אווה סנדרה
22פקידה בעלת מבטא רוסי מתאמת את המפגש. כאשר היא מתבקשת להנחות לדירה, היא מתקשה להסביר באופן ברור היכן פתח הבית (הבנין צמוד לשכנו 'קיר לקיר' ושניהם ביחד נראים כאחד. הרוח החזקה ברחוב מקשה על השמיעה, והיא נשמעת באפרכסת גם מעברו השני של הקו. לכשהצליחה לכוון נכון, פטרה את עצמה ב"תעלה לקומה ראשונה, ושם הדירה" ללא ציון איזו דלת. פסעתי חרישית לתוך המבואה, מצפה שאת הדלתות תיפתח בנוהל הרגיל של דלת נפתחת מעצמה...
אווה מתגלה מאחורי הדלת בשמלת 'בייבי דול' קלילה לבנה, מעוטרת בקצה התחתון במעין פרווה. הפנים נראות קצת שייכות למגזר התורכי. שיערה אדמדם כהה, גלי, ונושק לאזור שמתחת לשדיה. שיחה קלה מגלה שהיא חצי תורכיה חצי רוסיה, גרה פעם תקופה בישראל, אולם רוב הזמן שוהה במולדתה. "אווה" היא אומרת, הוא שם תורכי ממש, מקורו ב- Eve, 'חווה' היא מצחקקת..
הדירה קטנטונת, נקיה ומשופצת. לאחר המקלחת (נעימה ונקיה) אני מגיע לחדר העבודה, שם מחכה אווה שרועה בשמלתה בלבד על המיטה. בתנועת אצבע מגרה היא מזמינה אותי לשכב לידה. דשי שמלתה נפרדים זה מזה מאליהם וגולשים במורד חמוקיה, מגלים עור שזוף, חלק ומוצק למגע. ידי מסייעת לחלק העליון של שמלתה לגלוש מטה, ומגלה צמד עופרים מוצקים טבעיים, מעוטרים בפטמות חומות סימטריות וזקורות כמעה. אני מכין אותה לכך שאני עומד לסקור את גופה ארוכות... היא שוכבת נינוחה, ומניחה לי לעשות את שלי..
היא נעמדת על ברכיה, פושטת שמלתה ועושה דרכה לאזור חלצי. חיש קל היא מגיעה לאזור הרגיש, ומתחילה בליקוק ומציצה, שאינה מגיעה מעבר לחצי האורך... לאחר שלוש דקות היא מזדקפת ופונה לשידה לעבר הגומיות. "לא לא" אני מורה "תמשיכי, ותני לי להמשיך להנות". היא עושה כמצוותי, ושומטת את צמד הקונדומים על המיטה. אחזתי בעטיפה המתכתית והחזרתי אותה למקומה על השידה "אני אומר לך מתי אני רוצה.. כאן אני הבוס", והיא מחייכת מצחקקת בחביבות.
היא חוזרת למציצה תוך מעבר לתנוחת פיסוק מעל פני. מתגלה גלריה אחורית חביבה למדי, ושני פלחי ישבן עגולים ונישאים, מוצקים למגע. מציצותיה משתבחות עם הזמן, תוך ניסיונות נואשים להעמיק, נסיונות שמביאים אותה לשיעול חנוק.. עבודת יד מתווספת, מחפה על רדידות המציצה, ומסייעת בליטופי ביצים, ומידי פעם יורדת מעט דרומה יותר, בעדינות. היא שומעת את קולות הנאתי, ומגבירה את הקצב ואת כמות הרוק המושקעת במבצע, ומידי פעם נשמעות אנחותיה בעקבות עיסוקי האינטנסיבי בשפתי פתח תאוותה.
לאחר כרבע שעה אני אומר לה "כעת הגיע הזמן לקונדום". "כן" היא נאנחת בהקלה, מלבישה את העטיפה ומיד מתישבת לרכיבה הפוכה.. גווה היפה מתגלה במלוא תפארתו, וגלי השיער האדמדם הגולשים לאורכו מקנים למראה נופך סקסי. תנועות אגנה נמרצות, והן משתנות בין תנועות אורך, לתנועות מעגליות משהו. נראה שהיא ממצה את ההנאה...
לכשמיצתה את התנוחה, השתרעה על גבה ופיסקה רגליה באדיבות.. ביקשתי רגע-שניים להביט בה כך, ואחר-כך התלכדנו שנית. גופה נענה לתנועות גופי, ואגני נפגש באגנה בתנועות ארוכות וקצובות. אנחותיה העצימו ואת הרגעים. התעלסנו ארוכות, ידי נעות על פני קימורי גופה, ידיה מלטפות את גבי וישבני, תוך מתן לחיצות עדינות להיטיב את מגיע הגופות. לקראת סיום, נלפתו כפות ידינו זו בזו, תוך נשיקות רכות על שפתיה העסיסיות. נשיקותיה נעימות מאד.
התרגעות.
שיחה קלה ותודות הדדיות. הבחורה חביבה מאד, ובמצב רוח חיובי ושמח.
עובדת מידי יום מ-10 בבוקר עד 10 בערב.
טבלת תנאים וביצועים:
מה? |
ציון |
הערות |
|
|
|
מיקום |
10 |
דירה פרטית בבנין על הרחוב הראשי |
גיל, מחיר |
- - |
27-30, 400 ש"ח ל-40 דקות |
התאמה לתמונה |
10 |
מתאימה |
אוירה |
9 |
נינוחה, חברותית |
מקלחת |
10 |
|
גוף |
8 |
שזוף, חלק, |
חזה |
8 |
קטן-פלוס, טבעי, מוצק |
תחת |
8 |
נחמד, מוצק |
GFE |
8 |
נחמד |
מציצה חשופה |
7 |
לא עמוקה |
ליקוק ביצים |
5 |
לא, רק ליטופי ידיים |
ליקוק אזור דרומי |
0 |
לא |
זיון |
7 |
סביר |
גמירה בפה |
0 |
לא |
אנאלי |
0 |
לא |
אקט נוסף |
- - |
אפשרי |
ניהול זמן |
8 |
ללא לחץ |
אווה סנדרה
24אחלה דיווח.
אהבתי.
אווה סנדרה
27
אווה סנדרה
28אבל בנוגע להחלטה של לא לגמור, הייתי שמח אם הייתה מפרט יותר.
זה נורמאלי ובסדר אבל משהו גרם לכך....
משהו ביאס? הגעיל? הריח? משהו...? הרי לא הגיוני שסתם ירד לך !!
אודה לך אם תכנס יותר לפרטים בנושא. יכול להיות שזה נקודה חשובה גם לחברים אחרים כאן.
תודה מראש ידידי. [/QUOTE]
גם אצלי יש סיטואציות בהן אני מעדיף לעצור ולא לגמור ואפילו לא לנסות לגמור- נתק מהסיטואציה ומהבחורה
קצר תקשורתי שמוציא אותך מהארוע ומוציא את החשק להמשיך
[/QUOTE]
אווה סנדרה
29אווה סנדרה
30[QUOTE=רימינג מעשי]אני מבין את הקטע של זיוף אוגזמה גברית. במקרה שלי, אני פשוט פולט זרע בכדי לגמור עם זה, תרתי משמע. אין את אותה הרגשה של עוצמה וויברציות הנילוות לזיון איכותי כאשר אני ממש נהנה.[/QUOTE]