כ בשורה חדשה באשקלון - דף 3 - סקס אדיר

בשורה חדשה באשקלון

21
עדכון חם. למי שמחפש השבוע את מרינה שיתאפק עד לשבוע הבא. היא בחופשה ברוסיה. יצאה למלא מצברים ולחזור חמה מתמיד. העדכון מעמיתתה לחדר - איירין/אלין - הבלונדה. ביקרתי אותה אחר הצהרים וקיבלתי שירות מכל הלב. הביאה לי מציצה ארוכה ורטובה, ובשלב מסויים עברה ל-69 עם פישוק רחב. הבנתי את הרמיזה שנשלחה לעברי והענקתי לה מציצה הדדית. זה כנראה הדליק אותה והיא התחילה למצוץ לי עמוק יותר ובקצב מהיר.
אחר כך עברנו למיסיונרית וטחנתי לה את הכוס כמה דקות. לצערי לא הצלחתי לגמור מאחר והגעתי אחרי לילה עם מעט שעות שינה...ניסינו עבודת יד וגם זה לא עזר. לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שעם מרינה הייתי משפריץ כמויות מסחריות. אין ספק שאיירין/אלין כוסית, אבל מה לעשות שמרינה מזדיינת טוב יותר...
כל היום חושב על זיונים

בשורה חדשה באשקלון

22
אני טמבל שלא הצצתי בפורום היום, אני חרמן אש ומנסה להימנע ממלכת אליהן בכלל בגלל מצוקת מזומנים, לבסוף נישברתי נסעתי לאשקלון הגעי לקירבת מום מצלצל והן לא זמינות, עכשיו אני מבין ששניהם בחופש היום.
החרמנות לא ניגמרה צריך לחפש תירוץ לנסוע לת"א דחוף

בשורה חדשה באשקלון

30
הן עובדות ואין בעיה להשיג אותן, יש טלפון נוסף 054-6830529
הן עברו לקצה השני של הבניין שימו לב, אתמול התברברתי חופשי,
הדירה קטנה יותר חדר אחד שמהווה בעיה אצלן, לא יכולות לעבוד במקביל, ואז עולה האופציה להיכנס עם שתיהן במחיר מופחת נחמד וזה מה שעשיתי, לא בשביל הכסף אני מעדיף את השחרחורת לבד היא די אקטיבית יש לה גוף פשוט פצצה, לא נתקלתי בדברים כאלה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”