה לשירותים, אחרי זה המשכתי בזיון פה וביקשתי ממנה שתכניס אצבע התחילה להכניס אבל לא שמה מספיק רוק אז עצרתי אותה באמצע וגמרתי פעם רביעית להבוקר. הלכתי למקלחת כשנכנסתי ראיתי מקלחת מטונפת מלא אבק בכל מקום הכיור עצמו נראה כמו מאפרה. עשיתי מקלחת קצרה כי לא רציתי להשאר שם יותר מידי זמן,
יש זונות הרבה יותר טובות ממנה במציצות ואם אתם רוצים גם כאלו שבולעות יש את אלכסנדה שנראת הרבה יותר טוב ויודעת למצוץ(600 לשעה או 1000 לשעתיים קצת יותר יקר אבל יותר מהנה)

לא יחזור אליה כי אני מרגיש כמו נפילה למרות שגמרתי 4 פעמים

גחנון2011-08-15 23:20:01

אני מאוהב!

30
איך הגברת:
פנים - פועלת מזרח סיבירית, פרצוף סתמי, עם נצנצים (קטע לא מובן)
גוף - 160, כבוי , חסר חיים וללא תנועה, כלום סקסי, שיער שחור קארה, כתפיים – שמוטות
פטמות – במבה-תות, שאר החזה – גורנישט (בשכיבה אין , על ארבע יש קצת אבל ספוגי)
בטן – בעמידה קצת כרס קטנה (מחזיקה אותה "באוויר") בשכיבה – צלוליטיס על כל הבטן התחתונה
ישבן – לא משהו אך גם לא דוחה, סתמי ואנמי, ובעיקר שטוח. רגליים – בסדר, ללא צלוליטיס
שבלול – דווקא מזמין, צורה (מראה) ומגע טובים מאד (יש לה מדליק)
ריחות - זוועה, הבחורה כנראה תתרנית ביחד עם מעשנת. למטה מאחור נדף ממנה ריח של ...... או ניגוב לא מספיק, וממש ריח חזק , הורגש ממרחק מה.
דיסקרטיות - שוער בכניסה שואל לאן, התעלמתי, דלק במעלית מקבילה, לא וויתר, אמרתי הולך לוירה, חייך חיוך גדול "אה, וירה, למה לא אמרת, תהנה חביבי, לך תהנה" (הלכה הדיסקרטיות לעולמיה, ז"ל, להגיד עליה קדיש)
חימום / פתיחה - יבשה כמו הנגב בשנת בצורת. מצידה הייתה נשארת בשתיקות + פרצוף אינפנטילי שממתין. שום יוזמה , אין שיחת חולין, גם לא הצעות , נאדה – גורנישט, כמו רובוט שממתין שידליקו ויכבו אותו ותוך כדי שיעשו בו מה שרוצים
טעות, טועים - אם לא הדיווח של חולה כוס, הייתי עושה אחורה פנה אחרי הדקה השניה, אולם עם כזה דיווח מלהיב נתתי צ'אנס לבחורה, אולי היא מתרגשת או שלוקח לה זמן להתניע.
אז מה היה לנו:
קצת גיפופים, ליטופים (רובם מצידי) טיפטיפה נשיקות , אבל מרגיש שעושה טובה ולא מתוך חשק. די מהר נשבר לי מה"פור פליי" שכולו היה עליי ואמרתי "בואי נתקלח" (בהנחה שהפירוש של "בואי" זה ש- שנינו מתקלחים) ואז אסבן אותה היטב, מכל הכיוונים, ויפסיק הריח מלמטה, אבל היא כנראה הבינה ש "רק אני הולך להתקלח" ולא הצטרפה (שיט נשארה עם הריח).

סיבוב ראשון, בגלל הריח, האח נכנס לקומה ולא שיתף פעולה, לא התחשק לו לזיין אותה, ולא עמד אפילו טיפה, עשיתי אותה עם האצבעות , היא על ארבע ואני עם בוהן בחור וביד השניה מקדימה, נהייתה רטובה ואפילו מאד, עד שגמרה. חד משמעי גמרה, קולות חזקים, תנוחת גוף שהלכה ו"התארגנה" לגמירה, הרבה שינויי תנוחה מצידה, נכנסה לקצב תנועות תואם לידיים שלי ובסוף "נעלה" על הבוהן חזק מאד את השבלול + הוציאה קולות בלתי מובנים מגרונה

לפני סיבוב שני – כבר לא יכולתי לסבול את הריח, וגם רציתי לרדת לה (הכוס שלה הזמין מאד) שלחתי אותה למקלחת , הסברתי שאני רגיש ביותר לריחות. חזרה נקייה ועם ריח נקי מהכוס (לפחות זה) ירדתי לה + 2 אצבעות בו זמנית , עדיין לא עמד לי (בניגוד לאף ששכח כבר מהריח, האח טרם התאושש והיה עדיין בשנת חורף) הסיבוב נגמר בנהר של רטיבות + קולות די חזקים + האצבעות שלי כמעט נשברו.

שאלתי האם יש מצב לעוד סיבוב, שלישי, ובינתיים אלו רק סיבובים שלה, שהיא גומרת, (בתקווה כי תוך כדי אולי גם יידלק אצלי משהו) אמרה "בטח, בוודאי למה להפסיק ". היא על הגב, כמו מקודם, שתי אצבעות משחקות והפעם הוספתי גם שפתיים ומצצתי לה תוך כדי ליקוק. התחילה להשתולל שבקושי החזקתי אותה והקולות כמו של מקהלה שאיבדה שליטה.

והשיא, כשהתקרבה לגמירה התחילה לצעוק בקולי קולות (אשכרה כבר הרגשתי לא נעים, השכנים בטוח שמעו, כי עם צעקות כאלו הם אמורים כבר להזמין משטרה).

ואז גמרה ותפסה את ראשי ומשכה אותי בכוח וצירפתה כמו שאיני זוכר משהו דומה (אולי פעם אחרונה כזו כשהייתי בן 18 עם חברה לטינית לוהטת), שאבה אותי לחלוטין, מעכה לי את הפרצוף לתוך שלה ובדקה היכן מתחיל אצלי הגרון (מבפנים)

שורה תחתונה - בגלל הריח ובגלל התחושה של "גופה / רובוט" הציון הכולל – נפילה

אבל -- אילו הייתה ללא ריח וקצת יותר פעלתנית/בעלת חיים משל עצמה – הייתי מחשיב זאת לפגישה סבירה

יתכן -- ואילו במקומי היה מגיע בחור צעיר + חתיך הורס שהיה "עושה" לה את זה מהתחלה (ולא רק אחרי 3 פעמים שגמרה), הייתה כנראה מגיעה לגמירה מטורפת + צירפות מעולה כבר בהתחלה ואז הכל היה נראה ומזיין אחרת, ואז הייתי בהחלט מקבל מישהי פרטית פראית ולא מקצוענית משופשפת מדיי ועייפה למוות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”