כ כריס מיצחק שדה - דף 3 - סקס אדיר

כריס מיצחק שדה

21
קבוע שלה בדיוק כמו שובב1
מכיר אותה למעלה מ-10 שנים גם מהתקופה על ז'בוטינסקי 100
כריס היא בחורה עם פתיל קצר, ומומלץ שלא לעצבן אותה
סך הכל השתפרה בשירות עם הזמן
איתי תמיד היה לה אינטרקציה טובה אבל ראיתי לקוחות שכמעט קיבלו מימנה מכות חחחחיוך גדול
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

כריס מיצחק שדה

22
אז ככה, החלטתי ללכת למצוא חזה ענק גם בתיקתוקיות לאור הדלדול בתחום.
בתקתוקיה של יצחק שדה 36 אמרה לי הפקידה שיש חזה ענק פנוי במיידי. לחזה הענק קוראים כריס, כך אמרה.

אז הגעתי תוך כמה דק' ונכנסתי...המקום עצמו נראה ממש כאילו הוא רחוב ברובע החלונות האדומים באמסטרדם, אבל אין שום רמז לזה כשמסתכלים עם המקום מבחוץ...מרשים ביותר מוחא כפייה.

בפנים, ביקשתי את כריס שהגיעה מיד. מסרתי לה את השטר (200 ש"ח) והיא ביקשה שאתקלח...אמרתי שהגעתי מקולח כי אני לא מתקלח במקומות כאלה...אז היא הלכה למסור את הכסף לפקידה התורנית וחזרה תוך 5 דק'. אני כבר המתנתי לה מוכן...Tongue

כריס היא אכן בעלת חזה גדול אך לא הייתי מגדיר אותו כענק. בטח לא במימדים של מרינה מחולון או שרי מבני-ברק.
אבל...וזה אבל גדול: כריס היא פשוט פצצה מהלכתStar. לבחורה יש גיזרה מדהימה, היא גבוהה יחסית, והחזה שלה גדול בהחלט ביחס למימדי גופה. היא חלקה לגמרי ושזופה.

כריס במיטה עושה פחות או יותר כל מה שסטנדרטי, ומבחינתי זה מספיק...לא שאלתי על יותר מזה. אני עשיתי איתה את כל התנוחות הרגילות עד לגמירה תוך משהו כמו 15 דק'. בכל הזמן הזה, הייתה מאוד נחמדה, שירותית ומשתפת פעולה.

בסה"כ ממליץ עליה.

תיהנו.
God helps those who help themselves
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”