חיילת משוחררת
22לחתיך הרומנטי, במקרה הספציפי הזה אני מצדיק את סימני השאלה והייתי מוסיף סימני קריאה 

הון ואון יחד לשלטון
חיילת משוחררת
24לפינחס דיווחתי 3 פעמים מאז שנרשמתי תחפש טוב טוב ותראה!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
חיילת משוחררת
25[QUOTE=Enigma] מישהו היה ויכול לאשר האם מדובר באישה או לא.. ??[/QUOTE]
אני לא חושב שמישהו יהיה מוכן לקחת את הסיכון ולשכב על הגדר במקרה זה :/
אני לא חושב שמישהו יהיה מוכן לקחת את הסיכון ולשכב על הגדר במקרה זה :/
חיילת משוחררת
26אורגינל פין-חס,
הוא דיווח על בוריס...
הוא דיווח על בוריס...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
חיילת משוחררת
27למה צריך לשכב על הגדר כדי לגלות אם מדובר באישה?
מכל התגובות כאן, אי אפשר פשוט לשאול בטלפון?
חיילת משוחררת
28אפשר לשלוח את חתיך רומנטי.
הוא בטח לא יתנגד לדפוק את נציגת הכיבוש (גם אם היא לשעבר ומשוחררת. עדיין חיילת זו חיילת).
I fart in your general direction
חיילת משוחררת
29[QUOTE=verble]
למה צריך לשכב על הגדר כדי לגלות אם מדובר באישה?
במידה והדבר נכון והיא באמת גבר לשעבר והיא לא מציגה את עצמה כגבר לשעבר,
אלא מסתירה את העובדה הזאת, אז אם תשאל אותה בטלפון, היא פשוט תענה לך שכן?
למה צריך לשכב על הגדר כדי לגלות אם מדובר באישה?
מכל התגובות כאן, אי אפשר פשוט לשאול בטלפון?
[/QUOTE] במידה והדבר נכון והיא באמת גבר לשעבר והיא לא מציגה את עצמה כגבר לשעבר,
אלא מסתירה את העובדה הזאת, אז אם תשאל אותה בטלפון, היא פשוט תענה לך שכן?

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
חיילת משוחררת
30[QUOTE=gunner]אפשר לשלוח את חתיך רומנטי.
החתיך הרומנטי 2011-09-24 03:51:36
הוא בטח לא יתנגד לדפוק את נציגת הכיבוש (גם אם היא לשעבר ומשוחררת. עדיין חיילת זו חיילת).
[/QUOTE]
gunner כל הזמן הייתי שואל את עצמי מה העיסוק שלך!,אתה איש לא צעיר ומבוגר בגיל, ואני בטוח עכשיו שהייתה עובד בתפקיד בכיר בצבא,זה ברור לי עכשיו מהכתיבה שלך שאתה מלא בשנאה ורע כלפי הצד השני.
אדם פשוט שעובד בעבודה רגילה לא כותב בצורה שלך,והשימוש במילים באופן פוליטי.
בגלל זה אתה שונא אותי מאוד ולא סובל נוכוחתי כאן בפורום.
אתה מתאים ודומה מאוד לפולוטיקטים הבכירים שמעונינים במלחמות ורעש כל הזמן,אתה כל הזמן מנסה להצית איש באווירה ולעשות בלגאן,ולהכניס פוליטיקה בכל דבר למרות שאתה יודע שזה פורום לסקס וזונות ולא פורום לפוליטיקה,הרי מצאתה בסוף גבר ערבי ''תירוץ מצוין'' בשבילך שכל כמה ימים להיתגרות בו,זה משעשע אותך ואחרים ואני בטוח שיש הרבה כמוך המלאים בשנאה ורע שמלווה אותם לכל מקום שהולכים אליו,תמשיך לשנוא...
אהבתי עיברית מאוד מאז ילדות,וכל הזמן הישקעתי בלימוד השפה הזאת,לשפר אותה,ולהגיע בה לרמה טובה,לפעמים אומר לעצמי אולי הייתה טעות שכך אתה שומע וקורא קללות,ומה אחרים חושבים עליך.
אתה לא הגזען הראשון ולא האחרון שאני ניתקל בו בחיים שלי,הרי עברו עליי הרבה סוגים וצבעים במשך השנים בארץ,בכל התחומים בלימודים,בעבודה,ברחוב,אפילו במסעדות ומקומות בילוי ששופטים אותך על המוצא שלך.
אם רציתי לעשות שטיות הייתי יכול ובקלות,זה קל לא קשה בכלל,אבל עד עכשיו שומר על תעודת יושר ותיק נקי לא בגלל אף אחד,אלה בגלל שאני רציתי כך ובחרתי הדרך שלי.
אני לא אשנה העולם ולא אשנה המחשבות והנפשות של בני האדם שמלאים בשנאה ורע כלפי אחרים.
הייתי מופתע מאוד בזמן האחרון,שראיתי מסרי תמיכה ועידוד מחברים יהודים אמיתים רשומים כאן,ששלחו לי מכתבי תמיכה,ודיברו איתי בצורה יפה,שלא ציפיתי לעולם לקבל דברים כאילו,הייתי בשוק גדול,אבל היבנתי שלכל כלל יש תמיד את היוצא מהכלל.
תמיד בשטח למען כולם.