כ אוליה ההפתעה מבת ים - דף 3 - סקס אדיר

אוליה ההפתעה מבת ים

21
טוב חברים אז אחרי מאמצים רבים הגעתי לאוליה
באמת בחורה נאה מאד לא יפה אבל מאד סקסית
חזה קצת נופל אבל בחורה מאד נחמדה דוברת אנגלית עילגת
ללא ספק הבחורה יודעת את העבודה סקס בכל התנוחות
ליקוקי ביצים אבל לא מצדיק את המחיר של התאגיד
הבחורה לא עושה אנאלי ולא רימינג .
ניצול זמן כמעט שעה .
אם באמת משוים אותה לבחורות בתאגיד אז ויקי 3 דרגות מעל ונטלי 2 דרגות
האחרונה כבר לא כאן .
אם אחזור ? לא ניראה לי מאחר ויש במחיר הזה טובות יותר

אוליה ההפתעה מבת ים

22
טוב הרבה זמן לא דיווחתי כי פשוט לא היה לי מה לחדש אבל את גברת אוליה ביקרתי לפני כמה ימים ולהלן התרשמותי :
מבחינת מראה היא די כוסית אם מישהו כאן זוכר את ג'וליה החמודה שעבדה במכון עיסוי בדיזינגוף אז חוץ מהחזה המפונצ'ר היא די דומה לה למרות שמבחינת שירות היא ממש רחוקה מזה .
איך שנכנסתי ראיתי שיש לי עסק עם בחורה קשוחה , היה קשה להוציא ממנה חיוך ורק אחרי שעה הצלחתי .
אתם מכירים את הבחורות שכל מה שאתם אומרים היא חושבת שאתה מזלזל בה תמיד הופכת את זה לכיוון השלילי , אז זהו בדיוק המצב עם אוליה , קשה לדבר איתה ולא בגלל האנגלית (היא דווקא מדברת לא רע) פשוט אוהבת להתנצח איתך .
מבחינת הביצועים היה לי סבבה היא מתנשקת ולא עושה בעיות עם תנוחות .
בדר"כ אני מסתפק בפעם אחת אבל במקרה שלה אני עשיתי לה עיסוי אחרי הפעם הראשונה ואחרי שהתחרמנתי מהתחת שלה הייתי חייב להיכנס בו שוב .
אני חושב שאם היא היתה קצת יותר עם שמחת חיים ומילוי סיליקוני לחזה הייתי חוזר לסיבוב נוסף.

אוליה ההפתעה מבת ים

28
טוב ביקרתי את הבחורה השבוע , במילה את אכזבה!!!!

הגעתי אליה יחסית מאוחר אולי זה היה קשור ( סביבות 12)

לדעתי התמונות אכן מחמיאות לה
ניסיתי לדבר איתה , טיפה לשבור את הקרח וכל מה שקבלתי היה פרצוף חמוץ אבל כשהזיין עומד ...

גוף יפה , חזה ממש קטן ומבעס. עור מאוד נעים.
הבחורה יודעת את העבודה אבל מרגישים שהכל אצלה מכאני
היא באה לעבוד נטו,
מציצה סבירה , ניסיתי לרדת לה אך לא עשתה רושם שזה מעניין אותה, טיפה נשיקות לא עמוקות וסקס סביר לא יותר מזה.
מצד שני 2 סיבובים עם נסיון שלה לתיקתוק ( לפני הסיבוב השני נשארה לנו חצי שעה והיא אמרה לי שהיא לא חושבת שזה מספיק זמן
ושלא ניראה לה שנספיק!!)

לדעתי לא שווה את הסכום

אני לא אחזור

wind2013-10-14 20:45:07
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”