כ רמת גן- בן גוריון - דף 3 - סקס אדיר

רמת גן- בן גוריון

22
[QUOTE=מפלס דרך]
[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=מפלס דרך]

צעיר לנצח דבר ראשון קבל מחמאה אבל זה הדיווח בין היותר טובים שלך, ונראה שהשקעת בו יותר מתמיד, מרוב החרמנות
שלך שלא גמרת, והנה תשמח רשמנו כולנו לפנינו עוד נפילה, אז באיזה שהוא מובן כן הועלת בזה שהלכת, תהיה חזק תמיד יש
פעם ראשונה "מזל טוב", ודרך אגב איפה היא מפרסמת? כי אם זה באתר עדיף שהיית מצרף קישור למודעה?
יום טוב גבר הרבה כוחות.
[/QUOTE]

אז לשאלתך שהדגשתי לטובתך באדום בוהק, לינוקס נותן את התשובה בדווח הראשון שפותח את האתר, בשורה הראשונה שלו ובשורה האחרונה...
[/QUOTE]
סופר אני יודע כמה אתה רוצה לעזור כאן לאנשים עד כדי כך שאתה עונה בשמם כבר פעמיים על שאלות שאני שאלתי אותם,
צעיר להצח ידידי התקשר לא למודעה הזאת אם תקרא את תחילת הדיווח תבין, אלא למודעה אחרת, ועל כן באה השאלה שלי,
ודרך אגב לקרוא אני יודע מכיתה א'
[/QUOTE]

שוגי , כנראה למדת בבי"ס של ש"ס כי לא למדת לפענח את צירוף האותיות ח-פ-ש ב G-O-O-G-L-E

רמת גן- בן גוריון

23

טוב חייב דיווח קצר עליה!
הייתי אצלה וכל מה שכתוב מעל נכון כך שאין לי הרבה מה להוסיף אבל תשמעו קטע מביך, פדיחה ברנה מידה מגוזם!!!
נכנסתי אמנם לא היכ אהבתי את המראה אבל החזה גרם לי להשאר.
החלה מיד בבודי עם החזה הענק והמענג וחר מכן (מהר מאוד) ביקה שאני אסתובב עוד בודי נעים וקצר מאוד
מציצה מקונדמת (בכייף) נשכבה על הגב (פחות מ-10 דקות מהרגע שנכסתי), אמרתי שאני מעדיף מציצה עד הסוף.
לא היית התנגדות המשיכה מציצה ואז............................................ בום טרח נפתחת הדלת ואיש זקן ניצב בכניסה
1.50 מטר מאיתנו (בעוד היא מוצצת). מיד מבקש סליחה ומסנן "רק באתי לקחת מגבות"..............................
היא: זה רק השכן הוא עוזר לי.
אני: אופס נפל לי.
היא קמה סוגרת את הדלת ונועלת אותה.
אני קם ולא רוצה כבר יותר, למרות הפצרות שלה.
המשיכה בשיחה על פוליטיקה ואני כבר מתפלל לברוח. 20 דקות אני בחוץ מבוהל קצת, מאוכזב מאוד.
קחו בחשבון שכל השכונה יודעת על עיסוקה כך שדיסקרטיות זה לה הצד החזק שלה!

רמת גן- בן גוריון

25
[QUOTE=warm-man]

טוב חייב דיווח קצר עליה!

הייתי אצלה וכל מה שכתוב מעל נכון כך שאין לי הרבה מה להוסיף אבל תשמעו קטע מביך, פדיחה ברנה מידה מגוזם!!!

נכנסתי אמנם לא היכ אהבתי את המראה אבל החזה גרם לי להשאר.

החלה מיד בבודי עם החזה הענק והמענג וחר מכן (מהר מאוד) ביקה שאני אסתובב עוד בודי נעים וקצר מאוד
מציצה מקונדמת (בכייף) נשכבה על הגב (פחות מ-10 דקות מהרגע שנכסתי), אמרתי שאני מעדיף מציצה עד הסוף.
לא היית התנגדות המשיכה מציצה ואז............................................ בום טרח נפתחת הדלת ואיש זקן ניצב בכניסה

1.50 מטר מאיתנו (בעוד היא מוצצת). מיד מבקש סליחה ומסנן "רק באתי לקחת מגבות"..............................

היא: זה רק השכן הוא עוזר לי.
אני: אופס נפל לי.
היא קמה סוגרת את הדלת ונועלת אותה.
אני קם ולא רוצה כבר יותר, למרות הפצרות שלה.
המשיכה בשיחה על פוליטיקה ואני כבר מתפלל לברוח. 20 דקות אני בחוץ מבוהל קצת, מאוכזב מאוד.

קחו בחשבון שכל השכונה יודעת על עיסוקה כך שדיסקרטיות זה לה הצד החזק שלה!

[/QUOTE]
גדול חחחחחחחח

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

רמת גן- בן גוריון

27
החליפה מודעה ומספר טלפון:

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

רמת גן- בן גוריון

29
[QUOTE=RC]מישהו יכול לאמת את התמונות ??? [/QUOTE]
אמיתיות לגמרי - היא גם משאירה את הדלת פתוחה כשאתה מגיע בשביל לעמוד בדיוק בפוזה הזאת כשאתה נכנס!
כשתיכנס תראה אותה לבושה בדיוק אותו דבר עם המכנסוני ג'ינס האלה, אותה חולצה אדומה ובדיוק באותה פוזה שבתמונה! מוחא כפייה

קישקשתא2013-08-20 17:15:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”